Hogyan ünneplik az esküvő kaukázusi

Esküvői hagyományok

Kaukázus - egy különleges hely, a hangsúly a sok nemzetiség és kultúra ősi hagyományait. Itt él az avarok, Dagestani, örmények, abházok, grúzok, Ingus és sok más nemzet. Kultúra ezen nemzetiségek eredeti és egyedi. számos hasonlóságot egyesíteni néhány eltérés ellenére a rituálék és hagyományok, mind kaukázusi esküvő. Kaukázusiak - egy nagyon vendégszerető emberek, akik ápolják a családi kötelékek és a családi kötelékek, így mindig zsúfolt, és az ünnepek ünnepelte a nagy út. Gyakran az ünneplés nem fér bele egy este, és ez továbbra is ünnepelni néhány napig. Kaukázusi esküvők nagyon aktív, és egy olyan zene, hagyományos táncokat, szórakoztató, és, természetesen, a fényűző lakoma. Ebben a cikkben, kínálunk Önnek, hogy megismerjék ezt a kultúrát és a szokások.Jellemzők hagyományok esküvőkön kaukázusi

Egy érdekes tulajdonsága az esküvők a hagyomány, hogy évszázadokon, és gyakorlatilag felszámolták már. Korábban, a menyasszony és a vőlegény nem látják egymást a nap ünnep. Újak találkozhattak csak a végén az esküvő, míg a fesztivál kellett időt tölteni a cég a barátok és a család külön. Most ez látható nagyon ritkán, mint a régi időkben, ez a szokás a módját, hogy egyértelműen meghatározzák a társadalom a férfiak és a nők.

Egy másik szokatlan jellemzője a kaukázusi esküvők ünnepélyességét az első megjelenése a menyasszony a vőlegény házához. Ez egy nagyon fontos pillanat a jövőben a pár. Lány feltétlenül kell rejteni az arcát a zsebkendőjével, mielőtt a házat, hogy a válogatott utódja. Ez az intézkedés szükséges volt, hogy megvédjék magukat a szemmel verés. Ugyanakkor volt egy sor szigorú követelményeket kellett venni. Például a bejáratnál, hogy a ház Stela báránybőr, és menj be a szobába a menyasszony is csak a jobb lábát. Mindezek a kis részletek nagyon fontosak. Azt hitték, hogy ha nem felelnek meg a szabályoknak, a fiatalok nem számíthat hosszú és boldog házasélet.

Azt is meg kell jegyezni, hihetetlenül szép hagyomány ölel. Mielőtt a nászéjszakán a menyasszony kell fogadnunk a család több tagja. Ha a házban van egy kisgyerek, megölelni úgy jó előjel. Úgy véljük, hogy ez hozza a fiatal pár első gyermeke, egy fiú.

A szimbolikus gesztus, hogy végre az esküvő kaukázusi anya a jövő házastárs. Ő kezeli menyasszony egy kanál méz, és így akarja édes fiatal életét. Ezen kívül, a menyasszony tett zuhanyozás édességek, rizs és érmék. Minden ígér a jólét és a jólét a családban.

Bármely esküvői befejeződött az első házassági éjszaka. A Kaukázusban, ebben a pillanatban jelzi a konvergencia folyamatát a pillanatban, amikor a menyasszony és a vőlegény. Végre egyedül, távol a társait, és a barátok, és nem bújhatsz el egymástól.

Kaukázusi hagyományok eltérőek, attól függően, hogy az adott településen vagy városban. Sok település még mindig gyakori szertartás menyasszony sétál a folyó mentén. Annak érdekében, hogy a jövőben a szépség, közeledett a tó, nem húzta be a szakadékba a víz, végezzük a megfelelő szertartásokat. Ez kíséri hangos zene, dal és még lövöldözés. Ugyanakkor sok kaukázusi hagyományok nagyvárosokban módosítani. Ez most ritkán találni egy pár, hogy nem látják egymást az esküvő, és a vendégek nem tilos kommunikálni az ellenkező nemmel. Éppen ellenkezőleg, gyakran ebben a családi fesztivál barát lány találkozik jövendőbeli szeretet a vendégek között.

A szokás az ajándékozás Esküvő kaukázusi továbbra is létezik a mai napig. Sőt, ez egy kötelező része az ünnepek, a tisztelet jele, különösen, amikor egy ajándék egy másik család. Ez egy módja annak, hogy megmutassák a helyét. Sok ajándékokat mutatnak bizonyos tulajdonságokat prepodnosyaschey családjuk. Tehát, kaukázusi lányok, mint hogy valamit létre saját kezűleg, hogy megmutassa magát, mint egy jó háziasszony. Gyakran előfordul, hogy a nagyon ismerős a jövő házastársak kezdődött ajándéka.

