Hogyan válasszuk ki a hajvasaló

Lányok, egyenes haj, még akkor is, ők a szerencsés! Ezek a gondolatok már járt valószínűleg minden tulajdonosának rakoncátlan, göndör vagy hullámos haj. Ha során a párás időjárás vesz a haj nem a legjobb fajta; Ha hajmosás után, és ütés-szárítás, úgy néznek ki unalmas, élettelen és ápolatlan ... kétségbeesetten nézel? Akkor feltétlenül próbálja használni a hajvasaló.Modern hajszárító és eszközök hajformázó nagyban egyszerűsíti az élet: egyenes haj lehet hullámos fürtökben bár nagy, de kicsi fürtök; göndör - tökéletesen egyenesbe. Kiváló minőségű hajvasalót vizuálisan teszi a hajat szebb, fényes és egészséges egész hosszában, beleértve a végeket, akkor is, ha kissé posechennye. Emellett egyenirányítók razglyazhivayuschih haj, vannak olyan modellek, így a haj további hatása „hullámok”. Ez a funkció egy speciális egyenirányítók megkönnyebbülten lemezek. Például, egyenirányítók, hullámosság.

A tartomány a legtöbb bolt több tucat modell vasaló. Hogyan válasszuk ki a hajvasaló? Van-e értelme túlfizet egy nagy név van, vagy csak összpontosítani műszaki paraméterei?

Tény, hogy válasszon egy jó haj vas tart meg sokáig, és kérem, nem is olyan nehéz. Először is, van több márka termelnek hajvasalóinkat, amelyekre a minőség nem panasz, és amely többek között a felhasznált szépségszalonok. Egy példa a márkáról - Babyliss és GA.MA.

Többek között márka, nagyon jó véleménye a vasalás:

Most végigmegyünk a legfontosabb műszaki paramétereit.

A legfontosabb dolog a vasaló - ez az ő lemez, ami ő valójában kiegyenesíti a hajat. A bevont lemezeket játssza a legfontosabb szerepet a kiválasztásban a megfelelő egyenirányító modell szerint. Ha az első modell a vasaló gyakran fémmel bevont, de ma ilyen eladó, akkor alig találni, és ez jó. Fémlemezt egyenletesen melegítjük, erősen kiszáradnak, és rontja a haj. Ezek a lapátok - a legolcsóbb, de a megtakarítás nem éri meg. A legtöbb egyenirányítók ma jön lemezeken kerámia vagy turmalin bevonat.

kerámia bevonat

Határozottan jobb, mint egy egyszerű fém. Biztosítja a haj védeni kell a túlmelegedés, de ne felejtsük el, hogy a további forrásokat haj - (hővédelem). nem lesz felesleges. Használat előtt feltétlenül olvassa el a használati útmutatót, hogy jön a utjuzhkom. Néhány vasaló nem tudja kiegyenesíteni a nedves hajra, és így tovább. Használat után mindig törölje a lemezeket tiszták.

Turmalin bevonat

ostya mérete

Egy másik, nem kevésbé fontos paraméter a kiválasztás a méret a lemezek. A vékony, nem túl hosszú haj vagy frufru illeszkedés lemez szélessége kevesebb, mint 2,5 cm vastag / göndör és durva szőr vasaló jobb, hogy egy lemez.

Kábelhossz

Amikor hajkiegyenesítő és anyagmozgató kényelmesebb egy kábel hossza legalább 2 méter. Azonban számos gyártó a professzionális szerszámok hajformázó teszi a vezetékek még 3 méter.indikátor

Ott szinte minden vasaló. Meg kell, hogy emlékezzen, hogy a készülék be van kapcsolva, hogy ne égesse meg magát, és ne felejtsük el, hogy kapcsolja ki a használat után.

