Hogyan törődik bőrkabát az otthoni 1

Bõrkabátjában - egy elegáns és sokoldalú darab férfi és női gardrób. Attól függően, hogy a vágás és a stílus, illik szinte minden dolog, kezdve a kényelmes farmer, ami egy öltönyt, vagy egy estélyi ruha. Mivel a valódi bőr dolgok elég drága, azt szeretné, hogy szolgált, amíg csak lehetséges. Ehhez csak meg kell, hogy vigyázzon a bőrdzseki és elkerüljék a agresszív anyagok.Tehát, hogyan kell gondoskodni egy bőrkabát otthon?

1. Minden megvásárolt tételek a boltban bőrkabátok címke van egy utasítást, amely azt mondja, hogy a legjobb módja annak, hogy törődnek a terméket. Ne hanyagolja el ezt gyakran vannak egyszerű útmutatót ellátás, mosás és vasalás ruhákat.

Hogyan törődik bőrkabát az otthoni 1

2. Mindig tegye a kabát a fogas és fogasok, így a bőr nem veszíti el alakját és nem ránc.

3. A tároló helyiség legyen jól szellőztetett és száraz.

4. Semmi esetre sem, és semmilyen körülmények között nem mossa bőrkabát a mosógépben. Csak akkor, ha nem akarja, hogy megszabaduljon az unalom a hallás a terméket. De könnyebb lenne, csak hogy dobja el a ruhaneműt.

5. Ha a kabát nedves lesz, ne próbálja, hogy száraz a hajszárító, fűtés, vagy más mesterséges eszközökkel. Hagyjuk megszáradni magát, előre törölje le egy száraz ruhával, még ha ez hosszú, de a bőr nem ssohnetsya nem lesz durva és nem repedezik.

6. Ha a készülék megsérülhet, vagy bármilyen színező vagy kémiai úton, akkor nem kell kijavítania a pozíciót, a legjobb módja az -, hogy egy kabát a száraz porszívó, hagyja, hogy a szakemberek is részt a helyreállításban.

7. Vásároljon egy nedvességtaszító spray és kezelni őket, hogy egy kabát. Ez segít még rossz időjárási körülmények, hogy fenntartsák a szalonképes megjelenést, hogy megvédjék a nedvességtől.

8. Wax a bőrön segít fenntartani a termék puhaságát, kivéve, ha a bőr már eldurvult idővel. Csak viasz, megfelelően kiválasztott szín, álcázza kisebb karcolások és horzsolások a hosszú zokni.

Hogyan törődik bőrkabát az otthoni 1


9. A szaküzlet vásárolni egy szivacs tisztítására, amely hasznos lesz, hogy tisztítsák a kabát, ha szükséges.

10. Penoochistitel segítenek eltávolítani a szennyeződést a bőrből készült termékek.

Hogyan tisztítható bőrdzsekit belülről?

Hagyományos porszívó, tisztítsa meg a bélés a kabátját. Továbbá a termék egyszerűen kezelhetők belsejében egy frissítő spray, és erős szennyeződés által fenntartott két szivacs és két konténer szappannal és tiszta vízzel. Áztassuk a szivaccsal szappanos vízben, és kezeli a sajtó pad, majd dörzsölje a száraz szivacs. Áztassa a szivacsot tiszta vízben, és ismét kezeljük a sajtó pad és a végén törölje száraz szivacs. Végezzünk eljárások nehogy a kabát elvesztette megjelenése kívülről. Tarts a terméket fogas egy fogas, és hagyjuk megszáradni természetesen.

Csakúgy, amellett, hogy professzionális szerszámok bőr termékek vannak a hagyományos módszerekkel.

Hogyan törődik bőrkabát az otthoni 1

Hagyma tisztítja a bőrt a portól és a szennyeződéstől. Ehhez meg kell tisztítani a hagymát, vágja félbe, és dörzsölje a vágott kabát. Rendszeresen frissíti a szelet, kezelésére a teljes cikket. A végén törölje bőrdzseki speciális szivacs.

Ha a fogantyút kabát ruhával glicerin, ez ad a bőr ragyogását. Csak szép, természetes fényét adja narancshéj, ha törölje le a készüléket.

Annak érdekében, hogy nézett volna ki, mint egy új kabátot, törölje le egy ronggyal, amelyen egy vazelin.

Hogyan törődik bőrkabát az otthoni 1

Amennyiben a köpeny gyűrött, akkor pat hagyományos vas. Ehhez az szükséges, hogy a vas-minimum hőmérséklet letiltja a gőz és a vas egy kabát belsejében (ha a bélés vékony), vagy a külső, forgalomba között, a bőr és a vas szövet (szövet szerkezet kell sima, mivel a szárítás alatt tud nyomtatni a bőrön), és óvatosan vasalt kabát. Iron másrészről hagyja lehűlni az eljárás előtt.

A megfelelő ellátás és ha bőrdzsekit a megfelelő szinten, akkor mentse az életét a kedvenc termék többféle évszakok jönnek.

Üdvözlettel, női helyszínen Super Lady

Ha talál egy hibát, kérjük, válasszon egy darab szövegét, majd nyomja meg a Ctrl + Enter.