Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura és tsvetotipu

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura és tsvetotipu

Milyen lány nem álmodott, mint egy gyerek egy mesebeli herceg fehér fátylat, és a legszebb ruhát? Valószínűleg ez lesz nehéz megtalálni, mint többek között a valós szex. Ahogy telik az idő, álom devchonochka nőtte ki magát, gyönyörű lány, és végül a várva várt herceg tett házassági ajánlatot.A választás az öltözékben - ez talán a legfontosabb esemény a menyasszony esküvői előre házimunkát. Ha a szervezet lehet bízni esküvő szakemberek, a választás az öltözékben lehet bízni csak imádott.

Sokan azt hiszik, hogy mivel a jelenlegi portfolió és számos esküvői szalonok egy választott öltözékben nem lesz túl nagy nehézséget. Sőt, a választás a ruhák nagy, hanem azért, mert ezt, és nehezebb navigálni, és meg kellene, hogy a választás, így ez a szám volt ízlésesen és esküvői fogalmak összhangban. Reméljük, hogy a javasolt információ segít meghatározni a ruha.

Ha válogatós, és úgy gondolja, hogy a szám nem szabványos, és nem felel meg sem gyakori típusa, a tökéletes megoldás az Ön számára - ez az egyedi szabás esküvői ruhák. Bár első akkor is meg kell határozni a stílust. Hogyan? Tanulmányozása után az alakja és rádöbbent, mit írja közel. Miután kiválasztotta a stílust, akkor képes lesz arra, hogy nem szimulációk által megadott adatokat, mint például a nyak, derék magasságban, pompa a szoknya, a jelenlétét és helyét a drapériák, stb Tehát meg fogja találni a modellt, és képes rendelni szabás. Minden annak érdekében, hogy ez a szám vizuálisan közel ideális.

Hogyan válasszuk ki egy esküvői ruha a szám?

Ez nem lesz a szenzációs felfedezés, hogy a segítségével a ruhákat lehet előnyös a jelenlegi méltóságát és az ábrán elrejteni bizonyos hibák, illetve hangsúlyozzák a különböző fizikai jellemzőkkel rendelkezik.

Mielőtt megy a ruha, értékelje a forma még egyszer a tükör előtt. Határozza meg, hogy milyen típusú a test, „homokóra”, „körte”, „alma”, „fordított háromszög”? Ez azért fontos, mert azt szeretné, hogy nézd meg az esküvő tökéletes! Döntse el, hogy hol szeretné, hogy vizuálisan dússá, és ahol - csökkentése.

By the way, a méret is pontosan meghatározott. Az a tény, hogy az egyik a hibákat, amelyeket a menyasszony, amikor kiválasztják a ruha - ruha megvásárlására 1-2 mérete nagyobb. Ne feledje, hogy csak a ruha mérete hangsúlyozni fogja az összes szépséget!

Továbbá, ha a „kényes” helyzet, figyelni, hogy a különleges ruhákat terhes menyasszony vagy ahhoz igazítja az egyes intézkedések. Vagy vesz egy ruhát csak néhány nappal az esküvő előtt.

Most arról a szám. Mi kell egy esküvői ruhát, hogy teljes? Ha eltérnek gömbölyű, érdemes elrejteni egy kis teljessége miatt fűző ruhák. És mert ez lehet a legváratlanabb baleset a nyaralás alatt. A tény az, hogy a fűzés a fűző inkább dekoratív jellegű, és nem célja a túlzott terhelés. Nem tud ellenállni a terhelés, akkor tört meg a legváratlanabb pillanatban, teljesen tönkreteszi a hangulatot. Ezért hallgatni a tanácsot egy ilyen terv: Derék sem, és vesz egy jó ruha stílusát, lehetővé teszi, hogy elrejtse a teljességet halkan.

