Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ékszer esküvői divat esküvői divat

Minden menyasszony egy esküvőn kell a királyné az este. Ezért még hosszú az esküvő előtt nagyon óvatosan tervezi ragyogó képet. Ékszerészeti kép a menyasszony luxus, fokozza annak ragyogását és felhívják a figyelmet a szépség és báj a menyasszony. Esküvői ékszer ad a menyasszonynak helyet önkifejezés, amely lehetővé teszi, hogy bemutassák a finomság, merészség, agresszivitás vagy a romantika által komponált neki képet. Annak elkerülése érdekében, bosszantó hibák egy esküvői ruha, most beszéljünk arról, hogyan kell kiválasztani az esküvői ruha ékszerek.


Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ékszer esküvői divat esküvői divat

Ma a különböző menyasszonyi ékszer lenyűgöző. A gyártási különféle anyagok: friss víz és a mesterséges gyöngy, Svarovski kristályok, kristályos gyémánt vágott fém ezüst vagy arany-bevont kristályok Aurora Borealis, gyöngyök és üveggyöngyök, stb Persze, a kiváló minőségű esküvői kellékek kerül is. Ha lehetséges, akkor is szükséges, hogy hagyja abba a választás a következő dísztárgyak. Míg a másik viszont, ésszerűtlen, vagy legalábbis nem racionális pénzt költeni dekorációk, amit fel csak egyszer. Jobb, ha költeni ezt a pénzt, mondjuk, a nászútra. Azok számára, akik nem rendelkeznek, vagy akik megtakarítás, az is lehetséges, hogy lesz egy dáma ünnepe egy névleges díjat. Ma népszerű kölcsönzés, esküvői és estélyi mint a díszek és ruhák.

Díszítése arany, ezüst, platina és drágakő, mint általában, nem vásárolnak az esküvő, és inkább ékszerek. És ez a magyarázat. Nem minden lány megtalálja lakberendezési készlet, amelynek célja, ugyanabban a stílusban és a megfelelő esküvői ruha. Megjegyzem, hogy általában egy: fülbevaló vagy clip-on fülbevaló, nyaklánc, medál vagy nyaklánc, karkötő és gyűrű. A doboz tartalma eltérhet attól függően, hogy milyen típusú a menyasszony megjelenését, stílusát a ruha, stb Ezen túlmenően, az esküvő nyüzsgés és zaj lehet könnyű elveszíteni véletlenül bármilyen díszítéssel. Elfogadom, akkor jobb, ha elveszíti ékszereket, mint a termék aranyból vagy gyémánt.

Úgy véljük, hogy ékszerek néz túl olcsó, összehasonlítva a termékek nemesfémből készült. De ez a vélemény nem fontos, mert ma az esküvő, és este ékszerek van egy ilyen magas színvonalú, hogy az átlagember nagyon nehéz megkülönböztetni a ékszerek, mint a dekoráció.

Mit válasszak?
Körű esküvői ékszerek hatalmas, de ez bonyolult. Dísztárgyak tehető a különböző stílusok a klasszikustól a modern, minden attól függ, a modell és a gondolat öltözék. Annak ellenére, hogy a modern ékszerek különböző anyagokból készült, különböző minták és színek, akkor azért egy kézzel készített ékszerek saját belátása szerint lehetséges. Varázsló ékszerek, figyelembe véve az Ön kívánságait és követelményeit.

Minden menyasszony veszteséges kiválasztásánál esküvői ékszer, mert (válogatás) mutatja az íze az ügyfél és a lehetőséget. Amikor kiválasztja esküvői ékszerek kell emlékezni két fontos szabályt: ők kombinálni kell az anyag, stílus és szín ruha, valamint, hogy nem úgy tűnik, felesleges.

Kiválasztásánál ékszer, ne feledjük, hogy összhangban kell lennie a karaktered, hogy megfeleljen a hangulat és az életmód. Harmónia velük, belső komfort elválaszthatatlan társa a szépség, hanem azért, mert a menyasszony legyen a legszebb az ünnepségen. Ezért, ha a valós életben volt idegen a fényes díszek strasszokkal vagy nagy fülbevaló arany, nem szükséges, hogy az esküvő napján, de még mindig, mint egy rajongó a minimalizmus. Ezzel szemben, nem zárkóznak a könyörgés és tanácsot SHOP dolgozók és nem szerez fülbemászó ékszerek feltűnő színek, egy rendkívüli ember, és egy szerető nagy és fényes díszek.Esküvői ékszer kell ismételni minták és díszítések a menyasszony ruhája, vagy olyan közelítő nekik. Nagy jelentősége van a kivágott ruhák, mert ez határozza meg az alak a modell és stílus esküvői dekoráció. Abban az esetben, a klasszikus V alakú kivágás az ideális megvalósítás ruha eredeti medál lánc vagy gyöngysort, tett egy kifinomult design. Vékony lánc egy medál vagy nyaklánc készült nagy csillogó kövek néz ki a ruhát egy vállnélküli nyakkivágással vagy szív alakú. Ha a ruha pántokkal - egy kis diszkrét nyaklánc. Ne válasszon egy hatalmas nyaklánc nagy kövek a ruha, a nyak vagy a cut-csónakot. De ha a ruha a legnyitottabb, vagy egy feszes vágás bizalommal kiválasztásában nagy nyaklánc vagy gyöngyökkel. Kiválasztásánál ékszer fontos, hogy ne vigyük túlzásba, és ne kapcsolja az esküvő a kép egy karácsonyfa: a fő íz, nem az összeg a ékszerek. Ezért, ha a ruha készül fényes anyag, és van több dísz gyöngyök és kristályok, a díszítés ebben az esetben legyen kicsi és nem feltűnő.

