Hogyan válasszuk ki a hajszárító otthoni használatra

Hajszárító - pótolhatatlan dolog a kozmetikus minden lány. Modern eszközök lehetővé teszik a nem csak a percek a száraz hajat, hanem hozzon létre egy elegáns stack. Ma azt mondjuk, hogy mit hajszárító választani, és milyen tulajdonságokkal kell különös figyelmet fordítanak.Gyors navigáció CIKK

Teljesítmény az egyik fő jellemzője, amelyre figyelni, ha vásárol egy hajszárító. Attól függően, hogy a jellemzői a különböző típusú eszközöket:

Hogyan válasszuk ki a hajszárító otthoni használatra

Beszélünk, hogyan válasszuk ki a hajszárító, fontos megjegyezni, hogy a különböző típusú zárak alkalmasak a különböző közlekedési módok szárítása és formázása.

Hogyan válasszuk ki a hajszárító otthoni használatra

Sokoldalú lehetőség, hogy megfeleljen az egész család felszerelt modellek hálózati funkcióval.

Minél nagyobb a hőmérséklet rezsimek gyártó kínál, annál nagyobb az esélye, hogy miután a rendszeres használata a szárító hajad marad egészséges és erős.

Háztartási variánsok általában 3 hőmérsékleti viszonyok, valamint professzionális hajszárító - 4 vagy több. Ez lehetővé teszi, hogy a száraz haj forró sugarak teszik szóló az átlagos hőmérséklet, és rögzítse az eredményt hideg levegő áramlását.

Hogyan válasszuk ki a hajszárító otthoni használatra

fűtőelem

Amikor kiválasztunk egy hajformázó és szárítás haj, tudnia kell, hogy a fűtőelem (tekercs) van ellátva. Olcsó készülékek általában egy fém spirál. Ezek a modellek nem nyújtanak egyenletes légáramlást és így az intenzív hő. Az eredmény egy gyors elpárolgását a folyadék és a haj törékennyé válik és száraz. Szakmai készülék kerámia fűtőszál. Ezek lehetővé teszik a száraz és formázza a hajat gyengéden. Kerámia spirál egyenletesen szabadul fel a meleg levegő, ahol a víz elpárolog fokozatosan és a haj nem sérült.

Hogyan válasszuk ki a hajszárító otthoni használatra

Túlmelegedés elleni védelem

Az otthoni használatra ajánlott, hogy válasszon egy eszközt túlmelegedés elleni védelem funkció. Speciális érzékelő nem teszi lehetővé a hajszárító hagyja, hogy a felmelegített levegő a 60 fok. Hairdressers azt állítják, hogy a túlzottan magas hőmérsékletű hátrányosan befolyásolja a szál szerkezete peresushivaya őket. Speciális érzékelő lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a levegő hőmérséklete, így a professzionális hajszárító függetlenül csökkenti a hőmérsékletet.

Kiválasztása a szakmai vagy a háztartási hajszárító a boltban biztos, hogy nézd meg a zajszintet. Ez a mutató jelzi, ha a jelenléte vagy hiánya olyan motor hibák. Ha a hajszárítót, a munka alacsony vagy közepes teljesítmény, nagyon zajos, akkor ez a készülék nem megbízható, és lebontják a legalkalmatlanabb pillanatban.Fontos megjegyezni, hogy a zaj nem jelzi a teljesítmény a modell (professzionális haj még nagy lemerül szinte hangtalanul). Ez azt jelzi, hogy a gyártó mentett anyag, amelyből készült a motor.

Hogyan válasszuk ki a hajszárító otthoni használatra

Amikor kiválasztunk egy hajszárító otthoni használatra, szükség van, hogy fordítsanak különös figyelmet az anyagot. amelyből készült. Professzionális hajszárító, ellentétben az olcsóbb modellek, speciális hőálló tartós műanyag. Ezzel a készülékkel nem törik miután hosszú távú folyamatos használatra, illetve az ütközés után.

Modern gyártók a kétféle szárítók: „henger” és a „fegyvert”. Professzionális hajszárító egyfajta „fegyvert”, azaz szerelve egy speciális tollal. Azonban magától megszáradni a hajat egy ilyen eszköz kényelmetlen. Annak érdekében, hogy irányítsa a levegő áramlását a helyes irányba, keményen kell dolgoznunk.

A szárításhoz fürtök otthon érdemes kiválasztani a modellt, hasonlít egy henger.

Hogyan válasszuk ki a hajszárító otthoni használatra

további jellemzők

Attól függően, hogy a célra, amely felhasználható hajszárító (szárítására, illetve stílus), meg kell figyelni, hogy további funkciókat. amely fel van szerelve egy modell. Nézzük meg ezek közül néhányat részletesen.

Hogyan válasszuk ki a hajszárító otthoni használatra

  • Supply hűtött levegő szükséges rögzítés a telepítés.
  • ionizációs funkciót. amelyek mindegyike fel van szerelve egy professzionális hajszárító, ez semlegesíti a statikus elektromosságot. A szárítás során a haj telítjük negatív ionokat. Emiatt szál nem villamosított, és a stílus megtartja alakját sokáig. Ezen túlmenően, ez a funkció lehetővé teszi, hogy gyorsan szárad a haja, nem árt nekik.
  • Cserélhető levegőszűrő - egy nagyon fontos jellemzője a készüléket. Ez lehetővé teszi, hogy folyamatosan dolgoznak hosszú ideig, a hajszárító. A jelenlegi modellek rendelkeznek levehető légszűrők, hogy könnyen tisztítható, a haj és a por.
  • Páraszabályozás - egy viszonylag új funkció, amely fel van szerelve a legújabb modelleket. Egy érzékelő lehetővé teszi, hogy figyelemmel kíséri a befújt levegő hőmérséklet és páratartalom göndör. Mivel a szárító levegő hőmérséklete fürtök automatikusan csökken. Ennek köszönhetően a szál nem száraz és nem sérült.

Hogyan válasszuk ki a hajszárító otthoni használatra

további tippeket

fúvócső

Hub - egy keskeny fúvóka, amely fel van szerelve a legtöbb profi modellek. A hub képez egységes erős légáram. Ennek köszönhetően a munka a haj nem kell sok idő. Ezen kívül lehetőség van, hogy közvetlenül a levegőt egy speciális helyen.

Hogyan válasszuk ki a hajszárító otthoni használatra

Diffúzor - kerek tárcsa alakú fúvóka kis lyukakat, „ujj”, amelyen keresztül melegített levegő áthalad. Ez fúvóka több funkcióval rendelkezik. Először is, védi a hajat a károsodástól és túlmelegedést.

Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a jet forró levegő halad át a diffúzor és ezáltal lesz enyhébb. Másodszor, az ilyen egy mellékletet megkönnyíti a telepítést. Különleges „ujjak” emelni szálakat a gyökereket, és hozzon létre kötetet. Ezen túlmenően, a diffúzor egy gyengéd masszázs a fej, ami szárítása és formázása folyamat még élvezetesebbé.

Hogyan válasszuk ki a hajszárító otthoni használatra

Kefe - ez tip megkönnyíti egyengető és curling zárak. A drágább modelljei a kefe természetes sörtékkel az olcsóbb - műanyag.

Hogyan válasszuk ki a hajszárító otthoni használatra