Együtt A-vonalú és függőleges vonalakat vágott - ez talán a legjobb megoldás egy teljes menyasszony és a vőlegény a helyzetben egy rövid időre. Ne válasszon egy ruhát szűk formák megszüntetése sallang csipke és széles ujjú. Ügyeljen arra, hogy a ruhákat a matt szövet. Ne feledje, hogy a fényes, Esküvői és estélyi ruhák általában hangsúlyozzák az összes szám hibákat.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura és tsvetotipu

Universal A-vonal, rejt sok alak hibái

Ha Ön a tulajdonosa egy nagy mell, és szeretné, hogy válasszon egy ruhát egy fűző, keresse modell ruhák ujjakkal vagy széles pántok. Osszuk el a terhelést fűző úgy, hogy el fog terjedni a vállát, vagy pedig fennáll a veszélye a törött fűző.

Egy másik tipp: megy a menyasszonyi szalon, figyelembe egy digitális fényképezőgép és egy társa - nézett magát különböző ruhák a képen látható, hogy pontosan melyik illik a legjobban.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha a növekedés?

Felvette a ruhát, akkor érdemes ezt a lehetőséget, hiszen a menyasszony növekedését. Dress egy lezúduló nyakkivágással és magas derék lesz a tökéletes megjelenés a menyasszony alacsony termet. A rendszer segítségével a választható tartozékok is egy kicsit, hogy „nő” a mások szemében. Így például, hosszú kesztyű menyasszonyi hogy vizuálisan nagyobb. Ezt a hatást érheti el, ha a ruha, rövid ujjú vagy ujjatlan.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura és tsvetotipu

Dress-Empire ajánlott vékony menyasszony nézni vizuálisan magasabb

Gyakorlatilag nem nem menyasszonyok középmagas normál testalkatú korlátozásokat. De ha van a teljesség, meg kell választani az egyszerű stílus, kevés díszítő elemek.

Menyasszony átlag feletti növekedést tud tanácsot illeszkedő ruhát - ez fogja hangsúlyozni a harmóniát formák. Ha az opció nem felel szerelés, értékelje a tükörbe a ruha alacsony derék, puffasztott ujjú és egy széles öv.

Ha anyatermészet oda te magas, vékony testalkatú, akkor javasoljuk, hogy vizuálisan növeli a csípő és a mellkas csodálatos esküvői ruha - a fodros és textúrázó a mellkas, a váll és a csípő. Ha egy ilyen lehetőség kizárt, nézd meg a ruhák bársony, szatén, moaré, testhezálló forma.

Melyek a különböző stílusok Esküvői ruhák, és azt, hogy melyiket?

Nem minden menyasszony tud felmutatni ideális test alakja, de a segítségével a stílus ruhák lehet elrejteni valamit, és hogy éppen ellenkezőleg, hogy hangsúlyozzák. Ahhoz, hogy indítsa el a „add” vagy „tiszta”, amikor kiválasztják a ruha, meg kell először világos elképzelése, hogy létezik a különböző stílusok, vagy helytelenül kiválasztott stílus nem csak hangsúlyozni a szépség, a formák, a menyasszony, hanem képes elrontani bármilyen alakú, még ha a ez ideális. Tehát, stílusok Esküvői ruhák olyanok, ...Esküvői ruha „birodalom”: aki a megfelelő?

Ez a stílus visz minket vissza a korszak Natashi Rostovoy. Feature ruhákat ebben a stílusban van fújva övvonal, alatt található a mell, fordult egy szoknya - keskeny vagy lobbant.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura és tsvetotipu

Ruha ez a stílus készült könnyű anyagok. A felső, például lehet használni brokát, és a szoknya - szatén.

Nyáron ruha modellek felső része pántokkal vagy egyáltalán, és télen bemutatott megvalósítási módok általában széles ujjú.

Öltöztesd stílusában „birodalom” Nagyon hasznos a terhes nők, vagy alacsony termetű menyasszonyok, valamint nagyobb a nők. Ruhák ebben a stílusban, hogy elrejtse a szám hibákat. Ez a tökéletes megoldás a nők egy hangsúlyos típus „alma”. Szintén alkalmas a körte.

