Hogyan válasszuk ki a farmer férfi, méret, nyilatkozat, 2019

Hogyan állapítható meg, a méret a farmer.


A beszerzési drága márkás farmer, teljesen természetesen azt akarom, hogy üljön tökéletesen a szám, és ez elengedhetetlen kiválasztani a megfelelő méretet farmer.


És erre, hogy kezdődik, meg kell tudni, hogy a méret a farmer, hogy illik, hogy tökéletesen.

De hogyan kell csinálni? Hogyan állapítható meg, a méret farmer? Kiderül, hogy a jogot, hogy a méret a farmer, hogy a meglepetés sok ember, egy egyszerű mérőszalagot mérésére magát lehetetlen. Ezzel a módszerrel meg lehet vásárolni nem tökéletesen illeszkedő farmer, és egy zacskó, amely több, mint a szükséges mennyiségű 4 egység.
Van egy másik jól bevált módja, hogy vegye fel a farmer mérete. Tudod csak utána lehet mérni különböző méretben, a modell tetszik, és válassza ki a méretet a farmer, amely a legjobban illik hozzád. De, sajnos, ez nem mindig lehetséges, az idő és a vágy, hogy a szerelvény. Ez különösen igaz a férfiak, akik nem szeretnek vásárolni, és hogy a vásárlások csak azért, mert a sürgős szükség van. Márkás farmer hullám, meg lehet vásárolni, és nem próbál, és nem is hagyják otthon, az interneten keresztül. Súlyos gyártók nagyon óvatosan kapcsolódnak a megfelelés a termékek dimenziós szabványoknak. Ezekben farmer lenne írva méret W32 L34, akkor valójában annyira.

De, hogy a farmer nélkül próbálta őket kell tudni a méret a farmer és a megfelelő sorrendben.
Hogyan állapítható meg, a méret a farmer
Mielőtt méretének meghatározására a farmer, meg kell mérni magát rendesen. Jeans mérik két módja van:
1) derékbőség „W” - rövid «derék» (alkalommal)
2) a hossza a belső varrat nadrág „L” a -Reduce «hossz» (hossz)
Méretei farmer jelzett hüvelyk, például «W32 L34», ami azt jelenti, hogy a derék kerülete 32 hüvelyk, illetve 34 hüvelyk széles-szárhossz.
Ezen kívül, van egy másik fontos paraméter az emelkedés, ami azt jelenti, - a magassága az öv. A redoxpotenciál mérés szükséges, hogy fordítsanak különös figyelmet azokra, akik kerek „hasa”.
Tehát, beszéljünk arról, hogyan találja meg a mérete a farmer. Méretének meghatározására a farmer, hogy a nadrág vagy farmer, hogy ülni is rád. Ez azt jelenti, hogy nem túl szoros, és nem csúszik, amikor a gyaloglás, és a test és a derékpánt a nadrágját tartalmaznia kell az ujját szabadon.
Zárja be a cipzár és a gombot farmer öv vagy nadrág, és tedd, hogy egy sima felületre. Aztán, egy alsó övet mérni a távolságot a gomb fölött a legtávolabbi pontjai az övet. Szorozzuk meg a kapott számot 2-vel, és ennek eredményeként, megtanulod derékbőség nadrágszár, hogy nagyszerűen is ül. Ebben az esetben az 1 cm-es egyenlő 0,4 hüvelyk, 1 hüvelyk egyenlő 2,54 cm.
Méretének meghatározására a hagyományos nadrág elég lenne, de beszélünk farmer. Ezért vásárolni farmer, hogy üljön tökéletesen akkor a get, ha megszorozzuk szám, kivonni 1 inch. Ennek eredményeképpen megkapjuk a méret farmer, hogy üljön szűk rád, amely will hide a kis pocakját, és nézni egy kicsit karcsúbb. Ahogy zokni, farmer általában csendes szakaszon, és lesz szabadabb. De ha úgy tetszik, úgy, hogy ha nem volt tágas sem kivonni a szerzés egy kört. Mindenesetre, akkor mindig „támogatja” a farmer öv vagy harisnyatartó.
Ezután hosszának meghatározására. Ehhez vegye egy mérőszalag, és mérjük a távolságot inseam nadrágot a comb a padlóra. A számok a hüvelyk lesz a második, amire szükségünk méretű «L». Hosszának meghatározására farmer, emlékeznünk kell arra, hogy nem törli a farmer, sokkal erősebb, mint ülni hosszúságú, mint a szélessége.
Amikor kiválasztjuk a megfelelő méretű farmert, meg kell vizsgálni a magasság (Rise) Öv és Leg megnyitása. Rise nagyon fontos figyelembe venni, akik általában úgy dönt, farmer magasság leszállási zónát. Mért a régi kedvenc nadrágját a deréktól a lágyék elöl és hátul egyaránt. Általános szabály, hogy a gyártók feltüntetik a címkén a két razmera.Tags: Hogyan kell meghatározni a méret a farmer.

Címkék: Hogyan válasszuk ki a farmer, férfi, a, méret

Szabály a vevő és a mondat a boltban. Megy a pincében típusú boltban, az ügyfelem döntött.

A megfelelő méretű farmer - néhány tipp, hogy a férfit.

Férfi farmer mérete - a ruha mérete

Méret Férfi Jeans: funkciók jelölést, és számítási táblázatot a fő méretek. Hogyan állapítható meg a méretét férfi farmer?

