Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura

Megfelelően választott modell csodálatosan átalakítja a szám, míg a rossz stílus is kisebb hibákat hozott egy rossz fényt.Ruhát kell nézni szép, nem csak a kép egy katalógust, vagy egy manöken, hanem a menyasszony maga. Ne rohanjon a választás a menyasszonyi ruha és ami még fontosabb, az utazás előtt a boltba, hogy eldöntse, hogy milyen fajta stílus alkalmas a szám típusát.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura
Ebben a cikkben fogjuk megvitatni a legáltalánosabb nőalakok, és mi pontosan stílusú ruhák alkalmasak mindegyik.

JELLEMZŐI: Vállszélesség vizuálisan térfogatával egyenlő a combok. Keskeny derék, egyértelműen ocherchennaya.Zvozdnaya tulajdonosa X alakú típusú figura - Penelope Cruz.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura
Az ábra a „homokóra” úgy néz ki, nagyon nőies, hanem azért, mert a menyasszony olyan arányban fog felelni a sok stílus - szinte mindent. Tudod, hogy egy extra hangsúlyt fektetve a derék segítségével a kontraszt övet. Jó néz ruha, szorosan illeszkedő mellkasán és a comb. Az ideális választás a tulajdonosok a céllövölde számok ruha a stílus Rusal, akkor hangsúlyozni minden előnyét egy alak.

Akkor is a tökéletes megjelenés fűző, amely felhívja a figyelmet a derekát. Jobb hogy ne túl puha ruhát, mivel úgy tűnik, hogy te az alábbiakban. Emellett a buja ruha alatt egy réteg fodrokkal és fodrok will hide a méltóságát a figura.

Amikor kiválasztunk egy ruhát, kivéve az alakzat típusát, akkor érdemes a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

NÖVEKEDÉS. Ruha egy magas derék vizuálisan növeli a növekedés és alacsony derék és teljes szoknya - csökken.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura
Tömeg. Ha kövér, válassza ruhák egy soros, amely will hide kanyargós csípő, de hangsúlyozzák a melleket.

Mell. Vizuális technikákat, hogy növelje mell térfogata - V-nyakú, izolálása „vízesés” és a „swing”, míder, gazdagon díszített redők és egyéb részletek (hímzés, gyöngyök). Ha azt szeretnénk, hogy győződjön mellek kisebb méretben jelenik meg, válassza a legegyszerűbb és karcsú míder nélkül V-nyakú.

Téglalap alakú típus vagy banán

JELLEMZŐI: Vállszélesség vizuálisan térfogatával egyenlő a derék és a csípő. Nem világos görbék. Ez a szám is nevezik sport.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura
A probléma a nők egy ilyen alak -, hogy ez egy lágyabb, de éles körvonalak, azaz jelölje ki a derék, a csípő és mell. Ki kell választani ruhák fűző, bolyhos szoknya és a modell A-alakú sziluett.

Csillagok képviselő téglalap alakú típus Kira Naytli.

Annak érdekében, hogy optimálisan vegye fel egy esküvői ruha a szám, ne válasszon erősen illeszkedő ruhát. Megfelelnek ruha lepedők és fodros váll, mellkas és a comb. Megfelelnek ruha csónak nyakkivágással vagy csupasz vállak, akkor vizuálisan bővíteni a sort a vállát. Válassza szoknya. Kerülje a túl magas vagy túl alacsony derék.

Mindent meg tökéletes, fehér menyasszonyi ruha, melltartó push-up hatás segít, hogy további térfogat mell.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura
NÖVEKEDÉS. Ha magas, akkor megengedheti magának, hogy a ruha az alacsony derék. Ez biztosítja a kiváló alakja. A menyasszony az alacsony növekedés ebben a stílusban fog kinézni nehéz.Tömeg. Teljes lányok vedd poluoblegayuschie mellények. Slim lány nem kell félni az elegáns befejező míder és szoknya. Mindenféle gyöngy, fodros, csipkés, fodros és más érdekes részleteket adnak egy alak szükséges csábító kötetet.

Háromszög típusú vagy körte alakú

Tulajdonságok: törékeny váll és széles csípő egyidejűleg. Bright típusát képviselő ábra - Dzhennifer Lopes.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura
Optimális esküvői ruha a szám ebben az esetben - a ruha drapéria és ráncait szövet a mellkas, ez segít az egyensúly a szám. Azt is alkalmas cut-csónakot. A széles szoknya will hide a nehéz alján.

A tulajdonosok az ilyen típusú adatokat kell kerülni erősen illeszkedő ruhát, mert akkor csak hangsúlyozni az aránytalan szám.

