Hogyan válasszuk ki a legjobb haj nem jelenti a megfelelő

Hogyan válasszuk ki a legjobb haj nem jelenti a megfelelő

Ha megkérdezzük, hogy válasszon egy luxus hajszárító, ami eltér a többi az exkluzivitás és a minőség a legfontosabb paraméter a keresés lesz a presztízse a gyártó. Mivel a közelebbi vizsgálat a drága szárító megközelítőleg azonos vonás készlet és alapvető jellemzői, de a minőség garantált a híres márka. és beszámol néhány exkluzív ajándékot.Amint felvettem a műszer, akkor először is megjegyezte, az ő munkáját csendben - a szárító egység egy zajcsökkentést. Saját félhosszú hajat megszárítjuk nagyon gyorsan - pár percig, de nem volt hatása a „kóc” - a nedvességet a haj marad elég nekik egy egyszerű telepítést. Talán azért, mert úgy döntött, az optimális kombinációja módok légierő sugárhajtású hőmérsékletét, és oka lehet, hogy az ionizációs funkció, amelyről ismert, hogy csökkentse hatását a elektrosztatikus haj, a hatás a magas hőmérséklet és a stressz.Nekem különösen tetszett a széles színskálát, fen ez a modell: fekete, kék, ezüst, bordó, vörös, barna, lila, kék. Nos, a klasszikus, elegáns kialakítás tökéletes.

Azt kell mondanom, hogy a szakértők rámutatnak a legmagasabb megbízhatósága és minősége Parlux hajszárító - hiba arány azokat a legalacsonyabb. Igen, és ellenáll a mechanikai sérülésektől magasabb, mint a legtöbb hajszárító biztosított - nos, tudod, ez egy plusz azok számára, akik hozzám hasonlóan rendszeresen esik siet ez a készülék a csempézett fürdőszobában. Most fog szenvedni csak csempe.

Egy fontos különbség a szakmai hajszárító biztosított az, hogy működhet egy folyamatos üzemmódban hosszú ideig - lehetséges, hogy a kísérlet az ő (vagy szomszéd) sörény rengeteg idő. Összességében tetszett a hajszárító minden tekintetben, de az ár, természetesen, harapás - Parlux 3200 CompactCeramicIonicEdition költség mintegy 3700 rubel. Azonban, mint egy ajándék, hogy a hajszárító ellenállhatatlan lesz.

Kapcsolódó elemek