Hogyan válasszuk ki a farmer férfi, méret, nyilatkozat, 2017


Hogyan válasszuk ki a farmer férfi, méret, nyilatkozat, 2017
Hogyan válasszuk ki a farmer férfi, méret, nyilatkozat, 2017
Hogyan válasszuk ki a farmer férfi, méret, nyilatkozat, 2017
Hogyan válasszuk ki a farmer férfi, méret, nyilatkozat, 2017
Hogyan válasszuk ki a farmer férfi, méret, nyilatkozat, 2017

Hogyan válasszuk ki a farmer férfi, méret, nyilatkozat, 2017

Diana (Porter) Női
farmer

XS. S. M. L
Derék hüvelyk. 25 "26" , 27", 28" . 29 "30" , 31". 32" , 33”, 34"

Translation hüvelyk centiméter:
* 25 „= 64 cm
* 26 „= 66 cm
* 27 „= 69 cm
* 28 „= 71 cm
* 29 „= 74 cm
* 30 „= 76 cm
* 31 „= 79 cm
* 32 „= 81 cm
* 33 „= 84 cm
* 34 „= 86 cm
* 36 „= 92 cm
* 38 „= 97 cm

Diana (Porter) 1. TÁBLÁZAT MÉRETEK MEN
2. táblázat méretét NŐKNEK

Hogyan válasszuk ki a farmer férfi, méret, nyilatkozat, 2017

HM, CA, ZARA (Tamarah) Hogyan lehet kiválasztani a szám JEANS?

általában megfelel az asztalra, ha választani farmer két dimenzióban 1 inch-2, 54 cm szükséges mérési értékeket szakadék a 2 hüvelyk, 54 = az értéket inch.

Magas nők nyugodtan választhat magának a következő modellek farmer:

- Szőke Hosszú egyenes és hosszúkás farmer alacsony derék;
- farmer, kiterjesztett lefelé; farmer, egyenes vagy széles nadrágot felhúzott;
- Jeans ingyenes modellek farmer-banán.
A magas nő nem túl jó fog kinézni - vágott farmer;
- farmer nadrág szűkült;
- keskeny cigarettát.

A nők alacsony választhatja a következő modellek farmer:

-cigaretta sima egyenes lábbal;
- sötét farmer, amelynek hossza eléri a tetején a cipő;
- kissé képen farmer és farmer, amelynek hossza megelőzi a sarok, farmer kell legyen illik.

Nem igazán alkalmas az alacsony női farmer modellek: - farmer feltűrt nadrágok;
- Jeans világos árnyalatok;
- szűk farmer típusú stretch szövet;
- erősen megnyúlt modellek és modell szűkült le;
- ingyenes modell farmer. figyelmet enyhe növekedést.
Amikor kiválasztod farmer jobb kezdeni a tény, hogy van, hogy illeszkedjen.

Lapos fenék és csípő nem fejeződik

A leghasznosabb modellek farmer nőknél, akiknél nincs kifejezett keskeny csípő és a fenék lapos lefelé kiterjesztett fény farmer magas vagy, ha a vékony derék alacsony derék. Ezek farmer felhívni a figyelmet, hogy az alján a láb, hogy emiatt a comb és a fenék, és ugyanabban az időben, mely extra térfogat teszi a szám több, megkönnyebbülés és nőies. És persze, a farmer kell jól illeszkednek, pontosan illeszkednek az ábrán.

Nem hangsúlyos derék

Ha nincs kifejezett derék és ha a farmer ül tökéletesen a csípő, győződjön meg róla, hogy túl szűk a dereka, próbálja kiválasztani:

- Jeans Férfi modellek mindig szélesebb a dereka, mint a nők, és a csípő elég keskenyek;
- kiterjesztett lefelé nadrág, amely vizuálisan egyensúlyt a felső és alsó része a test, és széles egyenes lábak eltávolítja vizuálisan derék, ami még inkább arányos a csípő.

A nők széles csípő jobb választani farmer, amelyek:
- nagy hátsó zseb, zárás sok a fenék, valamint a kis- és egymástól távol elhelyezett zsebek teszik még szélesebb csípő;
- szabadon választhat farmer sötét színek, készült sűrű durva farmer nadrág egyenes széles eltérő egyenesen combcsont és a farmer alacsony derék.
Ne vásároljon sok sovány modellek, stretching szövet, a fény és szűkült le farmer, magas derék, keskeny és rövid vizuálisan teljes. Csípő fog tűnni szélesebb és alacsonyabb, mint amilyen valójában.

Dundi nő lehet választani farmer puha vékony szövet, amely nem szúrós és megtartja a formáját is. A legnagyobb hiba, nők kövér alak, hogy inkább túl laza farmer, hogy ők nagy - és valóban, hogy a szám még ömlesztve. Inkább sötét farmer, enyhén szűkült le, nem túl szűk, és ugyanakkor nem túl nagy nadrág, ami kedvezően hangsúlyozzák forma, nem növeli, de nem elrejti őket, ennek eredményeként ezek hiányában - a teljes formanélküliség, ami rosszabb, mint a mérsékelt teljessége . És persze ne feledkezzünk meg a farmer elasztikus derék: a megfelelő választás, amely azt ígéri, a kényelem, a kényelem és az esztétika.

HM, CA, ZARA (Tamarah)

Hogyan válasszuk ki a farmer férfi, méret, nyilatkozat, 2017

Hogyan válasszuk ki a farmer férfi? Hogyan határozza meg a méretet.

Hogyan kell kiválasztani, hogy válasszon farmerek férfiak? Méretének meghatározására, és mi legyen a hossza férfi farmer.

Férfiak: Jeans és nadrág - Méretek | ASOS

Táblázat méretét. ASOS márkájú ruházati tervezték a következő méréseket. Ruházat és más márkák is különböznek méret, de így van.

Hozzászólás navigáció