Hogyan válasszuk ki a curling információs projekt, hogyan kell választani

1. hajformázó, curling, vagy curling?

Kevés lány, de vannak, akik hisznek és hajformázó és curling, curling és a különböző eszközök hajápolás. Ők mutatják egy titkot: ez ugyanaz a dolog. A modern világ törlik azokat a kis különbségek ezeket az eszközöket, és ma minden olyan nevek azonos eszköz hajápolás. még a „haj vas” tudható be más nevek, és még a „Eliminator”.2. Kiválasztás kezdődik határozza meg a típusát.

Mint minden más választás, akkor minden kezdődik meghatározását a készülék típusát, amit szeretne vásárolni. Azaz, milyen jó ez? Minden hajformazok vannak osztva két típusa van: vasalók és hajvasaló. Vannak kombinációk, pontosabban a halmaz két tipp (és még inkább, de erről később).

Ezzel úgy definiáljuk, a gazdaságosság és az igény. Ha fürtök, akkor egyértelmű, hogy csavarja őket nem fogunk. Ha a haj nem engedelmes, és szeretjük meglepni szeretteit a különböző módon, akkor meg tudjuk venni a hajformázó egyengetése és curling egyidejűleg. Igen, ez lesz drágább, de olcsóbb, mint venni egy másodperccel később curling.

Hogyan válasszuk ki a curling információs projekt, hogyan kell választani

A haj vas, hogy csak szép!

3. A második lépés a legfontosabb, válasszon egy fedél egy új hajformázó.

Bármi választás akkor nem, de ez a lépés mindig a legfontosabb. Ez akár fedezze a részeket, amelyek érintkeznek a haj, függ az egészsége a zárak. Ha hibázik itt a kifizetés siralmas: a rossz haj és a kezelés (vagy még rosszabb). Ezért gondosan elvégzi a kiválasztást, és nem megmenteni. Végtére is, a haj fogó nem lehet nagyon drága, és ha veszel a legdrágább eszköz, csak nyerni, mert tart az elkövetkező években, és ha frizurák ritkán indukált, sőt évtizedek óta.

Tehát csipesszel gyártási anyagok különböző haj. Kezdetben volt a fém, meg kell csak felidézni a régi curling a fiatalok. De a múltban, bár sok gyártó próbál eladni, és az ilyen hajformazok. A vicces az, hogy vásárolni az összes, mert az olcsóbb. Ez nagyon lehangoló, mert ez az eszköz nem nagy kár, hogy a haj és rögzítse a következmények sokkal többet ér a pénz, mint az ára egy ilyen „melegítő” (különben nem fog nevezni). Az indoklás a választás csak mondjuk egy dolog, ha vásárolt egy hajsütővas fém, használja legfeljebb havonta egyszer. Minden a lányok, akik szeretnék, hogy egy egészséges, gyönyörű és selymes haj, válasszon egy másik, például kerámia. Kerámia ideális anyag az eszköz hajápolás. Tökéletesen siklik egyenletesen melegítjük, és soha nem túlmelegedés haj. Hasonlóképpen, kiválasztása és titánium bevonattal, ez is számos pozitív, de jobb, ha a hajsütővas titán alapú lesz kerámia lapok, hogy van, ismét jött ez a csodálatos anyag. Folytatva, érdemes megemlíteni, teflon bevonat is jó választás, bár kevés népszerű képest kerámia, a legtöbb előnyben részesítjük a második típus. Igaz haj dia működés közben jobban Teflon csipesz, ezért van értelme keresni őket enni.

Elég népszerű ma az úgynevezett turmalin bevonat. Valójában azonban ez nem egy másik típusú lefedettség, de csak a permetezés. Turmalin mindig együtt jár egyéb fedezet, gyakran kerámia. És választják ezt a fajta kombináció erősen ajánlott. Ő plusz ionizációs, ami a haj selymes és fényes ugyanabban az időben. Azaz, a telepítés után mi lesz egy plusz a szépség. Hasonló hatás keletkezik, eloxált, de kevésbé gyakori a modern eszközök és kiválasztása kerámia bevonatú turmalin egyedileg legjobb lehetőség hajformázó.

Összefoglalva fedlapok és ploek felület, például az alábbiak szerint: az első szempontjából a választás kell hajformazok kerámia felület, kívánt esetben, bevonva turmalin. Ez a típus, az úton, a legnépszerűbb és a kiváló minőségű, drága modellek pontosan azok. Ha a választás nem tartozik a nagyon drága modellek, majd vegye kerámia, titán, teflon, de nem fém.

Egy másik megjegyzés, hogy vásárol egy curling két fúvóka, biztos, hogy alaposan vizsgálja anyag az összes komponens. Gyakran előfordul, hogy a jeles gyártók és írni „kerámia”, de a végén csak a csúcsa „egyenirányító” van egy fúvóka alatt perm kap fém. Legyen óvatos, és ne csak gondol a gazdaságot.

4. letaposnak, itt az ideje, hogy értékelje a kapacitás göndör haját.

