Hogyan válasszuk ki a hajszín - Tippek

Hogyan válasszuk ki a hajszín - Tippek
Hajszínező ad lehetőséget, hogy a nők rendszeresen változtatni a stílusát, és továbbra is mindig vonzó. De, meghatározva egy új árnyalat a haj nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Ehhez meg kell vizsgálni egy csomó árnyalatok, és tudja, hogyan kell kiválasztani a hajszín, hogy úgy néz természetes és gyönyörű. Abban a pillanatban, számos alapvető módon, hogy pontosan ki a legjobb szín a kardinális változás a kép.szakmai szolgáltatások

A legjobb módja annak, hogy válasszon egy új haj színe trek a borbély üzlet vagy kozmetika, ahol a tapasztalt szakember segít meghatározni a színét, és válassza ki a legmegfelelőbb lehetőséget az Ön számára. Természetesen ez a szolgáltatás megéri a pénzt, de a tanácsot egy tapasztalt mester mindig jobb teljesítményt.

Akkor, persze, hogy megkapja ezt a szolgáltatást ingyen keres az interneten szakemberek. Sok szépségszalonok saját honlapok kínálnak minden legfürgébb kiválasztása hajszín online ingyen. A fő célja ennek az eseménynek - ügyfeleket azáltal, hogy számukra az elérhető szolgáltatástól tanácsot tapasztalt kézművesek.

Virtuális Szépségszalon

Most ott is sok más online források választékát kínálva egy hajszín interneten. Ezek a szolgáltatások lehetnek fizetett és ingyenes. Azonban néhány különleges oldalakon néha nem is szükséges a regisztráció. Mindössze annyit kell -, hogy feltölt egy fotót, nyomja meg a gombot, és várni az eredményeket.

Ez a módszer lehetővé teszi, hogy válassza ki a színt a haj a fotó, megvannak a maga előnyei: akkor azonnal kap egy pár választási hajszín, és akkor megnézzük magunkat, értékelje, hogy egy adott árnyékban van az Ön számára. Ezen felül, akkor lehetősége van arra, hogy töltse le és nyomtassa ki az eredményeket, hogy tovább túrázni velük a fodrászüzlet vagy tárolni.

Hogyan válasszuk ki a hajszín - Tippek

Program kiválasztása hajszín

Kiválasztani a megfelelő árnyalatú festék is lehet a számítógépen. Természetesen a hátránya ennek a módszernek, hogy vesz egy speciális programot a kiválasztás hajszín. A legtöbb ilyen program fizetik, de természetesen vannak még szabad analógok.

Az előnye, hogy az ilyen programok, hogy adnak egy sor eszközt, amely segítségével nem csak válassza ki a hajszín, de meghatározza a megfelelő frizura vagy smink. Ezekre a célokra, akkor is használhatja a jól ismert Photoshop. Ha nem szeretnénk, hogy megtanulják az alapokat a dolgozó minden program, akkor jobb, ha visszatér a kifejezetten erre a célra oldalak az interneten, és válassza ki a hajszín online ingyen.Mi használjuk a tanácsát stylist

A legolcsóbb és legegyszerűbb módja -, hogy vegye fel a hajszín magát hallgatja a tanácsát stylist. Szakembereknek használt négy fő tsvetotipa személy, amely alapján választjuk nemcsak a hajszín, hanem frizura, ruha és más képelemek. Tsvetotip azt jelenti, egy bizonyos típusú megjelenés, amelyek megfelelnek egy adott szín a haj, a bőr és a szemek. Tsvetotip meghatározhatja a saját, akkor tudni fogja, hogyan kell kiválasztani a megfelelő hajszín.

Tsvetotip „Tavasz”

Képviselői ez a meleg tsvetotipa általában egy vékony, enyhén áttetsző bőr sápadt vagy enyhén arany árnyalatú, amely gyakran jelen szeplők és alig észrevehető tejszerű-rózsaszín pír. Szem általában türkiz és a kék árnyalat. ezek nagyon ritkán barna, de szinte soha - zöld. Természetes hajszín mindig képviselte arany Világosbarna, méz és borostyán árnyalatú.

Tsvetotip „Nyár”

„Nyár” kezelni hideg tsvetotipu és a leggyakoribb. A bőr az emberek az ilyen típusú lehet, különböző színben és van egy sajátos kékes bőr alatti megvilágítás. Szemszín képviseli a teljes paletta szürke tónusok és dió hazel hue, és a haja - a halvány szalmasárga színű fény és sötétbarna árnyalatok.

Amikor kiválasztjuk a következő hajszín, könnyű nyári tsvetotipa nők előnyben kell részesíteni festékek egy kis búza, és a tulajdonosok a sötét változata tsvetotipa illik egy ilyen árnyalatot, mint a „fekete tulipán” vöröses tükröződések.

Tsvetotip „Ősz”

A főbb jellemzői a meleg tsvetotipa „Ősz” a bőrszín, aranysárga színű, sima, anélkül, hogy a pirulás, sűrű, göndör haj réz színű, piros árnyalat és a kontrasztot kifejező szemek. Szem színe általában amber olive, konyak barna vagy zöld.

Ideális ez a fajta szín sötétbarna, gesztenye, csokoládé, piros és fényes réz hangot. Ugyanakkor szőke haj lehet színes a színe a szantálfa és a sötétebb jól néz ki, meleg vörös árnyalatok vagy „mahagóni” hűvös színű.

Tsvetotip "Winter"

A bőr képviselőinek a hideg tsvetotipa általában tejfehér enyhe kékes árnyalat. Ebben az esetben a haj szinte mindig vastag, egyenes és sötét (fekete vagy csokoládé-konyak színű), és a szeme többnyire hideg árnyalatú szürke, kék, fekete és barna.

kísérleti módszer

Kísérletezés haj szakértők nem ajánlják, különösen, amikor az a színezés. Azonban a festékek különböző fokú ellenállást - egy egyedülálló lehetőség, hogy azonnal „próbálja meg” a kedvenc hajszín. Most üzletek eladni külön időt és semiproof (szemi) festékek, amely ellentétben a festékek (állandó) hajlamosak lemosható gyorsan.

Az ilyen színezékek általában nem mélyen behatolnak a haj, és cselekedni csak a felszínén. Ezen keresztül lehet festeni a haját a kívánt színt, és 5-6 hét után annak teljes öblítés - festéket vásároljon az azonos hang tartós festés vagy folytatja a kísérleteket, majd felemelte a más árnyalatú.

  • Hogyan válasszuk ki a hajszín - Tippek
  • Hogyan válasszuk ki a hajszín - Tippek
  • Hogyan válasszuk ki a hajszín - Tippek