Hogyan válasszuk ki a lány birthstone

tűz jelek


A lány, aki született jel alatt a Kos, azt akarja, hogy minden döntést magad. Nem fog várni, amíg valaki úgy dönt, ő választja ki egy fiatal férfi. Ő inkább csak az erős, magabiztos férfi.
Oroszlán - mindig szép, temperamentumos, nagyon érzelmes lány. Azok született jellel szeretik erősen és szenvedélyesen. Azt követeli, hogy a barátja lenne szinte tökéletes, de ő maga igyekszik teljesíteni az említett előírásokat. Oroszlán nem tűri csalás. Beleszeret a világos, jól ápolt, nagyvonalú ember, aki érdekli őt. Ha foglalkozik vele mindig ugyanaz, akkor azonnal unatkozott, és fuss el tőled.


Nyilas - okos, vidám, vidám ember. Ez felruházva egy jó képzelőerő és képes érdekli bármelyik srác. Ez céltudatos lány, aki inkább az aktív életmód. Ő tiszteli magát és kiválasztott.

vízjelek


Rák - egy titokzatos, zárkózott, csendes lány. Ez néha úgy viselkednek, túl zárkózott. De szexuálisan nyilvánul meg érzékiség és a szenvedély, amely, úgy tűnik, nem tud. Ha a menyasszonya született jellel kell készülnie arra, néha elviselni a szeszélyeit.


Skorpió - nem könnyű lány. Ez egy igazi hódító emberek szívét, amely uralkodik a lélek tüzes szenvedély. Vele, akkor legyen nagyon óvatos, mert ez annak köszönhető, hogy ezek a tagok a gyengébbik nemre, néhány férfi omladozik életet.
Halak - vékony, puha, egy kis gyermek természetét. Ez a felhők, gyakran zavaros mesét a valósággal. De ha őrült romantikus, készen arra, hogy felszáll vele együtt, akkor ez a lány lesz az ideális pár.

levegő jelek


Mérleg lány nagyon érzéki és gyengéd. Ez egyszerű, mint a levegő. Szellemileg fejlett szereti a srácok, jó ízű. Ő vidám és büszke, de jobb, ha nem a harag. Evil Libra - igazi tájfun.


Ha csendes, nyugodt srác tökéletes nő, született a Vízöntő jegyében. Nem fog keresni kaland, de nem tagadhatja, hogy időt jó társaságban. Ez nagyon hűséges, de néha ez is engedheti meg magának a flört a többiek.


Gemini nem illik minden tagja szigorúbban szex. Ez a kettős jellegét. A lány nehezen érthető. Meg lehet egyszerre szeretni és gyűlölni, akar valamit, és nem akar. De a legfontosabb, hogy ez soha nem unalmas.

Föld jelek


Szűz - nőies, szép, szelíd. Ez egy otthoni lány, hűséges feleség, jó anya. Ez a tökéletes egy komoly kapcsolatot. De ha álma egy szenvedélyes, érzelmi lány, szűz - nem a megoldás.


Bak lány úgy néz ki, mint egy apáca. Ő gyújtott erény, de a szíve mélyén akar vonzani a férfiak figyelmét. Ez cselszövő, aki szereti, hogy a figyelem középpontjába az ellenkező nemhez.


Taurus - egy meglehetősen hétköznapi jellegű. Ez a lány ritkán lesz romantikus, ő mindig arra törekszik, hogy tartsa magát a kezükben. Még a szerelem, ez lesz az alacsony kulcs. Soha nem teljesen feltárt, hogy neked, így lesz érdekelt, hogy oldja meg fokozatosan.