Minél több a haj nem engedelmes és vastagabbak, hosszabbak, a teljesítmény kellene. Egyidejűleg mint haj fájdalmas - az alsó (túl beteg egyáltalán tilos hőt). De mindez relatív beszélgetések, felejtsd el, és nem emlékszem, a választás kell a hőmérsékletet tekintve rezsimek. És hangot az első mondatban kár kapacitás trendek hasonlóak a hőmérséklet. Minél nagyobb ez, annál rosszabb a haj, így a feladat a közvetlen hőt a haj csak annyi, hogy változtatni az alakját a haj, de nem károsítja őket. Ha van egy egészséges és vékony erősítés, majd 100 fokos elegendő lehet a munkát. De durva szőrszálakat követelnek nagyobb, még eléri a 180 fokot. De csak egészséges haj ellenáll ezt a terhelést. Szóval hogyan lehet választani curling ebben az esetben? Arra koncentrálunk, a hajukat, és válassza ki a hőmérséklet beállítása. A több szakaszban a kiigazítás és pontosabb, mint ez, annál egészségesebb haj. Sőt, még a vékony szőr lehet hozni vagy forgó különböző hőmérsékleteken. A mindennapi alkalmi frizurák, akkor a hő 80 fok, de hogy megőrizzék a tekercsek két napig, a hőmérséklet növelhető 120 vagy még több (akár 210). Egyértelmű, hogy a nagy meleg, és gyakran lehetetlen a haj, és aki szeret, hogy megengedhet magának curling minden nap emlékezni haj pihenésre van szüksége, különben, miután az összes, nem maradt a fejét. Hogy a nyaralás növényzet hétvégén, amikor magunkat otthon, ez elég elfogadható még rakoncátlan fürtöket.By the way, az új modellek haját fogó van intelligens fűtés. Azaz, a hajformázó érez, amit a haj típusától, amit a páratartalom és a fenti kritériumok alapján biztosítja az optimális fűtés. Ön kiválaszthatja azt a lehetőséget, de lehet telepíteni magát. A fő nagyobb figyelmet fordítanak erre, és kívánatos, hogy curling, ahogy rámutatott, hogy a most már forró.

5. Artisan Élelmiszer formájában fúvókák a hajformázó.

Styler egy jó különböző csali kerül sokkal drágább, mint a klasszikus curling. Ha veszel egy jó curling jeles márka mellékletek nélkül, lehet nagyon jelentős megtakarítást. Választás kérdése, itt csak a pénztárca és a jelentősége ezeknek azonos tippeket, ami már említettük. De szépségek, akik szeretnek változtatni a frizurát gyakrabban változik az időjárás az ablakon kívül fogja megmenteni inkább vásárol egy sor, ő nem kerülhet sor, ha utazik sehova. A választás a tiéd.

A legnépszerűbb fúvókák fúvókák függőleges és vízszintes zárak, egyenirányító és feszültségingadozás. Vannak mások, de ez a leginkább vágyott. Tekintsük árnyalatok kiválasztásához minden ilyen fúvókák.

5.1. Fúvókák a függőleges és vízszintes zárak.

Hogyan válasszuk ki a curling információs projekt, hogyan kell választani

Styler curling, mint nélküle?

5.2. Nozzle egyenirányító.

Hogyan válasszuk ki a curling információs projekt, hogyan kell választani

Hair crimpelhető kell lennie minden nő.

„Egyenirányító” már nem megfelelő a göndör lány. Bár a göndör haj alatt tippeket is kell valamit, hogy rendbe maguk nem olyan gyors, hogy a természetes formában. Választás hajegyengető kapcsolódási redukálódik csak egy paraméter - a lemez szélessége. A haj vastag és hosszú, jobb, hogy a lemez egy nagyobb területet, mint a rövid - a kevesebb. A logika egyszerű, a haj több - több munkát, és ezért a teljesítmény növelésével a terület a fűtőlap, fel kell gyorsítani. A hossza a lemezek tól 1,5 cm és 8 cm valami a kettő között - nem veszít.

Hogyan válasszuk ki a curling információs projekt, hogyan kell választani

Fúvókák fodrozódik segít, hogy a haj a divat hullám.

Göndör stílus mindig divatos és szép, és a fúvóka „tovagyűrűző” nincs probléma segít elérni a kívánt hatást anélkül, hogy a kabinban. Ma ezek a fogó nem nehéz teljesíteni a haja, de a legtöbb a „tovagyűrűző” fúvókák a készlet. Ezek speciális párna a „Eliminator”, amely hatást keltenek hullámok. Alakjuk függ csatolmány formájában és gyakran „gofreshek” a készlet egy pár. Igaz népszerűsége igen nagy a „tovagyűrűző” Nem, nem a divat fújt feléjük. Leggyakrabban található multistaylerah fodrozódás, úgynevezett multi-készletek, ahol nem egy, nem kettő, hanem 10 vagy több fúvókákat. Természetesen egy ilyen választás, ideális a lány (akkor is, ha a felét nem szükséges, mint egy ajándék, mindig szép), csak vásárol és válasszon egy funkcionális, hogy belátása szerint az egyetlen híres márka.