Ha a modell a felső része a ruha készül sűrű anyag és a szoknya egy könnyű szellős szövet, akkor ez a lehetőség meg fog felelni a tulajdonos egy kis láda.

Ha a menyasszony egy fiókos nagy méretű, ez nem jelenti azt, hogy a ruha nem illik birodalom. Mivel a tér kivágás lehet vizuálisan csökkenti a hangerőt (csak te? Szükséges). Ahhoz, hogy ezt a hatást, meg kell, hogy hagyjon fel a modell egy hímzett tetején. Ne használjon túl terjedelmes ékszerek.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura és tsvetotipu

„Puff” Empire: elrejteni a teljességet és a gyomor

stílusú esküvői ruha „Princess”: az a szám?

ezt a ruhát vonalvezetés emlékeztet az „A” betű. Ezek a ruhák is nevezik trapéz ruhák stílusa „Princess”. A-vonalú ruhák nagyon sokoldalú: ezek alkalmasak bármilyen alkalomra és bármilyen figura.

Változtatásával egyes részei (például a ruha hossza, vagy helyét a derék, stb) lehet egy esetben elrejteni hibákat számok, és a többi, éppen ellenkezőleg, ki kell emelni. Például, a nők egy figura, mint „alma” megközelítés rövid vagy hosszú trapéz ruha egy magas derék, ahonnan a szoknya bővítés kezdődik. Ez a derék és a has a nők ebben az esetben finoman rejtett és nem aláhúzva. De a hölgyek az alakja „körte”, akkor válasszon egy ruhát „Princess” a hangsúlyt derekát. Trapéz szoknya ugyanakkor elrejti a túlzott pompa combok.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura és tsvetotipu

A ruha egy magas derék sziluettek: egy kicsit kövér lányok és a terhes menyasszony kis zhivotnikom

Varrni ruhák A-vonal bármilyen szövetből. Például, ha a klasszikus kép a menyasszony tervezett, könnyű selyem nagyon hasznos.

Ha a modell egy komplex stílusú ruha, meg kell választani a nehezebb anyagok, mint például organza vagy szatén.

Hogy egy egyszerű mentén eredetiség lehet díszíteni, hogy segítségével egy paszta, gyöngyök, stb

Stílusú esküvői ruha „közvetlen”: az egyszerűség és az elegancia?

Egyes források szerint, ez a stílus a továbbiakban: „köpeny”. Mi a különlegessége ennek a stílus? Dress készült ez a stílus, illeszkedő forma, mely az összes görbék a szervezetben.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura és tsvetotipu

Szeretnénk megjegyezni, hogy bár a közvetlen stílus és úgy néz ki, nagyon egyszerű, de a rovására a sokféleképpen lehet javítani a ruhát a végtelenbe szimuláció.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura és tsvetotipu

Azok, akik szeretnék nézni szexi és elegáns, akkor válasszon ki egy közvetlen ruha vállnélküli, fitt és szövet, hogy felerősítheti a vonalak a test (például egy könnyű selyem vagy organza).

A menyasszony egy romantikus módon illeszkedik végig a hosszú ujjú és dekoltázs „hajó”.

stílusú esküvői ruha „Bowl” - mindig naprakész!

Más források ezt a stílust lehet nevezni „mese” vagy „bálterem”.

Ruhák ezt a stílust is ajánlott menyasszony a fizikum „banán” típusú (nagyon karcsú és hosszúkás alak) és a „körte” (könnyű top, nehéz alján). Női testalkat és az „alma” a ruha nem lehet megfelelő, hiszen fogja hangsúlyozni, hogy hiányzik egy derék. Ruhák „labda” megközelítés és a tulajdonosok nagyon nagy mellek, mert segítségével a széles szoknya lehet vizuálisan szinten a felső és azokat közelebb az ideális alak termetű „homokóra”.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura és tsvetotipu

Ruhák „labda” egyaránt alkalmas magas lányok és menyasszonyok közepes magasságú. De a vékony lányok jobb válasszon egy másik stílus ruha.

