Hogyan válasszuk ki a hajvasat híreket ma

Hogyan válasszuk ki a hajvasat híreket ma

Gyönyörű, egészséges haj - dekoráció egy igazi nő. Minőség és megfelelően felszerelt vasalatok a haj segít, hogy könnyedén fel haját. Ma fogunk beszélni, hogyan válasszuk ki hajvasat hogy segítettek létrehozni a kívánt képet, miközben az egészségre a haj.Mivel a mi történik hajkiegyenesítő?

Kezdeni egy pár szót, hogy, ami miatt hajkiegyenesítő bekövetkezik. Egyenes Haj A titok abban rejlik, nedvesség hiányában. Érintkezik a hajvasat fűtött lap kiadása a felesleges nedvességet, ennek következtében a haj sima, lapos és ... kiszáradt.

Maradj hidratált haj igazítás, sajnos ez lehetetlen. Ezért a titka a tökéletes stílus egy ésszerű kompromisszum: egyrészt, a vasalás kell a lehető legkisebb, hogy kiszáradhat a haj, másrészt - jól igazítani őket. A fő titka eléréséhez az „arany középút” a helyes kiválasztása a haj vas. Arról, hogy mit kell figyelni, amikor kiválasztják maguknak ezt a csodát a technológia, azt mondják, az alábbiakban részletesen.

Mi fedőlemez vasalók jobb?

Az első dolog, amit észre, amikor olvastam az egyik vagy másik modell vasaló - tájékoztatás a fedlapok. A mai piacon megtalálható modellek vasaló vas, kerámia, ionos kerámia, turmalin, teflon és márvány és kerámia lapok. Mi a különbség? A különbség a hővezetőképesség és a egységességét ilyen fűtőlapok.

vas lemezek

Például, a vas lemezeket melegítettük egyenletesen, csúszik rosszul, és a traumatizált és kiszáradnak a haj. Természetesen ezek a vasak a legolcsóbb, de a fodrászok tudják vas lemezek - egy közvetlen módja töredezett és a haj égett. Ha az érték a haját, egyszerűen ecsettel jobb lehetőségeket vasaló ilyen lemezek.

kerámia poktyie

A kerámia bevonat melegítjük egy kicsit hosszabb, de nem mint például alkalmas haj. kerámiával bevont lapátok simán csúszik a hajon, ezek egyenletesen melegítjük és jól tartsa egy előre meghatározott hőmérsékletet.

Turmalin bevonat

Turmalin bevonat gyakran alkalmazzuk a kerámia lapok. Ha vasalás modell jelölt kerámia lemezeket turmalin bevonat, vegye figyelembe, hogy ez az egyik legjobb lehetőség a hajad. Az ilyen lemezeket melegítettük gyorsan és a „közeli” a mérleg a haj, megakadályozza a túlzott nedvesség elvesztését.

Teflon, valamint a turmalin, viszünk fel a kerámia lapok. Teflon bevonatú lapátok megakadályozzuk útburkoló alapok lemez. Tehát, a haja simán siklik a lemez, és anyagmozgató folyamat mindig egyszerű, gyors és élvezetes.Ion-kerámia bevonat

Ion-kerámia bevonat nem csak a haj igazítás, hanem generációs negatívan töltött részecskéket, amelyek kedvezően befolyásolják a szerkezet a haj során formázó. Az eredmény, hogy a haj nem villamosított.

Márvány, kerámia pokytie

Az is érdekes, kettős - márvány és kerámia bevonat lemezek vasaló. Az ilyen modellek egyenirányítók kerámia futamot, és összhangba hozza a hajat, és márvány lehűl, és elnyeli a maradék hőt a felületükön. Ennek köszönhetően szokatlan tulajdonságainak kombinációja, a haj elveszíti kevesebb nedvességet, és légy egészséges.

Üzemi hőmérséklet hajkiegyenesítő

Újrahitelesítésnél haj nagyon fontos, hogy meghatározzák a megfelelő hőmérsékletet. Így a haj nem melegszik túl, és így megtartja nagyon szükséges nedvességet.

Modern modell vasaló a haj tartalmazhat lehetőségek hőmérséklet beállítása. Vannak modellek vasaló, amely ki a hőmérséklet típusától függően a hajad. Ezek fel vannak szerelve egy „auto érintésérzékeny.”

Ne felejtsük el, a túlzott hő-lemez károsíthatja a hajat. Rendkívül alacsony - nem teszi lehetővé tegye szépen haj és igazítsa őket teljesen. Hogyan válasszuk ki az optimális hőmérséklet vasaló? A titok egyszerű - ismerje a haj típusától.

Mi a szélessége a lemezek közül lehet választani?

A lemez szélessége függ a hosszú haj. Ha rövid haj - válasszon egy lemezt 3 ex cm széles. Közepes haj - akár 4 cm. Hosszú haj - 7 cm. Ha a haj különböző hosszúságú, hagyja abba a választás a vasalás lemez szélessége legfeljebb 4 cm, vagy nézd meg a modell cserélhető lemezek különböző szélességben.

Vannak további funkciók szükségesek?

További jellemzők kötelező, de kívánatos. Közül a leggyakoribb kiegészítő hajvasaló funkciók közé tartozik: az automatikus érintőképernyős vezérlés, a képesség, hogy kézzel állítsa be a hőmérsékletet, automatikus kikapcsolás, ionizációs, infravörös sugárzást.

Automatikus érintőképernyős vezérlés - olyan funkció, amelynek a lapátok automatikusan meghatározza a szerkezete a haj, és tegye a saját kívánt hőmérsékletet. Így a valószínűsége a haj károsodását minimalizáljuk.

Hőmérséklet szabályozás most majdnem valamennyi modell vasaló. Ezzel a funkcióval manuálisan állítja be a kívánt fűtési hőmérsékletet.

Automatikus kikapcsolás - funkciója miatt, amely vasalatok ki magukat, ha nem használja őket egy ideig. Hasznos azoknak, akik formázza haját siet.

Ionizációs - hatással van a haj negatív töltésű részecskék stimulálják a haj mérlegek, „közeli”, ezáltal minimalizálva a nedvesség elvesztését követően a végeredmény, és megszünteti a „villamosítás” haj.

Az infravörös sugárzás hat a haj hasonlít a légkondicionálót. Kisimítja és puhítja a hajat, miközben hosszan tartó hatást „sima haj.”

Melyik márka vasalók jobb?

Sajnos, a kérdés, hogy melyik márka vasalatok jobb, lehetetlen határozott választ adni. Minden gömbölyödött a gyártó, nem a mértéke a hírneve, és az adott modell az egyenirányító. Ugyanakkor tudjuk magabiztosan mondani, hogy a vasalást egy Rowenta haj. Wigo, Ga.Ma, Remington, Moser, Braun, Philips, Vitek, és mások, élvezze folyamatos népszerűsége a gyönyörű emberiség felének.

Javasoljuk, hogy úgy dönt, hogy egy adott modell vasalás, amely olyan funkciót, amire szükség van, és az optimális ár. Ezt követően, akkor hajt meg egy nevet, mint te, hogy megosszák a kereső, és olvassa el a fogyasztó véleményt erről a termékről.

Gondozása mosodákat és a megfelelő hajkiegyenesítő

Jó vásárlást és szép frizurát!