Hogyan tudja a méret a kéz egy karkötő

Hogyan tudja a méret a kéz egy karkötő

Milyen szerepet tölt be a dekoráció a stílus a modern ember? Nagyon nagy! Nagy és világos karkötő kiegészíti a képet az ünnepségen, hanem egy vékony aranyláncot berendezés a kar jelentős lesz a mindennapi életben.Határozottan, ez ékszert kell jelen lennie a dobozban, mint egy fiatal lány, és egy szilárd hölgyek. Magabiztosan azt állítják, hogy a férfi karkötő olyan népszerű, mint nyakláncok és gyűrűk.

Mindannyian tudjuk, hogy a karkötőt viselt a jobb csuklóján, vagy a bal kezét. Azt szeretnénk, hogy egy karkötőt rendelni, vagy megvenni az online áruház? Ragaszkodjon a tanácsot, és akkor nem baj akkora, mint egy ékszer.

Mivel Karkötők csattal vagy anélkül, a méret mérési módszerek is eltérő.

Karkötő egy csattal

Hogyan tudja a méret a kéz egy karkötő
Ez fontos! Ha ez a díszítés egy nagyszabású egységek, akkor tegyük hozzá, hogy a mérési eredmény 2 centiméter. Egyébként ez a karkötő lesz egy nagyon szűk tartsa a kezét, és az egységek alkotnak egy üres szögek között ékszereket és csuklóját.Karkötő, amely egy nagy központi eleme, vagy egy nagy kő, nem szabad, hogy alábbhagy. A méret a díszek kell kiválasztani tompa valamennyi termék szorosan a kezét.

Vegyük a fonat (mérő papírcsík), és a szalag a csukló. Ezt követően, a méréseket, és az eredmény Priplyusuet 1 cm. A legkényelmesebb méret a karkötőt, mely szabadon alatt a hüvelykujj botot. Nem nehéz, mert?

Ha azt tervezi, hogy rendelni egy karkötőt műhelyünkben, csupán arra van szükség, hogy adja meg a méretet centiméterekben. De ha veszel ékszereket külföldi honlapokon, a méret megadható hüvelyk. Kiválaszthatja lefordítani a kéz méretét, ezt elosztjuk az 2.54. Vagy használja az alábbi táblázatot.

Hogyan tudja a méret a kéz egy karkötő

Végül adunk néhány tippet, hogyan válasszuk ki a megfelelő karkötő:

  • Minden ékszert, amit viselni egy időben kell kiállítani az azonos fém színű.
  • Az Advent a hőt, felfedve a kezét, a kísérlet dekoráció a csuklóját. Kiválasztása ezen a nyáron - egy kemény masszív karkötő kövekkel.
  • Office változata díszítések kezét - egy vékony, diszkrét karláncának, esetleg egy kis medál.
  • Keverjük össze karkötők és órák. De ne feledkezzünk meg az első elem!

Hogyan tudja a méret a kéz egy karkötő

Mindig a tiéd, Kentaur Journal