Hogyan tisztítsa meg az oldalán a férfi, hogy távolítsa el a zsírt az oldalról

Hogyan tisztítsa meg az oldalán a férfi, hogy távolítsa el a zsírt az oldalról

A férfiak, a test nem hajlamos a zsír felhalmozódását, mint egy nő. De ha szert zsír oldalán, nehéz lesz eltávolítani a feladat, de megvalósítható. Ahhoz, hogy megszabaduljon extra oldalán. hatnak átfogóan szükséges. Nézzük megérteni ezt részletesen.a változó étkezési

Távolítsuk el a vastag oldalsó ember meg fogja változtatni a diéta. Fontos, hogy nyomon milyen ételeket eszik minden nap.

Mivel a zsír felhalmozódik oldalán fogyasztása miatt a zsír és a cukor, próbálja csökkenteni őket, sőt kizárja a menüket. Próbálj meg enni egy kiegyensúlyozott és pontos.

Mozgás - az ellenség a zsír felhalmozódását

Ahhoz, hogy távolítsa el a zsírt az oldalán férfiak ajánlott minden nap zajlanak. Kocogás alakformálás az egész testet, húzza a testet, hogy egy személy több egészséges és karcsú. Mielőtt a jog biztos, hogy nem egy könnyű edzést. Kilométerre meghódítani, figyelembe véve a fizikai állóképesség, hajlandóság és az egészség.

Mivel a mozgás segít abban, hogy az oldalak karcsúbb, otthon mindig megpróbál járni. Szintén nem árt emelkedik saját emeleten a lift és a lépcső.

Az uszoda, regisztráljon osztályok foci vagy maguk vezetni a labdát a stadionban a gyerekekkel, barátokkal vagy kollégákkal.

Gyakorlatok leküzdésére zsír klaszterek oldalán

A zsír- oldalán az ember, hogy segítsen a különböző gyakorlatok. Fontos, hogy végre aerob gyakorlatok, lejtőjén, a rock sajtó. Megteheti rengeteg különböző programok által összeállított fitness oktató minden ember külön-külön.

fejlesztési programok

Távolítsuk el a nagy oldalsó embernek segít a program izomra és megtartják az izomszövet. A legfontosabb pontok:

  1. Gyorsan futott fel a hegyre, vagy lépcsőn, és nem egy bunkó, fekvenyomás és tolja súlyokkal. Ezek a gyakorlatok jók a szív- és érrendszerre, valamint sikeresen éget a felhalmozódott zsírt. Növelik az anyagcsere, a munka az izmok a has és a hát alsó;
  2. Annak érdekében, hogy távolítsa el a kiálló oldalsó, ajánlott a ellenállás gyakorlatok súlya több megközelítés.


Teljesítése valamennyi ajánlást az oktató gyorsan elpusztítják a kövér oldalon.

Az első program

Az első program négy gyakorlatok:

A teljes készlet gyakorlatokat kell végezni ciklikusan. Gyakorlatok között szünet nem lehet több, mint 30 másodperc. Minden ciklus után, meg kell pihenni két percre. Az egész komplexum kell ismételni háromszor.

A második program

Egy sor gyakorlatok a második program:

  1. 6-szor, kettős emelő súlyok a váll;
  2. 10-szer, dupla-press, félcédulások;
  3. 6-szor zömök kitörés súlyokkal;
  4. 10-szer, kövesse ups sajtó.

Ezek a gyakorlatok is végre kell hajtani ciklikusan időközönként egy perc alatt. Minden kör után három perc pihenő. Ismételjük meg az egész programot ajánlott háromszor.

Képzést kell elvégezni, hetente háromszor - minden másnap, teljesítő második szakaszban a program. Egy ilyen rendszer akció éget 400 kalóriát és több edzés közben, és további 400 kalóriát után három órával az edzés befejeződött. Javasoljuk, hogy kézi mérő pulzus és az elégetett kalóriákat.

Megfelelően swing sajtó

Ahhoz, hogy ezeket az oldalakat úgy ment, fontos, hogy ne csak foglalkozni velük, hanem erősíti a hasi izomtömeg. Erre a célra lehet végezni csavarodás a fekvő test helyzetét.

Megfelelően végezni oldalirányú dőlés

Álltunk a kezét, hogy a súlyzó. Kövesd őket, és oldalra billent a második.

Ezt követően, hogy a súlyzó a jobb kezét, csak a bal oldali állásban az övet. Kéz súlyozási tartsa a feje fölött. Bal kéz irányába hajlik az oldalon. Gazdát cserél, és követik hasonló tilt a második irányba - jobbra.

Megható stop fekvő helyzetben

Ha a hátán fekszik, hajlítsa be lábát a térde, lába egymással párhuzamosan. Kezeket az Ön oldalán. Hajlítsa meg a törzsön, hogy kap a jobb kezét a jobb lábát. A csomagtartó kell helyezni párhuzamosan a földre, anélkül, hogy fel belőle.

Mozgása hasonlít egy inga vagy oldalsó hajlik csak fekvő helyzetben.

Ugyanígy az a bal kéz érintése a bal lábát. Ismételjük 7-10-szer mindkét oldalon.

hindu guggolás

Ezek a guggolás a legjobb segítség a zsírégetést klaszterek oldalán a férfiak. Squat szüksége naponta három percig.

Állj egyenesen, kezek le az Ön oldalán. Squat amíg az ujjak a kéz ne érjen a földre. Erőteljesen visszatér a kiindulási helyzetbe.

Gyakorlása jóga hasa és oldalai

Ül maximális összegyűjti a gyomorban és tartsa az izom állapotban feszült 30 másodperc. Gyakorlat kell végezni minden nap öt percet egy nap, nem kevesebb.

Ne feledd! Amikor először kezdi csinál gyakorlatot, nem csak a gyakorlatokat, hogy a maximumot. Kövesse az első napon minden gyakorlatot többször. Egy idő után, a szám növelhető. Készülj fel arra, hogy lennének rosszul képzett izmokat. De miután egy pár ülés a fájdalom elmegy, és olvadni kezd a zsír oldalán.

Most, hogy tudjuk, milyen intézkedéseket lehet segít az ember éget felhalmozódott zsír az oldalán. Fontos, hogy cselekedni átfogóan, szigorúan az ajánlásokat a táplálkozási és fitness instruktor. Ha minden igaz, anélkül, hogy a szabályoktól való eltérést, hogy rövid idő alatt nyerhetsz formás csípő és hasi izmok szigorodtak. Ez nemcsak az alakja a test, hanem a hangulat.

(Nincs szavazat Legyen Ön az első)