Ha a menyasszony nem túl lelkes a fényes díszek a nyak, akkor összpontosítani fülbevaló. Különösen fényűző megjelenését, hogy hosszú hatalmas fülbevaló. De fontos, hogy a díszítés tűnt nehéz.

Frizura is befolyásolja a választott díszítéssel. Például, ha a frizura keretezi, hogy a haj gyűjtött és rögzített felső, vagy akár a menyasszony rövid fodrász, előnyben ebben az esetben meg kell hosszabbítani fülbevaló. Ha a haj hosszú, áramló haj, hosszú fülbevaló, hogy néz ki a hely. Ebben az esetben, az ideális megoldás az lenne, kis fülbevaló cseppek formájában, vagy szegecsekkel gyöngyökkel vagy strassz.

Nem szabad elfelejteni a hajat díszítéssel. Különféle tűk, felni, diadém, tiara tarkított ragyogó kavics. Ebben az esetben a választás a haj tartozékok figyelembe kell vennie a típusát és az arc alakját. Például, széles és kerek arca alkalmas, nagy tiara egy „sarok” vagy „csúcs”, keresi fel. Ez vizuálisan húzza az arcát. Abban az esetben, egy ovális oldala alkalmas alacsony tiara nélkül „csúcs”, valamint bármely formáját tiaras, amely magas homlok. Kinyújtva, és ugyanakkor keskeny arc tiara jobb nem vásárolni, és előnyben részesíti a diadém, lement a homlokán, vagy gerinc és Bobby csapok. Meg kell jegyezni, hogy a rövid haj - nem ok arra, hogy feladja a díszek. Ebben az esetben előnyös fog kinézni könnyű tiara vagy felni.

A szín ruha a stílus és szín díszítéssel. Például a klasszikus opció fehér bolyhos ruha jól ezüst ékszerek kristályokkal, kristályok vagy fehér gyöngy. Ha a ruha elefántcsont, az ideális megoldás az lenne, ékszer elemek gyöngyökkel vagy arany árnyalatú, hogy megfeleljen a ruha. Hogy a ruha egy arany árnyalatú (pezsgő) vagy sötét színű elefántcsont dísztárgyak „az arany” gyöngyökkel, hogy megfeleljen a ruhája. Egy fehér ruha egy ragyogó fényt (valamivel könnyebb, ezüst-fehér, de nem tiszta fehér) használható dísztárgyak „alatt az arany”, „ezüstözött”, valamint a fehér gyöngy.

Azonban vannak kivételek a szabály alól: ha a menyasszony esküvői ruha készül a görög stílusban, amelyek megfelelnek egy hatalmas arany ékszer, ha nem készült monokróm számít, akkor lehet kísérletezni színű díszítéssel. Ha a ruha egy színes betétekkel vagy fodros, alkalmas ékszerek kövekkel saját színeket.

Amikor kiválasztja fülbevaló is figyelembe kell venni az arcának. Például hosszú és lapos fülbevaló tökéletes dundi lány, de a fülbevaló kerek és domború alakú, fit lány ovális arc. Vékony és sovány lányok nem javasoljuk, hogy válasszon hatalmas fülbevaló - akkor meg ragadós és kényelmetlen.

Ha nem tudja meghatározni a választás között egy hatalmas választékban ékszer, akkor marad egy egyszerű klasszikus. Például, hogy egy gyöngysor.

Kiválasztása esküvői ékszer, emlékeztetni kell arra, hogy hangsúlyozni kell az emberi méltóság és a szépség a menyasszony, és ne tegye ki a maga hibái. Nagyon fontos, hogy a kiválasztott dísztárgyak érzi könnyű és kényelmes. Ha úgy érzi, bizonytalan vagy zavarba őket, ilyen ékszerek meg kell szüntetni.

Esküvői ékszer lehet kiválasztani a menyasszonyi szalonok, szakboltokban és az online boltokban. By the way, folyamatosan frissített termék legfrissebb katalógusban.