Hogyan töltik az interneten, hogy az ország teljes útmutató

Minden modern ember különböző mértékben szenvednek a növekvő internet-függőség. Újabban elég volt, hogy hozzáférjen a Hálózat a munkát, majd a „kötelező program” jött egy városi lakás, de mi most egy komoly szükséglet - az internet-hozzáférés bármikor és bárhol, beleértve az országban. Mi felvette a 5 legjobb módja annak, egy vidéki házban a gyors csatorna hálózat.tartalomjegyzék

A „dacha” az elmúlt években jelentős változásokon ment keresztül: 3x6 panel házban hat hektáros boldogságra kevés; modern természet szerelmeseinek Hozd városi kényelmet folyóvízzel, csatornázás, több tucat TV-csatornák és természetesen az internet-hozzáférést, hogy lehet használni az összes családtag.

És ha a szóban forgó kapcsolat megoldódott elemi választék szinte egy tucat szolgáltatók, akik hajlandóak adományozni a majdnem ugyanazon a napon, a kimenet lehet elég triviális az országban.

Hogyan töltik az interneten, hogy az ország teljes útmutató

Az első út - talán a legismertebb, de az esélye annak végrehajtását a külvárosban rendkívül kicsi. Természetesen, ha él egy kunyhóban a rubel, akkor annak az esélyét, száloptikás vonal az építtető, és a szolgáltatás költségeit alig fogja aggódni. A közönséges falusi ház feküdt egy kábelt, ha ez technikailag lehetséges, az ár általában hasonló az ára a legelitebb házak.

Hívjon vertelki: ADSL modem 5520 3 conf

Előnyök: gyors és stabil kapcsolatot, alacsony ár

Hátrányok: Az előfizetési díj van szükség, hogy egy évben; kicsi a valószínűsége a műszaki megvalósíthatóság; Hosszú helyreállítása a vonal kár esetén

A szolgáltatások költségei és feltételeiről igen eltérő az egyes helyen, de az árkategóriában általában 500-1000 rubel havonta. Nem szabad elfelejteni, hogy lehet használni a sebességkorlátozás és a forgalom.

Hívjon vertelki: wi-fi adapter 3104 3 conf

Előnyök: Nem kell vásárolni minden további berendezés

Hátrányok: gyakran csak egy eszköz egy időben lehet használni, hogy üljön egy időben az interneten egy notebook és a tabletta nem fog működni.

A moszkvai régióban (régiókban a dolgok még rosszabb, de a szolgáltatók is megtalálhatók) rengeteg szolgáltatók vezetékes, vezeték nélküli rádiós hozzáférési (WiMAX, pre-WiMAX és a hasonló technológiák).

A tető otthon van beállítva kis antenna (méretei kisebbek, mint a TV), otthon - egy speciális modem (általában Ethernet-interfész kimeneti, hogy csatlakozik a számítógéphez vagy a Wi-Fi-router.

A vezeték nélküli rádió hozzáférés lehetővé teszi szervezni szimmetrikus csatorna adatsebesség akár egy tucat más megabit másodpercenként. Általában a szolgáltatók kínálnak korlátlan hívás nem közlekedési korlátozásokat, de a sebességkorlátozás.

Úgy tűnik, itt van, a boldogság! A gyakorlatban azonban a dolgok nem olyan édes, mint szeretném, és a hiányosságok ebben a folyamatban kapcsolatok bővelkedik.

Először is, a magas költségek egy sor berendezések, hogy nem is vesz, és kap egy hosszú távú bérleti, miközben fizet érte formájában „csatlakozási díj”, ami elég magas, és mintegy 15 ezer rubel, és néha eléri a 30 ezret, ha azt akarjuk, hogy gyorsabban csatornát.

Másodszor, ez korlátozott hatósugara: a szabály, a normál működés megköveteli rálátás a bázisállomás, és található a kerületi központok halad régió (abban az esetben, Moszkva az ugyanazon régióban még rosszabb). Ez technikailag lehetséges egyszerűen csatlakoztatható, és nem lehet.

Hívjon vertelki: Wi-Max 5520 3 conf

Előnyök: stabil csatorna, korlátlan hozzáférést, tekintet nélkül a forgalom

Hátrányok: a magas költségek, korlátozott hálózati lefedettség

műholdas hozzáférés

A fő előnye a műholdas kapcsolat - teljes függetlenséget a meglévő infrastruktúrát, vagyis akkor is csatlakozhat egy távoli területen egy sűrű erdőben, ahol a legközelebbi település - több száz kilométerre, és a termelt villamos energiát a dízel generátor, vagy a napelemek.

Műholdas hozzáférést egyoldalú és kétoldalas. Egyoldalú releváns volt néhány évvel ezelőtt, ha annak használata eredményezett jelentős költségek szempontjából. Bizonyos esetekben ez ma is érvényes, vagyis, ha van már néhány nagyon olcsó, de nagyon lassú csatorna.A lényeg egyszerű: egy egyenes csatorna, amelyen keresztül adatokat továbbítják az előfizető, valósul műholdon keresztül, és a fordított - keresztül földi hálózatokat (vezetékes vagy mobil). Ennek előnye, hogy a berendezés beállított olcsóbb, mert nem kell a problémát a „emelés” visszatérő csatorna a műholdas, csak egy vevő és adó nélkül.

Az adatátviteli sebesség akár 4,6 Mbit / s az előremenő kapcsolat (nem teszi lehetővé a gyorsabb technológia) és a 0,5-2 Mbit / s - fordított.

