Hogyan tisztítsa meg az oldalán egy férfi táplálkozás és a testmozgás

A ritmus az élet a modern város nem mindig kedvez a megőrzése fitness és egészség fenntartásához, tökéletes állapotban.

Hogyan tisztítsa meg az oldalán egy férfi táplálkozás és a testmozgás

Fárasztó szellemi munka sokkal több, mint a fizikai, így a legtöbb ember csak megáll a képzés, hogy elég időt a pihenésre és a család, ezért az idő múlásával, vannak kérdések, hogy távolítsa el az oldalsó a férfiak és a védettség megújításához.Miért és hol van a probléma?

Hogyan tisztítsa meg az oldalán egy férfi táplálkozás és a testmozgás
Fontos tényező, amely hozzájárul az a tény, hogy megjelent az oldalán, a zsír, a modern életmód, ami egy és minden, hogy hagyja abba a gyakorlatot, és mozgassa a ritmus az élet „a távon.” Ie 10-ből 9 ember él elve „enni a távon”, „aludni között”, „csésze kávé a hang”, és az összes többi időt töltött a munka és az egyszerű elme. Ennek fő okai a következők:

  • a legtöbb ember csak felejtsd el a testtartás. Ha irodai munka, és ez kényelmetlen esztétika van szükség. Eközben a hasizmok így jelentős terhelést, főleg meggátolja a túlzott mennyiségben;
  • A szokott enni több mint szükséges. 25 év után mindenki (kivéve a legfeljebb 9%) az emberek leáll a növekedés és a csontok fejlődését, amely után az összes elnyelt étel, menetelnek korábban megalakult a test halad csak a tőkefedezeti rendszer. Aztán van 2 lehetőség - kínálat csökkentése, hangerő vagy sportolás, hogy egyformán hatékony. Hasonlítsuk össze ezt például lehet bármilyen fizikai vagy elektronikus meghajtó - nincs SSD nem képes befogadni a nagyobb volumenű számított kezdetben, így a többi megy a maradékot (elveszett). Emberekben, a fennmaradó megy a természetes raktárba - gyomor;
  • akkor is, ha a legtöbb egészséges étel nélkül megsértése a minőség, van még esély a látogató oldalán a hangerőt. Egy tál saláta készült paradicsom, hagyma és uborka, enni 1 lehet, hogy egy személy ül kifinomult, mert Ez az elemi sokat. Ugyanez vonatkozik az élelmiszer éjjel (újjáépíteni a belső óra is lehetséges, de nem súlyos következmények nélkül);
  • rossz étel. Van sokkal bonyolultabb, mert alapvető sajátossága a hatalom - egy hatalmas mennyiségű kalóriát, hogy a test nem volt ideje feldolgozni, hogy a késedelmet. Még a legképzettebb szervezet nem tudja feldolgozni vegyszereket vagy alapján létrehozott GMO-k, így ellenőrzi a minőségi élelmiszerek szükséges. Ez a példa is jól megfigyelhető a lányok, mert testük sokkal gyorsabban reagál, hogy még a leginkább karcsú lányok gyakran látható gondosan elrejtett has;
  • italok szinte komolyan befolyásolja a szervezetben. Gyári gyümölcslevek, teák, kávé, víz, joghurt szinte semmi köze a természetes, ami csak úgy lehet meghatározni, ha elolvassa a készítmény. Dietetikusok ad egyértelmű tanácsot a betegeknek, hogy nem használták, bár a gyakorlatban ugyanazokat a dolgokat, de a hazai termelés, lesz egy nagyon jótékony hatással van, ha használják a tervezett célra (joghurt, miközben egy könnyű étkezés, gyümölcslé, miközben liszt élelmiszer vagy gabona, tea és kávé bármikor a nap egy kis mennyiségű tiszta víz lesz az alapja);
  • fizikai aktivitás, egy embernek szüksége naponta, amennyire csak lehetséges. Még Suvorov bebizonyította, hogy még nem a sport, akkor húzza fel az egészségre a tökéletesség (orvosok mért ki a nagyon rövid élettartam). Azonban a legtöbb ember szívesebben utazik több kilométeres közlekedési lustaságból, meg van írva le biztonságosan a mutatós oka, tehát a felesleges zsír oldalán a férfiak.