A kihívás az, hogy vizuálisan csökkenti a az ábra alján, ezáltal nagyobb a térfogata a mell.

MI alkalmas: ruhák Kivágott „hajó” pántokkal, amelyeket széles körben elválasztjuk vagy leeresztett váll puffasztott ujjú, a vízszintes szegélyek a míder. Általában minden részletet vizuálisan növeli a szélessége a vállát.

Ahhoz, szoknya rejt felesleges mennyiségben comb, meg kell tenni a lágy áramló anyag. Nehéz lemondani a buja szoknya.

Ahhoz, hogy elterelje a figyelmet a csípő vonal, akkor választhat egy ruhát fényes árnyalattal a derék körül, vagy akár, hogy előnyben részesítik a színes esküvői ruha gazdag színek.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura
Esküvői ruha „birodalom” stílus tökéletes menyasszony teljessé elrejti az összes figura hibákat. Ez is tökéletes az új anya, mert nem tömöríti a has, és segít, hogy elrejtse a kis pocakját. Ez a ruha is ideális választás az alacsony növekedés menyasszony vizuálisan hosszabbít a szám. Ruhák a „Birodalom” stílus jól elrejteni a szám hibákat.

A hangsúly a hasznot: jelölje ki a mellkas, a lábak, zavaró a figyelmet a probléma derekát.

Ismétlem, hogy ez segít a ruha birodalom sziluettje egy lágy szövet egy mély nyakkivágással (természetesen az ésszerűség határain belül, miután az összes, akkor - a menyasszony). Leaf lehet díszített, de a lényeg - ne vigyük túlzásba, különben lehet, hogy túl erőltetett képet. A-vonalú ruhák is dolgozik a stáb, amely szimulálja a derekát.

Váz fordított háromszög

Tulajdonságok: a vállak, amelyek sokkal szélesebb, mint a csípő. Csillagok győztes a V-típusú figura - Madonna. Megengedheti magának, hogy szoknyák, ruhák résekkel, rövid ruhát egy vonat, amely bemutatja a formás lábát. Ön meg fogja közelíteni a sima, dús top kombinálva egy bolyhos szoknya.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura

Rövid esküvői ruha egy vonat segít kiegyensúlyozni a szám, és nyissa fel a karcsú lábak.

Ahhoz, hogy elterelje a figyelmet a széles váll, meg kell tartani a minimális míder trim, és megtagadja a modellek csupasz vállát.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura
Jól néz ruhák V-nyakú, fűző és bolyhos szoknya. Ha szeretne egy ruha ujja, akkor nem lehet rövidebb, mint 3/4. Rövid különösen buja, az ujjak is felhívják a figyelmet, hogy a vállát.

Azt is meg kell jegyezni, a növekedés a jövő menyasszony.

Magas nők ne éljenek vissza a redők és fodrokkal - a legjobb választás, hogy hagyja abba az egyszerű, elegáns ruhák, elegáns dekoltázs, amely segít összpontosítani a mellkason. Ebben a tekintetben egy nagyon jó ötlet, hogy néz klasszikus váltás ruhát egy vágott négyzet és a szoknya a térd, tökéletesen követi a körvonalait a szám. Általánosságban elmondható, hogy figyelembe kell venni, hogy a közvetlen rövid ruhák vizuálisan csökkenti a növekedést, de nem olyan hosszú cicoma, felszerelt V-nyakú.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura

A nők alacsony. éppen ellenkezőleg, ez választani ruhát, amely vizuálisan növeli a növekedés, miközben az arányok a szám. Ebben az esetben van szükség, hogy részesítsék előnyben kell fizetni, amely egy világosan meghatározott övvonal. Ez a modell lehet a fűző és a hosszú szoknya vagy ruha, amelyben a jelen lévő övével. A lényeg az, hogy osztja a ruha két részre, amely segít elérni a kívánt hatást. Amellett, hogy a V-alakú kivágás igazi áldás a menyasszony, Thumbelina majd lépcsőzetes teljes szoknya, ami ad egy alak különös kegyelem.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura
Azonban ilyen esetekben ha akarja, akkor megáll a választás a sellő ruha - egy hosszú, tökéletesen illeszkedő alakját és enyhén kiszélesedő alján. Azonban ebben az esetben meg kell vizsgálni, hogy az övvonal is kell hangsúlyozni a szép és elegáns kiegészítő, legyen az öv, szatén szalaggal vagy lánccal. Nem szabad feladni a hosszú kesztyűt nélkül ujjak, ami szintén segít, hogy vizuálisan hosszabbít a szám.

Szerelés során gondosan kell értékelni a választott modell. Megjegyezzük, hogy az öltözőben kell lennie elég fény. Még jobb, ha lehet próbálni a ruhát nappal.