Hogyan válasszuk ki a fűnyíró, Tippek és trükkök

Úgy döntött, a ház közelében vagy kerti gondoskodjon a gyepen? Ez a helyes döntés. Lawn gyönyörű, nyugtató és még arisztokratikus. De a gyep folyamatosan gondozni. Ha a fű nem kaszált, a gyep fog kinézni a területen a gyomok.Nos, akkor nem fog a fűnyírás, mint a kasza? Mi az arisztokrácia? Annak érdekében, hogy hozzanak létre és a gépen.

Ezen túlmenően, a fű körül a kertben is hasznos időről időre obkashivat. Csinálni kézzel fáradságos, és a fűnyíró, mint a kert, nagyban megkönnyíti ezt a munkát.

Melyek a fűnyíró?

Fűnyíró nagyon különböző költségek és a könnyű kezelhetőség.

Hogyan lehet, hogy csak nem hívja: gépek, kaszák, ollók, elektromos fűnyírók, stb Mindegyikük szerint lehet csoportosítani, hogy a használhatóság és az általános teljesítményt.

  1. Fűnyíró, amelyben az ember medve kaszálás közben. Ez egy bejegyzést egy motort (elektromos vagy benzin) és a vágófej (damil, torosikom vagy kés). Amikor telepíti a vágófej formájában fűnyíró könnyen kaszálni bokrok és a kis hajtásokat. Az ilyen kaszák lehet egy fogantyú kaszálás, vagy szerelhetők egy váll egy szíjjal. ebbe az osztályba tartozó készülék gyakran nevezik ollók.
  2. Kerekes fűnyíró. Ezek fűnyírók egy kocsi fogóval, egyszerűen forgassa a gyepen. Vannak elektromos és benzines. Lehet önjáró, azaz A motor teljesítménye között oszlik meg a lapátok és a kerekek. Vannak modellek fûgyûjtõ dobozt, amikor a füvet gyűjtött egy speciális tartályban. Sokkal kényelmesebb, mint megy, miután a fűnyírás rake. Van egy fűnyíró egy talajtakarás funkcióval, amelyek zúzott fű a por és öntse ki a gyepen, mint egy természetes műtrágya.
  3. Reydery.Eto kaszák, amelyek maguk végzik saját maga az üzemeltető. Tény, hogy a mini-traktor alá szerelt fűnyíró. Ajánlott vágási fű nagy területen.

Elektromos vagy benzines.

Benzin gazokosilki nehezebb fenntartani és működtetni. Amikor dolgozik bocsátanak ki nagyon hangos zaj. Súly benzin fűnyíró felett. Másrészt, hogy több energiát.

Elektromos fűnyíró vannak kötve egy áramforráshoz kábelt. Ez némileg korlátozza a terület, akkor képes lesz arra, hogy obkashivat. Tápkábel kényelmetlenséget kaszálás, mert meg kell, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri azt. Az ilyen fűnyírók alacsony teljesítmény 2 kW. Van egy áramütés veszélye (kaszálás nedves körülmények között, sérülés, stb.) Az előnyök csak alacsony zajszint, könnyen kezelhető és karbantartható.Hogy milyen tényezők, hogy válasszon egy fűnyíró.

Három tényező határozza meg, hogy milyen típusú fűnyíró.

1. Összetétel a fű kiürül.

Ez a tényező határozza meg a hatalom a gép.

Ha szándékában áll csak füvet nyírni, elég alacsony fogyasztású fűnyíró. Ha egy fűnyíró vagy szegélynyíró vágás területen a fű vagy cserjék, akkor kell egy erősebb gép.

2. terepen.

Ez a tényező határozza meg a gép kialakításától.

A sík felületek vagy enyhén egyenetlen felületen illeszkedjen kerekes fűnyíró vagy fosztogatók. Kerekes fűnyírók korlátozott működési szögben és a meredek lejtőkön obkashivat őket lehetetlen.

Egyenetlen felületek meredek lejtők több alkalmas fűnyíró, ami hordható magukat. Így könnyen obkashivat bármilyen felületen bármilyen szögben. Megjegyezzük, hogy az ilyen fűnyíró szükség van egy jó fizikai felkészülés, a vágási folyamat kissé unalmas.

3. A terület, amelyet meg kell obkashivat és a rendelkezésre álló élelmiszer-források.

Ez a tényező is meghatározza a szerkezet.

Az áramforrás egyértelmű. Ha van egy kis terület, és van egy közeli beszerzési forrást, meg kell vásárolni egy elektromos fűnyírót. Ha obkashivaemy nagy vagy nehéz megtalálni a beszerzési forrást, van, hogy benzokosilku.

A kis pázsit, 1-3 sző, illik egy kis, alacsony fogyasztású fűnyíró trimmerrel.

Olyan területeken, a közepes méretű megfelelőbb kerék kasza. Fűnyírás fűnyíró kerék kevésbé fárasztó.

Mert obkashivaniya nagy területek jobb kihasználása a támadó. Ez nagymértékben felgyorsítja a vágási folyamat. Ezen kívül a hagyományos fűnyíró fűthető működés közben.

Kiválasztása.

Ha megteszi a fűnyíró fűgyűjtő doboz, akkor a legjobb, ha a fûfelfogót kapacitás elegendő annak biztosítására, hogy az egész területet obkosit. Grass táska is csökkenti a terjedését gyommagvak. A levágott fű is kész komposztot, ami jó és környezetbarát műtrágya.

Ügyeljen arra, hogy a minőségi anyagok és a fű- és fűnyíró alkatrészek. Törött zsákoló lehet a probléma, és a keresési az új is hosszú időt vesz igénybe. Sokkal jobb, ha a terméket készült tartós műanyag vagy fém.

Megjegyzés a fizikai állóképesség. Fűnyíró, akkor szükség van viselni egy csomó súly és kaszálás gyorsan gumik. Különösen fontos, ha azt tapasztalja, hogy a gerinc (isiász, stb.)

Sok fűnyírók és kerekes fosztogatók állítható vágási magasság. Különösen fontos az a lehetőség, hogy emelje a kések dombos terep, hogy ne ártson a földnek.

Minél nagyobb az átmérője a kerék a kerék fűnyíró, annál könnyebb lesz mozgatni a gyepen.

Fű gyep a legjobb a fűnyírás fűnyíró éles pengével. Ezután a fű meg az egészséges és természetes zöld színű. Amikor fűnyírás fűnyíró kötelekkel vagy damil, mint a fű kaszálás tagja lesz szakadt mit hozhat sárgás árnyalatot és egészségtelen megjelenését.

Ügyeljen arra, hogy a szélessége a vágás. Elosztjuk a szélessége részének a szélessége a vágás, megtudhatja, hogy hány halad annyit kell tennie, hogy obkashivaniya oldalon.

Forrás: www.tipntricks.info. Reprint cikkek csak akkor lehetséges, fel kell tüntetni a visszirányú kapcsolat a forrás.