Társkereső a Kaukázusban

Mielőtt kérni a kezét a lány, szükséges, először válassza ki. Ha megnézzük a történelem, azt látjuk, hogy sok éven át a Kaukázusban, jó volt, hogy meg kell adni a választás a menyasszony saját belátása szerint a szülők. pár házas távollétében gyakran még egy nagyon fiatal korban. Például a 11 év meg lehetne határozni a jövőbeni sorsát.

Társkereső a Kaukázusban zajlik több lépcsőben. Első kijelölt időpontban. Mivel az érkezését a matchmakers készülnek nagyon óvatosan tette, hogy számoljon be az érkezés előtt. Aztán az első partnerkereső. Ezen a napon, az otthona a menyasszony vőlegény rokonai jönnek át a férfi vonalon. A vendégek beszélni a tulajdonosok, kérdéseket tehet fel, és végül, hogy a kérelem a házasság. A kaukázusi hagyomány nem fogadja el, hogy egy pillanatnyi választ. A lány és a család kell, hogy ideje gondolkodni. Miután az első üzletember fordul a második. Úgy néz ki, ünnepélyes. Jön több vendég élvezheti a gazdag asztal őket kezeli. A következtetés az este a fejét a gazda család kérte a döntés, aztán igennel.Attól függően, hogy a terep a Kaukázus partnerkereső eltérhetnek. Valahol eddig minden úgy döntött, a szülők, más helyeken ezt a rítust megőrizte a szép hagyomány, de a döntés attól függ a lány magát. Mielőtt a ruha került sor a tavasz, és minden rituálék szigorúan kötött ültetés. Most a pár maguk határozzák meg a házasságkötés időpontja.

Miután a választás történik a menyasszony, és hozzájárul ahhoz, hogy az esküvő után kapott családi folytatta a kérdések megvitatása a vendégek számát, a helyszín az ünnep, és még sok más. A legmagasabb költségek általában fél viseli fiatalember. Mint korábban említettük, ebben a cikkben, hogy a Kaukázus menyasszonyi meghívni sok vendég. Itt nagyon örülünk, hogy még a legtávolabbi rokonok, így a menyasszony és a vőlegény nem ismeri az összes jelen.

Bizonyára Ön is hallott a jelenség, mint a lopás, a menyasszony. Néha ez történik, ha egy lány nem hajlandó partnerkereső. Fürdőzés után az éjszakát egy férfi, hogy kétségbe vonja az a jó hírnevét. Oly gyakran hölgyek kénytelenek elfogadja a házasság, különösen, ha a vőlegény ígéret hegyek az arany és határozottan meggyőzni.

A szokás ünneplő 2 esküvők

Az egyik szembetűnő vonása az esküvők a Kaukázusban, hogy ők ünnepelték néhány nap és néhány ház. Korábban az emberek ünneplik külön a nők is. Ma nem ez a helyzet. Képviselői az erősebb és a gyengébb nem ünneplik ezt a napot együtt. De a hagyomány szervezni ünnepség több helyen őrizni.

Most már elfogadott tény, hogy egy esküvő ünnepelte a házban a vőlegény és a menyasszony. Lezárása után a házasságkötés ünnepli a fiatalok házának leendő férje. Zajos és szórakoztató esemény. De az esküvő a menyasszony több lírai. Ez fut egy pár nappal azelőtt, fiatalok lépnek házasságra, és szimbolizálja az a tény, hogy a lány elhagyja szülei házában. Ez egy szép esemény, egy leheletnyi szomorúság.

Érdemes megjegyezni, hogy ma, nem minden család engedheti meg magának egy ilyen nagyszabású esküvő, így néhány modern párok korlátozódik egyetlen fesztivál ugyanabban a házban.

Kaukázusi menyasszony - a kép a tisztaság és szerénység

Nem titok, hogy a keleti kultúra igényel különleges kapcsolat a lányok. Mert kaukázusi nő - egy mintát a szüzesség, tehát ha ez megfelel, ez okoz sok mások tisztelete. A menyasszony kell szerényen viselkedik és csendben. Nem kell aktívan kommunikál a vendégekkel, zajos szórakoztató, sok, nemhogy ivott. Ő szebb szimbóluma, esküvői dekoráció, mint aktív résztvevője. Ez a keleti kultúra nagyon különbözik a nyugati.

Mindenki, aki valaha is járt a magyar esküvő, emlékszem, hány ifjú megcsókolta egy partin. Kaukázusi azonos esküvő, mint ez elfogadhatatlan. Csók - intim dolog, azt szeretné, hogy elrejtse a kíváncsi szemek elől. Tekintsük ezt a körülményt, ha megjelenik, mint vendég a kaukázusi esküvő. Ezen kívül vannak figyelembe véve alkalmatlan bármilyen tréfa ellen egy menyasszony.