A puha szoknya ruha „labda” hangsúlyozni fogja a derék a menyasszony, segít elrejteni túl széles csípő és fontos, hogy egy kis pocakját.

Ezek a ruhák vannak varrva, szinte bármilyen szövetet. Annak érdekében, hogy hangsúlyozzák a kecses alakot használja szatén vagy sifon. Ahhoz, hogy növelje a szoknya használt anyagok, mint a taft, tüll, organza.

Ha azt szeretnénk, hogy válassza ki a felső, felső díszített gyöngy, hímzés.

Ruha ez a stílus lehet egészíteni a jelenléte a hurok, és bármilyen hosszúságú.

Esküvői ruha stílusát „Mermaid”: csak gömbölyű

Azt akarjuk, hogy azonnal észre, hogy a ruha ebben a stílusban nem alkalmas minden menyasszony. Ideális sellő ruha úgy néz ki egy nő egy karcsú alak, közel a fajta „homokóra”, és a növekedés nem játszik különleges szerepet. Tekintettel arra, hogy a ruha a „sellő” stílus egy testhezálló forma, nem kívánatos, hogy válasszon egy menyasszony a jelenléte extra kiló.

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi ruha egy figura és tsvetotipu

Érdemes odafigyelni, hogy a másik fontos jellemzője ennek a modellnek. Az első - ez az, amit általában használt varrás nagyon könnyű, áttetsző szövet, valamint a stílus szerelés, a környező képes lesz nézni nem csak a test vonalak (ráncok a szervezetben), de a kontúrjai fehérneműt. Másodszor: ruha ez a modell egy szűkebb sor, így nem tudja mozgatni, hogy milyen mértékben megszokta.

Hogyan válasszuk ki a színét a menyasszonyi ruha?

Természetesen a hagyományos esküvői szín tekinthető fehér, de mint egy komikus karakter, hagyományok, mint a lemezek, és ott kell bontani.

By the way, szeretnénk megjegyezni, hogy a fehér is lehet árnyalatok. Ennek ellenőrzéséhez próbálja fehér ruhát, és menjen egy másik fehér ruha - könnyen megmondani a különbséget árnyalatok. Ezért, válasszon egy fehér menyasszonyi ruha, jó világítással - lehetőleg naponta. A mesterséges világítást lehet, hogy a fehér szín különböző árnyalatú.

Modern ízek annyira sokfélék, hogy teljesíteni tudja, még a menyasszony egy fekete ruhát (ez persze ritkaság, de még mindig a valóság). Beszéljen arról, hogy mit kell választani az egyik vagy a másik színe a ruha, nagyon rossz, mert minden menyasszony a fogalmak és ötletek az ízlés és a divat. Ezért szeretnénk adni tanácsot választott szín az esküvői ruha szerint a tsvetotip. Tehát ...

A szín az esküvői ruha a menyasszony tsvetotipu:

A szőke szép bőr tud ajánlani egy ruhát egy gazdag sárgabarack, arany, fehér.

Vörös hajú menyasszony barna szemű ruha menyasszonyi ruha és a krémszínű árnyalatok közel hozzá (fröccsenő pezsgő, elefántcsont, stb.)

Felszereltsége ezüstös-szürke vagy halvány rózsaszín szín nézel egy menyasszony, sötét haj és világos bőrszín.

Mert smuglokozhih égő barna alkalmas menyasszonyi ruha, fehér, krém, arany, piros.

Nos, talán, és minden azt akarjuk mondani, hogy a menyasszony. Remélhetőleg, felfegyverkezve ezt a tudást, akkor bátran megy a szalonban, vagy a stúdióban, és válassza a maguk számára a legjobb felszerelés, amely akkor lesz a királynő esküvői el.

Bővebben a: