Hogyan tudok elbúcsúzni a kedves ember

Hogyan búcsút ismerősnek

Barátság - egy nagyon értékes kapcsolat, ami kell állandóan erős. Próbáljon meg a barátja vagy barátnője egy adott folyamat búcsú, például a gesztusok és mozdulatok ön találta. Girlfriend is megölelte, és megcsókolta az arcát, és a kedvenc fiú gesztus - egy búcsú kézfogás. Tehát akkor is erősíti a barátságot.Szavai búcsú játszanak egy ugyanilyen fontos szerepet. Ezeken keresztül az emberek érzékelik a kapcsolatot egymással. Néha elég mondani, hogy „szia”, és felszólította ő közvetítője név szerint, de bizonyos esetekben, különösen, ha az emberek barátságosak, de nagyon közel van, akkor szeretnék egymást szerencse vagy a címkére búcsú ideje, ami még maradt, például a „holnap”, vagy egyszerűen csak „viszlát” (az ismeretlen emberek).

Udvariasság - egy másik jellemzője a helyes és szép búcsú. Ha úgy érzi, hogy eljön az az idő, amikor meg kell hagyni, nem szabad hirtelen abbahagyni a beszédet és hirtelen hagyja. Várja meg, amíg a másik személy befejezi beszélni, majd bocsánatot kérni, és azt mondják, hogy el kell hagynia. Ez után lehet búcsút.

Hogyan búcsút szerelem

Az emberek, akik a szerelmi kapcsolatok, is felér egy szép módja a búcsú. Ebben az esetben meg lehet tölteni a fele a ház, köszönöm a csodálatos estét, hogy kifejezze csodálatát neki, és beszél szerelmes szavakat. Azt lehet mondani, hogy nagy mértékben hiányzik neki, de biztos, hogy hamarosan újra találkozunk. Ezután ölelés szorosan szeretett, és megcsókolom a száját.

Hogyan elbúcsúzni

Elválás egy szeretett - egy kemény folyamat, és hogy megkönnyítsék az érzelmi fájdalmat, mint én, és meg kell kedves és udvarias, hogy elbúcsúzzon tőle. Ügyeljen arra, hogy rendeljen neki, hogy találkozzanak és beszéljen szemtől szemben. Tegyük fel, hogy hálás a nap, amit együtt töltöttünk, és mindazt, amit tett az emberek, de abban a pillanatban már nem tapasztalható érzéseket neki, és el akarják hagyni csendben, anélkül, veszekedések.Próbálja meggyőzni a személyt, hogy tiszteletben tartják és értékelik őt. Ajánlat fenntartása baráti kapcsolatokat, és továbbra is támogatják egymást a nehéz helyzetekben. Ha ő ellene, nem hibáztatom érte. Végül, akkor ölelés egymást, majd mondja ki a szót „viszlát”, jelezve, hogy az utolsó pont a romantikus kapcsolat.

Elválás - egy nehéz időszakban minden kapcsolatban. Szeretném átadni azt gyorsan és fájdalommentesen. Ha megfelelően indokolniuk ne alakulhasson magát és nyomon követése, valamint a nem emlékezni állandóan a múltban, minden lesz egyszerű és sima.

Hogyan tudok elbúcsúzni a kedves ember

Ha a kezdeményező az elválás

Ne adja az ember egy ok arra, hogy úgy gondolja, hogy tud adni valamit. Az első alkalommal nem válaszolt a hívásokra, ne írjuk meg az üzenetet. Válaszok lehet tekinteni, mint egy esélyt, hogy visszatérjen. De ez csak akkor fogunk ember még beteg. Persze, néhány hónap után lehet majd kommunikálni, mint egy shortstop, de ez csak a fájdalom pedig megszűnik. És előtte, próbáld meg nem keresztezhetik egymást, hogy ne zavarják a sebet.

Ha balra

Vegye ki az összes dolog, hogy emlékeztessen a korábbi kapcsolatok: a kis és nagy. Néha célszerű mozgatni egy új lakást, hogy ne ütközzenek a képeket a életű napig. Csak összegyűjti az összes, és elvittek egy garázsban vagy lock-in kamra. Ez az élete része már nem releváns.

Keressen egy hobbi. Dolgozzanak ki, indul egy új projekt indul a blog. Tenni valamit, hogy erőt ad, hogy élni, hogy elvonja a szomorú tapasztalatok. Közvetlenül az energia néhány üzlet, ne engedd meg magadnak, hogy bánt és sírni. Tevékenységek, a felelősség, a vágy, hogy egy csomó időt, és ez enyhíti a fájdalmat a veszteség. Néhány hónap múlva emlékezni fog az unió egy jó ideje, de nem fog fájni.

Soha nem hívja az előbbi. Ne írjon neki egy megható levelet, nem nézem. Ne hozzon létre olyan helyzetben, amikor találkozik az utcán, barátokkal vagy más helyeken. Lehetőleg ne többet látni, nem támogatjuk a csevegést. Ne érezze magát még nehezebb, legyen fölötte. És egy idő után minden rendben lesz, és az élet boldogan és vidáman.