Hogyan tisztítsa meg az oldalán a férfi

Hogyan tisztítsa meg az oldalán a férfi

Ma fogunk beszélni arról, hogy a felesleges zsírt oldalról el lehet távolítani a férfiak. Nézzük először javasolt, hogy távolítsa el ezeket csúnya oldala a test egy ember a klasszikus módszerrel.Hogyan lehet megszabadulni az oldalak egy férfi?

Aerob testmozgás és a sport. Távolítsuk el a felesleges zsírt a fél és általában rendbe ábra segítségével az ember gyakorlatok hasi és aerobic órák, valamint a kosárlabda és röplabda. Gyalog (legalább napi 30 perc), majd a lépcsőn lift helyett is használhatjuk, mint a módját, hogy segítsen megszabadulni a csúnya oldalát. Más szóval, az ember valamilyen módon meg kell égetni a kalóriákat, hogy a szervezet megkapja azt.

Korlátozása alkoholfogyasztás. Drink terhelés férfi test túl sok felesleges kalóriát. És ha a test, sőt, van egy tendencia, hogy zsír tárolására oldalán ez a probléma a férfiak még kifejezettebb.

Javítani test vonalát. Felhívjuk figyelmét, hogy a zsír koncentrációja az oldalán néhány ember lehet egy örökletes jelenség. Azonban duzzadt oldalról nem olyan észrevehető azok a férfiak háta és a válla, amely sokkal szélesebb, mint a derekát. Ezért nem hangsúlyozva gyakorlatok az oldalán, és helyettük a gyakorlatok a felső test, férfi talál egy jó megoldás, hogy elrejtse a probléma.

Csökkenti sóbevitel. A só nem csak a felelős szív- és érrendszeri betegségek, hanem megtartja a folyadék a szervezetben. Ez súlyosbítja a már bajba testrész - köztük csúnya túlnyúló oldalán (férfiak és nők egyaránt).

A szakértők azonban úgy vélik, hogy ez a testépítés módszernek vannak hátrányai, és itt miért.

Diéta, valamint intenzív aerob testmozgás tényleg segít a fogyásban. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy a lefogyott áll csak zsír halmozódott fel az oldalán ez az ember. A legtöbb diéta is kényszeríti a testet, hogy elveszíti az izomtömeget és a víz, így a tényleges összegét a zsírégetés viszonylag kicsi lehet.Ezen kívül számos ismétlések gyakorol közvetlen vagy ferde hasizmok nem teszi tönkre a zsír, amely magában foglalja őket. Még rosszabb, hogy a gyakori ismétlés a gyakorlatokat a ferde nekik extra térfogat - így az oldalán egy férfi fog kinézni még kövérebb, mint korábban.

Különleges programok a zsír eltávolítását az oldalról

Ahhoz, hogy távolítsa el a zsírt az oldalán, embernek szüksége van egy program, amely segít neki izomra és fenntartani a izomszövet ugyanakkor lehetővé teszi, hogy zsírt éget, amennyire csak lehetséges. Itt egy módszer, amely nagyon jól működik:

  1. Javasoljuk, hogy hajtsa végre a következő aerob testmozgás: a gyors futás fel a dombra, vagy lépcsőn, és a klasszikus gyakorlatok súlyokkal (bunkó, fekvenyomás, push). Ezek a gyakorlatok hatékonyságát más aerob testmozgás, ők is a legjobb a szív- és érrendszerre. Ezek a gyakorlatok nem csak zsírt éget lap oldalán egy ember, hanem fokozza a metabolizmust és a jól kidolgozott izmok a has és a hát alsó részén.
  2. Ahhoz, hogy mindkét fél a hangszórók gyorsan eltávolítható, az ember el kell végezni helyesen összeállított program ellenállás gyakorlatok súlyokkal. Általában minden edzés nagyon produktív megsemmisítésére felhalmozódott zsír - beleértve azt a tényt, hogy az állandó oldalán. Azonban nem szabad kizárólag programozni sok ismétlést. Bár számos ismétlések nagyon népszerű, és úgy gondoljuk, hogy zsírt éget, és így a vonal a test, sőt, az ilyen ismétlés vannak próbálkozások, hogy szabotálja a gyakorlása. Ennek az az oka, hogy ha az ember nem csak programozni annyi ismétlést, akkor veszít erejéből, és végső soron az izomszövet.

Lássuk, hogyan lehet gyorsan eltávolítani csúnya oldalán férfi test, specifikus edzésprogram.

  1. Mély guggolás tömegű - 12 ismétlés.
  2. Gyakorlatok hasi izmok - 15 ismétléssel.
  3. Tolóerő a blokk a mellét, ül (gyakorlat „Hajózás”) - 12 ismétléssel.
  4. Push-up - 12 ismétléssel.

El kell végeznie egy edzés után a másik ciklikus programot, ami egy kis szünetet a gyakorlatok között 30 másodperc. A végén minden ciklusban - pihenni 2 percig. Összességében azt kell végrehajtani 3 fordulóban.

Hogyan tisztítsa meg az oldalán a férfi

  • Dupla súlyemelés, hogy a váll - 6 ismétlést.
  • Dupla pad súlyokkal - 10 ismétlést.
  • Squat kitörés súlyokkal - 6 ismétlést.
  • V-up a sajtó - 10 ismétlést.

Meg kell végrehajtani egy edzés után a másik ciklikus programot, így a gyakorlatok között 60 másodperc szünetet. A végén minden ciklusban, hogy nem egy 2 perces pihenő. Összességében meg kell, hogy 3 a ciklus.

Szükséges, hogy a vonat hetente 3-szor, minden másnap, felváltva a programot A program gyakorlatok B. Ez a rendszer éget több mint 400 kalóriát, amikor egy ember végzi, és az azonos mennyiségű kalóriát 3-6 óra után az ülések már befejeződött. Kézi mérő pulzus és elégetett kalória, hogy segítse a hallgató lássa.