Hogyan lehet és mit kell tenni?

Hogyan tisztítsa meg az oldalán egy férfi táplálkozás és a testmozgás
Ez jobb kezdeni, hogy tisztítsák meg a gyomrot, pontosan abban a pillanatban, amikor elkezd zárni plakk öv, mert kilogrammonként meg kell küzdeni. Férfi hasa többnyire eltávolítjuk nem túl gyors, mert test hozzászokik a terhelés és a kívánt hatás növelése egy bizonyos határt.

Ahhoz, hogy távolítsa el az oldalán a férfi, akkor először meg kell, hogy a diéta vissza a normális. Már adott leírását megengedett italok, de ne feledkezzünk meg az étel minőségét. A diéta kell zárni az alkohol, zsíros, sült, sós, cukor (kávé és tea nélkül kell inni cukor), és az összes kapcsolódó termékek mesterséges szintézis (az úgynevezett olaj) vagy a GMO. Hogy csökkentse, hogy csökkenteni kell a fogyasztást a liszt és a kenyér egyáltalán kívánatos használni korpa (vagy bármilyen analóg kovásztalan).

Mivel energia szükséges, hogy a maximális mennyiségű fehérje élelmiszer és a víz. A fehérje nagyon gyengén kapcsolódó zsírt, és a funkció az épület izomtömeg felbecsülhetetlen. A víz viszont lehetővé teszi, hogy különbséget éhség és a szomjúság, gyakran kifejezett ugyanúgy. Ezt a tiszta víz végez tisztító funkcióval, takarítás kevés testzsír. Hal és fehér hús az ideális energiaforrás, ami hozzájárul fáradhatatlan fizikai aktivitás, és a zöldek kielégíti az éhezés nélküli betétek mérsékelt hangerő.

Hogyan tisztítsa meg az oldalán egy férfi táplálkozás és a testmozgás
Miután definiált menü, el kell dönteni, a menetrend a kínálat. Természetesen a standard változat 6 közeledik egy nap senki nem lesz képes betartani, ezért van, hogy rugalmasabb, hogy van, 3-szor - 07:00, 13.00-14.00 a nap, 19.00 este. A reggel 30%, 50% nappal, éjszaka 20% a teljes tömegére. Reggeli hasa kötelező, akkor is, ha az idő már nem létezik.

Gyakorlatok oldalán, a férfiak kell végezni naponta, és a képzés zajlik, legalább 30 percig. Van egy sor gyakorlatok eltávolítani a zsírt a fél: sajtó (egyenes, esztergálás), guggolás (anélkül, hogy megszakítaná a sarka a padlón), fekvőtámasz, húzódzkodás, kocogás és a lejtőkön. De még ezzel a gyakorlatokat, ne feledkezzünk meg a mobil életmód, azaz séta, amikor csak lehetséges (ahelyett, hogy a liftek és a mozgólépcsők lépcsők, extra megáll, és csak ül a számítógép előtt, hanem a helyi séta a parkban).

további szempontok

Hogyan tisztítsa meg az oldalán egy férfi táplálkozás és a testmozgás
A fent ismertetett átfogó útmutatást, hogyan kell eltávolítani a zsírt az oldalán, de a gyakorlatok a has lesz értelme, ha mégis vonakodva és aktuális ingert. Tiszta a gyomor nem lehet, mert a „nagy szükség”, és egy adott célra, akkor is, ha efemer mellett maga a folyamat jobb építeni formájában játékokat.

Sok sportoló vagyis szerencsejáték képeket és tevékenységek között, azaz a gyakorlatban, nem céljuk, hogy elérjék a legmagasabb eredményeket, de eszik olyan ételeket is csak akkor lefektetett megfelelő képzésben módon. Ezzel gyakorlat, hogy egy új színt, hogy nem néz meggyőző, de a következő cél az ilyen foltok az egész folyamat folyamatos inger (étel, mint ösztönző nem szükséges használni - mindenkinek megvan a saját céljait).

Felsorolt ​​gyakorlatok és a diéta lehet elérni látható hatása, szó szerint 3-4 hónapig, és a nehéz helyzetekben 9-10. Adjon az arcszínt ideális alakját, miután évek óta nem nem mindig lehetséges még 1 év, de a rögös utat, az édesebb az eredmény után.