A hőmérséklet a fűtőlapok

Egyszerű és olcsóbb modellek egy fix fűtési hőmérséklet. Drágább és profi modellek több lehetősége van a hőmérséklet-szabályozás. Állítható hőmérséklet - egy hatalmas plusz. Vékony szálak jobban egyenesbe alacsonyabb elpárologjon nagy magas. alkalmas hőmérséklete 130-180 fok vékony haj, vastag és göndör legalább 200, optimálisan 210.

Ne felejtsd el használni hővédelem termékek haj, gyakori / állandó használat vasalás.

Hajvasat: hogyan válasszuk ki a közül az azonos műszaki jellemzőkkel? Lehetséges további előnyöket a különböző modellek egyenirányítók önmagában nem befolyásolja a minőséget az elhelyezés, de igénybe vehetik a vasalás megkönnyítése érdekében. Ahogy a mondás tartja: egy kicsit, de szép.

  • Forgó tápkábelt. Ezek felszerelt sok vasaló. Ez akkor hasznos, ha dolgozik egy egyenirányító, valamint meghosszabbítja az életet a terméket, mert ezzel a mintával felesleges megtörését és gyűrődések.
  • Hurok lóg. A jelenléte egy ilyen hurok tárolására vas van a horog, ami nagyon, nagyon kényelmes. Ez az elem szinte mindig van hajszárító, vasaló a haj - nem mindig.
  • Kemény vagy védőburkolatot. Nagyon hasznos a tárolás és utazásai során / túrák. A jelenléte a fedél mindig meghatározott termék leírását.
  • A kijelzőn a szervezetben. Előnyös, ha a hőmérséklet jelenik meg. Egy ilyen conve kell fizetnie a magasabb árat.
  • Automatikus kikapcsolás. Bizonyos modellek rendelkeznek ezzel a funkcióval. Egy további biztonsági beállítást, ami egy plusz.
  • Rögzítés egy zárt formában. Kiváló amikor hajvasat lehet zárni egy zárt formában, ez kényelmes tároláshoz.
  • A design a haj vas. Gyönyörű és kényelmes hajvasat készült modern design és a kedvenc színe, akkor kérjük, hogy még több!

ajánlott

Utyuzhok az olasz márka GA.MA. Modellezni cp9 LTO. Tourmaline bevont lemezeken, a kábel hossza 3 méter, a funkció a levegő ionizációs állandója fűtési hőmérséklet - 210 ° C-on Forgó zsanér kábel és a felfüggesztés további kényelmet a használat során és tárolása az egyenirányító. Az optimális választás a közepes és sűrű haját.

Hogyan válasszuk ki a hajvasaló

Utyuzhok Braun Satin Hair ES2. Bevonat lemezek kerámia, de a hőmérséklet szabályozható: a tartományban 130 ° C és 200 ° C-5 ° -os lépésekben C A hőmérséklet jelenik meg a kijelzőn. Lebegő kerámia lapok NanoGlide ellátást és védelmet a haj a túlmelegedéstől. Függvénye automatikus kikapcsolás 30 perc után. Ideális finom és közepes haj.

Hogyan válasszuk ki a hajvasaló

Modell Philips HP8325 / 00 Philips HP8323 / 00 kifejezetten vastag és hosszú haj. Kiterjedt bevont lemez kerámia. állandó hőmérséklet - 210 ° C-on Van egy lock-and-loop és könnyen tárolható. Kábelhossz 1,8 méter. Szép kivitel.

Hogyan válasszuk ki a hajvasaló

Modell GA.MA P21.IHT Slim Titan jön drága és tartós titánium bevonattal. A fűtési hőmérséklet szabályozása: 140-230 ° C Van egy hurok lógott, digitális kijelző, haj antibakteriális védelem. Kábelhossz 2,8 méter. Alkalmas különböző haj miatt a nagy hőmérséklet-tartományban történik.

Az analóg modell lehet tekinteni BaByliss Pro Silken Touch titanokeramiki bevonatos és a hőmérséklet 140 - 160-190 - 210-230 fok.

Hogyan válasszuk ki a hajvasaló