Lezginka, zene és tánc esküvőkön kaukázusi

Semelyik kaukázusi esküvő teljes nélkül incendiary lezginka. Ez hihetetlenül szép és szimbolikus tánc egy igazi gyöngyszem az ünnep. Ez egy nagyon fényes ötlet, majd taps, hangos zene, és még dalokat. Egy fiatal férfi mutat bátor sas, és a lány finom hattyú. Megjegyezzük, hogy a menyasszony hagyjuk tánc után ő volt a meghívott.

Kaukázusi pirítós egy esküvőn

Kaukázusiak híresek pirítós. Érdemes lehet mondások, érdekes történeteket az élet, vagy csak kedves szavakat. Alatt gratulálok elfogadta, hogy nem sok bókokat ifjú, dicsérve a legjobb tulajdonságait. A lányok - szépség és háziasság, az ember - teljesítmény és az elme.

Körmenet ifjú

Kaukázusi esküvők a sok látogató, ezért a tuple megfelelőnek kell lennie. Állhat több tucat autó. Szállítás is nagyon zajos, világossá téve, hogy minden elmúlik, hogy ma van a nyaralás. Minden a zümmögés, a zaj is készíthet. Az egyik autó hajtott szőnyegek, amelynek át kell haladnia a menyasszony, hogy ne lépjen a szép lábak puszta földön.

Általában az esküvő - egy nagyon fontos esemény az emberek a Kaukázusban. Ez különösen fontos esemény a lányok számára. Ezért nem csak a menyasszony, hanem a barátai gondosan előkészített érte. Ezek kézzel hímzett ruhák, vegye fel kellékek, vigyázni a megjelenése a szalonokban.

Lásd még:

Esküvői hagyományok Indiában
Kérdésekben a házasság Indiában még mindig tiszteletben hagyomány alakult több ezer évvel ezelőtt. Amelyek közül a legfontosabb az, hogy csak a szülők a részt vevő felek a választás a menyasszony és a vőlegény. Ha a fiú tetszett a lány, a családja tárgyal a házasságot, hogy rokonok potenciális menyasszony, ami egyes esetekben akár maga a szertartás nem látja és nem tudja, leendő férje.

udmurt esküvő
Minden nemzetiség érdekes a történelmi hagyományok és szokások az eredeti. Udmurt - egy kis nemzet egy nagyon sajátos életforma. Ma, ez elég egy modern ország, de néhány ősi rítusok tiszteletben tartják, és megbecsült emberek és a mai napig. És legfőképpen felélesztette az örökölt figyelhető meg a szertartás újraegyesítésének Suite, egy mérföldkő esemény az ünnepélyes udmurt.

Mi az a családi hagyomány és mit
Minden családnak megvannak a maga sajátosságai, szereti gyűjteni egy bizonyos helyen és időben adni a közös hobbi. Mindez az úgynevezett hagyomány. Ezek kézről idősebb generációk és a fiatalabb nélkülözhetetlen tulajdonság létrehozásához bizalom meleg légkör a házban. Ez a családi szokások, akkor úgy érzi, a kapcsolat generációk, időben egymás után. Köszönet nekik, minden családnak megvan a maga kimondhatatlan hangulatot a szeretet, a megértés és a meleget.

Lopás a menyasszony az esküvő
Bride emberrablás - egy szórakoztató esküvő, az ókorban felismerték. Ez volt az egyik fő ünnep hagyománya: szeretett, elment a fickó megtervezett cselekmény, a felesége lett. Szóval szép szertartás fenn a mai napig, és vált egy nagyon izgalmas ötlet.

Rite eltávolítása fátyol menyasszony
Lakodalomban - esemény, amely a mai napig megfigyelhető számos hagyományos rítusok mély, valamilyen módon a szent jelentést. Az egyik ilyen rituálék - eltávolítása fátyol a menyasszony. Ez általában akkor történik, a végén egy ünnep, amikor a lakodalomban már befejeződött. Ilyen megható pillanat a véleményét az összes vendég, és természetesen, a vőlegény a menyasszony szegecselt, ami ebben a pillanatban lép egy új életszakasz, egyre nő-kapus a családi tűzhely.

Esküvői hagyományok Kínában
Kína - egy ősi ország egy egyedi azonosító az emberek, szokatlan vallási értékek, valamint az érdekes hagyományok, amely meglepte az egész világot. Kínai esküvő - rendkívül látványos esemény, festett a legfényesebb színek, gazdag vallási rítusok és szokások az eredeti. Sok szempontból a kínai esküvői jelentősen eltérnek az elfogadott normák. Például a hagyományos viseletek Suite - fényes skárlátba, az élet szimbóluma, és az élete delén. Míg a fehér ruhák tartják gyász.