Hogyan válasszuk ki a curling információs projekt, hogyan kell választani

Multistayler - többcélú curling.

Felsorolni egy kicsit több is lehet, de ez kevés népszerű fúvókák és aki akar, olvasott őket egyenként. Például egy csipesszel-teksturayzer vagy fúvóka formájában ecsettel, ez mind szép, hogy van, de jó gondolkodás, és hogy azok szükségesek? És a választás ezekben a fúvókák leszűkül 2-3 opció, amely végül a gyenge vételi alapvető tipp.

6. Mit nem mondott?

Stylers van egy nagyon egyedi a maga nemében, amely minden bizonnyal tájékoztatja a megfelelő részébe innovatív portál „Hogyan válasszuk ki”, de néhány közülük kerül bejelentésre. Például, már van egy hajsütővas azzal a lehetőséggel, hogy a munkát a szárító üzemmódban, inkább a jelenlegi rendszer „hideg habosító”. Mint abban az esetben a szárító, ez az a hatása jobb megtartását alakú, így alááshatja a lakk tud hozni, csak egy kicsit. Egy másik nagy jellegét modernitás - „kondicionálás”. Ez a mód lehetővé teszi, hogy kozmetikumok azonnal során curling. Ez kényelmes, mert a kozmetikai termék forgalomba belsejében hajformázó a megfelelő időben meg lehet permetezni gyorsan. Egy másik érdekes újítás az akkumulátor élettartamát. Képzeld el, hogy curling működik nem csak az elemeket, hanem a gázpalack, hogy még egy lakatlan szigeten áram nélkül ez a „haj vas” segíteni fog marafet. És ezek a funkciók egyre több és több minden évben, az összes kedvéért a szépség és a kényelem létre egyedülálló remekmű.

7. Melyik márka közül lehet választani?

Sok jó gyártó, vannak hamisítványok ezen márkák, és vannak olcsó lehetőség néhány népszerű vállalat. Válassza curling áll csak a jól ismert márkák, de kapunk egy jó minőségű hajápoló és legfeljebb egyenlő a kimenet egy szép képet. És nem hiszem, hogy egy jó márka overprice, nem, a legexkluzívabb minőségi hajformazok nem több, mint 100-at. e., valamint több és fél kevesebb. Ezért van értelme vásárolni kínai hamisítványok 20 $, ha 50-100 lehet egy minőségi garancia két vagy több év, és a kifejezés szolgálatába évtizedben? Ennek nincs értelme, ezért úgy döntünk, csak a minőség.

Hogyan válasszuk ki a curling információs projekt, hogyan kell választani

Curling, a kép lehet változtatni, legalább minden nap.

Remélhetőleg most már mindenki érti, hogyan kell kiválasztani a göndör haját. A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen, a szépség nem igényel áldozatok, hogy használja a kiváló minőségű berendezések. Még több köze frizurák érdekes és szórakoztató, de ahhoz, hogy a szépség az első helyen magamnak, majd a többiek.

Azt hiszem, az a tény, hogy a Bosch egy jó társaság vitatkozni senki sem fog. És meg vagyok győződve ennek a saját tapasztalat, összegyűjtötte az összes „gyűjtemény” eszközök a haj - hajszárító, vasaló és hajszárító ploykuiz Quattro-Ion sorozat a legjobb dolog, amit gondol! Megértem, hogy a lefedettség, kapacitás, a zaj nem a legfontosabb tényező (bár kétségkívül nagyon fontos), a legfontosabb dolog - jelenléte a ionizáló.

Kell egy hajszárító nem annyira mi lenne száraz, de az tény, hogy köze csomagolás. Ezért választottam ezt, az lenne ideális, hogy feküdt a kezében, nem volt olyan nehéz, hogy más lett volna próbálni, és még a legszűkebb fúvócső (megállt PHD9940). A legfontosabb, hogy a jogot, hogy irányítsa a haj haj szépen elrendezve, így volt egy kis gyakorlat, de most elfelejtette az utat, hogy a belső, mint anyagmozgató magát csinál - a szemnek és mindenek felett ingyenes, és amikor szüksége van :)

Nagyon szeretem a cég Remington ;, és azt használja a hajszárító és a vasalás, és a hajszárító kefe a vállalat. De biztos, hogy a kerámia bevonat - időben egyenesbe haj gyorsabb és biztonságosabb a haj is. Irons, hogy 4 éves, kétszer egy héten stabil a haj nem tükröződik, akkor talán, mint te magad)))))

A projekt célja, hogy segítse a vevő és az ember hogyan kell választani. . Ez az információ portál számára, aki azt akarja, hogy válasszon egy új vásárlás. Tudjuk, hogyan kell kiválasztani, és ossza meg ezt veletek. Megtanulják, hogyan kell kiválasztani a megfelelő élni hatékonyan és mindig a minőség és a megbízhatóság.