Hogyan válasszuk ki a fűnyíró - gyakorlati tanácsok

A közepén a nyári szezonban, azt akarjuk, hogy meséljek a választás egy ilyen csodálatos és hasznos eszköz az elővárosi lakosok és nyári látogatók - a fűnyíró. Ha az adott területen magas fű és elfárad a kezét, hogy húzza ki, vagy szeretné, hogy pontosan ápolt pázsit a telkén, ez a fűnyíró segítségével a kérdés megoldását.Hogyan válasszuk ki a fűnyíró - gyakorlati tanácsok

típusú fűnyíró


Nézzük meg a funkciók és típusú fűnyíró, majd leírják azok előnyeit és hátrányait, majd ajánlásokat és tanácsokat azok kiválasztása és megvásárlása.

Úgyhogy a kezdetektől, hogy mindent a helyére. Kasza a kerekek, az összes többi, az úgynevezett típusú fűnyíró, ha a nyelv a szakemberek - megvan a más címek. Most már tudjuk, hogy a neve alatt a fűnyíró értetődik Wheel eszköz, nyírja a füvet. Ami a másik eszközt, amely szintén gyakran használják kaszálás fű, tekerve. Trimmer - egy típusú kaszák, amely tartalmazza: a fogantyú (amely tartalmazza a motor), és egy rúd tagja, amely mows gyep (kést, vagy tekercs horgászzsinór). Az utóbbi típusú fűnyíró - mini traktor, ez egy kis traktort, amelynek az alja rögzített elem fű kiürül.

Milyen típusú fűnyíró kiválasztásához

A választás fűnyíró nem csak attól függ, hogy mennyi pénzt kiosztani a vásárlást, és a másik, és a feladatokat, amelyeket el vannak szab típusú terep. Nézzük első dolog az első. Ha van egy sík füves terület 200m? és puha fűbe, majd ezeket a feladatokat a legjobban megbirkózni kerekes fűnyíró. Ha kell vágni nem csak füvet, hanem gyomnövények és más száraz fű nő az oldalon, akkor ez a kasza megfelelő trimmerrel. Ezen túlmenően, a trimmer a legjobb megoldás, ha vannak nagy szabálytalanságok a föld: dudorok és üregek, vagy pedig egy csomó cserjék, amelyeknek a kerekes fűnyíró nem tud megbirkózni. A nagyméretű telkek területe több hektár alkalmas csak gyep mini traktor, de rajta nem állunk meg, mert az ilyen kasza kizárólag szakmai célokra, például a labdarúgó stadionokban.

Hogyan válasszuk ki a fűnyíró - gyakorlati tanácsok


Fűnyíró bármilyen fajta ételt választani

A mai napig a fűnyíró szerinti eljárás élelmiszerek három csoportba sorolhatók:


  • benzin;
  • elektromos;
  • Tölthető.

Fűkasza benzines motor a legerősebb, sőt, szemben a típusú fűnyíró elektromos energia akkor feleslegesen húzza ki a vezetéket, akkor nyírja a füvet, mert messze van a fali aljzatból. De benzines fűnyíró megvannak a maga hátrányai, amelyek közül a legfontosabb - a magas üzemanyagárak, míg a fűnyíró futó tápegység, ők inkább a költséges pénzügyi szempontból. Ezen túlmenően, a benzin fűnyíró termelnek kipufogógázban, és ez kell szokni, mert belégzése a gáz kellemetlen, hanem egészségtelen.

Gazdaságosabb és környezetbarátabb egy elektromos fűnyíró. Ez két nagyon fontos tényező, de a legnagyobb hátránya az ilyen típusú fűnyíró annak szükségességét, hogy csatlakozzon a hálózathoz, amely létrehoz egy nagy kényelmetlenséget és korlátok mozgásban. Ezen felül, ha az oldal a fű távol a tápegység, az szükséges, hogy egy hordozó, amely megint kényelmetlen.

Akkus fűnyírók alkalmas ferde fűben egy kis területen, a fű legyen puha, nem száraz. Lesz feleslegesen vezetődrótokban a kertben, a hatalom a fűnyíró, így rendkívül mobil. De a fő hátránya az ilyen típusú kaszálógép hatalom, hogy nem sokkal erősebb, és nem célja, hogy döntse a fű fölött egy nagy terület. A kis házak - ez egy nagy lehetőség.

Jellemzők fűnyíró kiválasztása


Amikor kiválasztja bármilyen típusú fűnyíró kell összpontosítani a motor teljesítménye. Ha van egy telek a rövid fű, akkor a fűnyíró egy elektromos motor, ezekre a feladatokra lesz elég erő, hogy 600 watt. Vastag és durva fű és gyom kúpkerekes válasszon egy elektromos fűnyíró teljesítménye 1000 watt. Teljesítmény benzinmotor mért lóerő, így a puha fű lesz elég erő a fűnyíró 1 lóerős, de az összetettebb feltételek - 5 LE Amikor kiválasztja a motorteljesítmény fűnyíró, úgy a önjáró vagy nem, mivel része a motor teljesítménye megy mozog a fűnyíró.

Hogyan válasszuk ki a fűnyíró - gyakorlati tanácsok


Hogyan válasszuk ki a fűnyíró szegélynyíró

Ami a konkrét paraméterek kiválasztását fűnyíró, trimmer, amellett, hogy az összes fenti megjegyzés: Van egy összecsukható bár e vagy sem. Emiatt akkor lesz képes kompakt hajtsa a készüléket, és ez nem foglal sok helyet.

Az utolsó dolog, amit meg kell figyelni, hogy mikor kiválasztják a fűnyíró a jelenléte egy öv, amely fog lógni az egységet a vállát, ami nagyban egyszerűsíti a munkát, mint a trimmer elég nehéz, és amikor a fűnyírás be kell vezetni, hogy egyik oldalról a másikra. Ezért, annak érdekében, hogy ne fáj, vagy a fáradt izmokat, majd a modell vágóval és vállpánttal.

Hogyan válasszuk ki a kerekes fűnyíró

Ha úgy dönt, hogy válasszon kerekes fűnyíró, akkor először figyelni, hogy mi ő: egy önjáró, vagy sem. Ha a fűnyíró önjáró, működés közben a motor nyomaték átvitelére nem csak a kés, hanem a hajtott kerekek. Ezzel a fűnyíró megy a maga módján, Ön szerint ez felesleges, hogy álljon, csak annyi, hogy vezesse őt, és ő megy egyedül. De míg vannak ezek a kaszák sokkal drágábbak, az azonos és többet fogyasztanak, és energiát igényel, mint önjáró modell szerint.

Vegye figyelembe, hogy be lehet állítani a magasságát kaszálás fű - ez nagyon kényelmes. Érdemes megnézni a lehetőségét fordult az első kerekek, valamint hogy hogyan kell manőverezni ezt a fűnyírót öröm. Tárcsás kerekek fűnyíró jobb választani nem műanyag.

Hogyan válasszuk ki a fűnyíró - gyakorlati tanácsok

Mit kell vásárolni egy fűnyíró