Hogyan töltik az interneten, hogy az ország teljes útmutató

Parabolaantenna - jó, de drága módon töltik online dacha

Előnyök: Teljes önállóság

Hátrányok: Nagy árat

Internetre a mobilhálózat

Az utóbbi időben ez a módszer vált igazán megfizethető, és a legnépszerűbb. A harmadik generációs (3G) hálózat lehetséges, hogy a sebességet 10-15 Mbit / s (bár ez inkább kivétel, és ez jobb támaszkodni pár megabit) a 4G hálózatok (LTE) - 30-40 Mbit / s, ha szerencsés, de szinte mindig kevesebb, mint 6 Mbit / s.

Azonban minden ismét sok múlik a helyét a kertben: minél közelebb a város és közelebb a szövetségi autópályák, annál valószínűbb, hogy a jelenléte a 3G és 4G lefedettség (érthető okokból, a 3G hálózat fejlettebb). De a „medve sarok” lehet, hogy csak alig működik az EDGE és a GPRS még kibocsátó elviselhetetlen 10-20 kbit / s.

Ez azonban nem szükséges, felejtsd el a „Sky Link” - ilyen „távoli helyeken” az ő legnagyobb lefedettsége, és bár a CDMA EV-DO technológia Rev.A - nem a legmodernebb és gyorsan (3,1 Mbit / a csúcs és körülbelül 1 a valóságban), ez még mindig jobb, mint a hagyományos „semmi”.

Azonban a mobilszolgáltatók aktívan fejlesztik a hálózatot úgy, hogy akkor is, ha az ország általános semmi fogott az elmúlt évben, a helyzet is megváltozhat - tegyen egy utazást, és ellenőrizze.

A díjak nagyon vonzó: néhány száz rubelt havonta, akkor kap egy pár tíz gigabájtnyi sávszélesség, így túllépése után a határ nem lehet levágni az interneten, és csökkentik a felajánlott szerény térítés ellenében való kiterjesztése.

„Zalochenny” modem képes együttműködni SIM-kártya csak egy adott szolgáltató - azonos akinek logó festett a testét.

Hogyan töltik az interneten, hogy az ország teljes útmutató

Egy közönséges USB-modem jó olcsósága, de mindenekelőtt le van zárva, másrészt, lehet csatlakoztatni a számítógéphez. Akkor, persze, hogy az interneten keresztül a beépített Wi-Fi-adapter (ha ez egy laptop), hogy más eszközöket, de ne az egész idő alatt nem túl kényelmes. Két alternatív megoldásokat.

- Először is, nem könnyű, hogy vesz egy modem, router, azaz a készülék, amely képes szétosztani a 3G / 4G-internet Wi-Fi-vel. Ezek nagyon különböző, és azokat, akik elakadtak a szokásos aljzat, mint MTS CTG-111 és minialkalmazások akkora, mint egy normál USB-modem csatlakozik az USB ugyanaz - mint például a Huawei E355, és a beépített tápegység, amely képes önállóan dolgozni a több óra - mint például a MegaFon MR-100 ... A költségek ilyen router nem haladja meg az 5000 rubelt.

Hogyan töltik az interneten, hogy az ország teljes útmutató

3G-Wi-Fi-router Huawei E355

Hívjon vertelki: Huawei E355 5503 inline 5

Hogyan töltik az interneten, hogy az ország teljes útmutató

Huawei E5331

Hívjon vertelki: Huawei E5331 5503 inline 5

A második megoldás csak vásárolni a rendszeres otthoni Wi-Fi router, amely támogatja a USB-modemek: vagy képes ki a dobozt, mint a TP-LINK TL-WR3420, vagy igényelhetnek alternatív firmware-t, például a jó öreg ASUS WL-500g.

Hogyan töltik az interneten, hogy az ország teljes útmutató

Router támogatása USB-modem TP-LINK TL-WR3420

Hívjon vertelki: TP-LINK TL-WR3420 0503 5503 5 inline

A legfontosabb dolog -, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a modem, hogy kíván vásárolni támogatja a router, valamint vásárolni gyémánt és megszünteti az összes tervek este, mert anélkül, hogy bizonyos sámánizmus először minden valószínű, hogy keresni: ez vonatkozik mind a modem (hogy működjön rendesen szükség lehet betöltése egy konfigurációs fájl), és a kapcsolat beállításait.

Plusz, egy ilyen megoldás számos, amelyek közül a legfontosabb - az olcsó a berendezés, egy erős jel, és képes telepíteni egy teljes értékű hálózati prioritások és engedélyek, port forwarding, stb

By the way, ha egyik-szolgáltatók nem nyújtanak jó jel az otthonában, akkor próbálja meg megoldani a problémát erősítők vagy speciális reflektorok.

Hogyan töltik az interneten, hogy az ország teljes útmutató

Reflektor Csatlakozás 2.0

Hívjon vertelki: Csatlakozás 2.0 inline 5 2814

Előnyök: alacsony ár, a kényelem, a berendezések széles választékának

Hátrányok: egyes helyeken a szolgáltatás minősége is kielégítő.

Hogyan válasszuk ki a tarifa?

Megszokta, hogy teljes bezlimitka gyakran nagyon nehéz választani díjcsomag korlátozott kvóta: nem popolzueshsya, nem lehet megmondani, hogy mennyi internetes amire szüksége van. Egyrészt, nem akarja, hogy nélkül maradt a hálózathoz való hozzáférés, vagy pénz nélkül, miután kimerítették a kvótát idő előtt; Másrészt, azért fizet, amit nem vospolzueshsya nem is érdekel.

Sajnos, akkor meg kell meghiúsítja: hogy a minimális árak, mint a „500 MB havonta” vagy „1 GB havi” van értelme, ha a számítógép lesz megközelíteni újra néhány nap, és akkor is csak rövid ideig.