Hogyan tudok nőni egy pillangó a hazai

Hogyan tudok nőni egy pillangó a hazai
Pillangók bemutatott szokatlan és csodálatos érzéseket jöttünk Tatiana kérdést: „Hogyan nő a pillangó a haza? Hogyan él fogságban? "Macskák, kutyák, papagájok, hüllők, halak, pókok, és még a csótányok. Mindezek a háziállatok otthon már nem ritkaság. De szeretnénk valami új, szokatlan és gyönyörű! És a pillangó kapsz egy ilyen érzés. Mert ma is megcsodálhatók nemcsak a természetben, hanem otthon.

Hogyan növekszik egy pillangó ház

Tény, hogy vigyázzon a pillangó nem kell sok. A legfontosabb dolog, ami szükséges a tulajdonos a jövőben a szépség - a türelem. Mint ismeretes, a fejlesztési lepkék megy keresztül több szakaszból áll:

Hogyan tudok nőni egy pillangó a hazai
Növekszik a pillangó otthon könnyű

Kezdés tenyésztés lepkék több szempontból is.

 • Mielőtt keresett tojás megismerni pillangók választjuk meg, hogy megértsék, ahol ezek a rovarok, hogy rakják le tojásaikat.
 • Point tojás szépen fold egy kis átlátszó műanyag tartály (a nagy kockázat, hogy a tojás száraz). Sokkal jobb, hogy eltolja a tojás kéz nélkül, és az anyagok kéznél: a bot, levél.
 • Van egy másik módja, hogy a tojás pillangó: elkapni egy felnőtt, betette egy akváriumban vagy hasonló tartály. Tedd a levelek a növény, ami táplálja az ilyen típusú pillangó. Később az egyik levél, hogy tojik.

Hogyan tudok nőni egy pillangó a hazai
Mielőtt a tényleges folyamat hernyók begubózik vált nyugtalan

 • Ha megvan a tojás, várjon, amíg egy kis hernyók kijönni. Ha van tárolt őket egy műanyag tartályba, azonnal átadják az akvárium, tedd a levelek gazdanövény (ezeket a leveleket, ahol megtalálja a tojás vagy a hernyók).
 • Ha csak úgy döntött, hogy a hernyók egyszerűen azokat otthon, és kövesse a fenti sémát.
 • Kevesebb levelek, megállapítják egy puha ronggyal vagy papír, és időről időre permetezni vízzel, hogy fenntartsák a szükséges mennyiségű nedvességet. Butterfly optimális páratartalom - 60-90%.
 • Szintén gusenichek gondosan meg kell védeni a közvetlen napfénytől.
 • Jövő otthona lepkék nagynak kell lennie ahhoz, hogy legyen egy hely, a növekedés és fejlődés.
 • Ne felejtsük el, hogy folyamatosan feküdt egy új élelmiszer, amely táplálkoznak hernyók.
 • Ügyeljen arra, hogy távolítsa el alom a számokat, mert ez lehet a fertőzés forrása és oka a pusztulás.
 • Helyezzük az akváriumban több függőleges pálca vagy gallyak levelekkel. Mikor a hernyó bebábozódik, akkor kell, hogy legyen valami, hogy ragaszkodnak, hogy lógni.


Hogyan tudok nőni egy pillangó a hazai
Bábok kell helyezni az akváriumban több függőleges rudak vagy leveles ágak

Felhívjuk figyelmét, hogy a bábokat a lepkék alakulnak kifejlett egyedek a földet akkor kell kitölteni az alsó réteg földet.

 • Mielőtt a tényleges folyamat bábozódásjelet viselkedése hernyók változások: azok már nem létezik, kezdenek viselkedni, nyugtalanul.
 • Ha a hernyó lóg egy ágat, akkor veszi észre, hogy hogyan kezd építeni maguk köré egy báb. Amikor lesz teljesen egy báb, akkor elkezd számlálni. Hamarosan lesz igazi élő lepkék!
 • Első ki a bábból, a pillangó egy ideig lóg egy ágat, hogy elterjedt a szárnyait. Ha nincs következő ágak, és a pillangó nem kiegyenesíteni őket szárnyai, akkor nem repülnek.
 • Etetés a felnőtt pillangó nagyon egyszerű: esznek mézet vagy cukrot (keverve egy kis víz), friss gyümölcsök és még gyümölcs rothadt.

Hogyan tudok nőni egy pillangó a hazai
Etetés a felnőtt pillangó nagyon egyszerű

Szaporodás fogságban

Miután egy pár nap után a „szülés” a lepkék is párosítható. De meg kell, hogy illeszkedjen több generáció pillangók, mert a hímek kelnek valamivel korábban, mint a nőstények (néhány nap). Ne feledje, hogy a negyedik napon az élet lepkék nem lesz képes reprodukálni.

Párosítása van szüksége a legjobban a szoba három méter magas, a szabad mozgás pillangók, Insectarium. A szobában szeretne létrehozni a magas hőmérséklet - 28-30 Celsius fok. Vigyázz, és megfelelő nedvességet.

Hogyan tudok nőni egy pillangó a hazai
Párosítása szükség van több generáció pillangók

Emellett az élelmiszer magukat pillangók Insectarium kell takarmánynövények (sok pillangót nem párosodnak, ha nincs ott).

Hány élő lepkék

Otthon, a lepkék élnek - egy-három hétig. A természetben - csak néhány napig.

Mint tudja, a pillangó ház - kiváló szer jellemek, akik értékelik a szépséget. Tól lepkék kapsz csak kellemes és pozitív élményt.