Hogyan törődik pillangók otthon

A pillangó régóta vált egyfajta szimbóluma nyáron. Valóban, ez nagyon jó lesz kinyitni a szemem reggel egy hideg téli napon, és látja feje fölött libbenő lepkék, hogy nem csak örömet a szemét, hanem, hogy az otthon és kényelmes. Csak itt a szélén egy másik kérdés: lehetséges, hogy az összes lepkék a házban, és ha lehetséges, hogyan kell helyesen gondozni őket? Ahhoz, hogy a fenti kérdésekre kell választ! És meg fogja találni őket ebben a cikkben!


A tudósok azt mondják, hogy az intézmény egzotikus pillangó otthon, sőt, lehetséges. De ez csak elmélet. Tény, hogy minden sokkal bonyolultabb, és a komplexitás kapcsolódnak egyetlen faj egzotikus lepkék. Nem valószínű, hogy valaki folyamatosan lakásában káposzta, amely az élet majdnem 24 órán keresztül. Ha szeretne egy igazán szép és egyedi pillangó, akkor kell, hogy különleges körülmények között érte. És minden kezdődik az elrendezés a ház az újonnan létrehozott állat.
Ha valamilyen gyíkok tehet ketrecben a pók - egy terrárium, akkor a pillangó bonyolultabb. Szüksége van egy speciális üvegház, ahol minden évben növekedni fog igaz, élénk színekkel. Greenhouse, többek között lehetővé teszi a legtöbb minőségileg megtartja egy hőmérséklet, és tartsa stabilan, mint a nagy hőmérséklet-ingadozások is negatív hatással nem csak az állat jólétét, hanem az egészsége.
Ezen felül, akkor meg kell vigyázni a kedvező feltételeket a tenyésztési pillangók, mert az élettartamuk nem sokáig egyáltalán, és akkor eldönthetjük, hogy folyamatosan szemléljük, mint egy kisállat otthonában. Persze, az élet minden más, de ezek a rovarok nem élnek, mint hosszú, ahogy szeretné. Úgy szaporodnak útján gubók, amelyek rögzített függőleges felületeken. Az üvegházban kell ragaszkodni, amikor a pillangó is minőségileg biztonságos báb, ahonnan később kelnek ki az igazi szépség!


Ha úgy dönt, hogy egy ilyen állat csak egyszer, anélkül, hogy annak további terjedését, tekintve gondozásában egy kisállat mindent könnyebbé válik időnként. Meg kell vásárolni egy tágas műanyag tartályba. Ezt követően, hogy külön szellőzés a falak és a fedél a tartály. Ezután fogj szalvéták, nedves őket meleg víz alá, és lefektette a házba, hogy folyamatosan karbantartott nedvesség és hőmérséklet, közel 25 Celsius fok. Ez a legjobb telepíteni annyi különböző ágak és botokkal lehet kedvencének kényelmes.
A legérdekesebb módja a helyeken, mint a pet kell venni a rendes természet még egy hernyó. Próbálj meg keresni egy hernyó, ami ül egy ágon, és lerombolja ezt gallyat. Így, ha nem megijeszteni a rovart, és képes lesz arra, hogy előre a leggyakoribb fogvatartási körülmények neki. Ha a ház kicsi gyerekek élnek, akkor nagyon érdekes, hogy az átalakulási folyamat egy hernyó, egy báb az első, majd egy szép, színes pillangó. Miután a pillangó születik, akkor képes lesz arra, hogy engedje el a vadonba, fényképezett, és csak élvezni a szépség a repülés.
Amikor a pillangó szabadul be a szobába, zárjon be minden ablakot, ajtót, erkélyek és ablakok. Is megpróbál, hogy tegye ki az ablakot a tüll, mert a rovar leüt a szárnyak próbál elrepülni a szabadság, hogy a napot. Emellett kapcsolja le a villanyt, mert a pillangó ül rajtuk, és éget, ami a halál. Szintén fontos megjegyezni, hogy nem tudja, hogy a pillangó szárnyai, mert elveszhet az összes pollen