Hogyan válasszuk ki a női esernyő vagy napernyő vásárolni bölcsen, fraui - online magazin nőknek

 • Hogyan válasszuk ki a női esernyő vagy napernyő vásárolni bölcsen, fraui - online magazin nőknek

A fényképek a modern üzleti nő - mit kell figyelni Jelenleg számos képviselője a gyengébb nem szívesen, hogy a karrier. Körülbelül egy ragyogó és sikeres szakmai tevékenységet a kard. • Hogyan válasszuk ki a női esernyő vagy napernyő vásárolni bölcsen, fraui - online magazin nőknek

  Kis fehér ruha - sújtotta az jön nyáron, mint tudjuk, az igazi fashionista biztosan megtalálja a szekrényben a klasszikus kis fekete ruha - a megtestesült elegancia és kifogástalan.

 • Hogyan válasszuk ki a női esernyő vagy napernyő vásárolni bölcsen, fraui - online magazin nőknek
 • Hogyan válasszuk ki a női esernyő vagy napernyő vásárolni bölcsen, fraui - online magazin nőknek

  Márkás ruházat online áruház - érdekes ajánlatot elfogadható áron ma minden ember, nem számít, hogy ő lakik a fővárosban, illetve a távoli területeken élő, magas színvonalú, és azt akarja, hogy a ruha divatos. Akadályokat.

 • Hogyan válasszuk ki a női esernyő vagy napernyő vásárolni bölcsen, fraui - online magazin nőknek


  Hogyan válasszuk ki a női esernyő vagy napernyő vásárolni bölcsen, fraui - online magazin nőknek

  Az a kérdés, hogy hogyan kell kiválasztani a megfelelő esernyő nem könnyű. Umbrella egyik legfontosabb kiegészítők, és különben is praktikus funkcióval is ellátja a funkcióját az esztétikai. De ne rohanjon vásárolni egy esernyő, egy megfelelő színű a szeme. Megfontolásra javasoljuk a több szempontból is, a nők egy része vesz egy esernyő, hogy ő volt divatos, elegáns, tartós és nem csöpög a rossz időben.

  Mit kell vásárolni egy esernyő? Hogyan válasszuk ki egy esernyő?

  Van néhány tipp, hogy hogyan válasszuk ki a női esernyő, hogy ő nem csupán biztonságos, de praktikus is.

  Mielőtt vásárol egy esernyő, vesszük a kezében, és az első dolog, úgy érezzük - ez tollat. Ha a nyél kényelmetlen lenne alkalmazkodni, akkor aligha lesz képes. Tehát az első dolog, amit meg kell figyelni - ez a kényelmes fogantyúval.
  Ugyanilyen fontos az az anyag, amelyből készült. Tedd olcsó női esernyő műanyag fogantyúval szünetet, ha leesett, és aranyozás törlődik. Amikor kiválasztunk egy fa nyéllel, megnézed rá - meg kell repedések. A világos szín a fa nyéllel nedves és lemosható keze piszkos, ezért válasszuk a gomb lakkozott - ideális. Még megbízhatóbb lehetőség egy gumírozott markolat - nem csúszik, és biztosan nem törik el, ha leesik.

  A rúd és a küllők a női esernyő.

  Most meg kell figyelni, hogy a rúd és tű, ha érdekel a kérdés: hogyan válasszuk ki a jó esernyő és határozott, ugyanakkor nem egy szempont kiválasztásának.

  - Alumínium anyag könnyű, de gyenge. Ha egy erős széllökés és női esernyő viszont azonnal törni. Senki nem akar egy nagy esernyő szétesett a kezében.

  - Acél, bár erős, de túl nehéz. Viselni nehéz esernyő nem kényelmes, különösen, ha veszel egy jó esernyő az eső két.

  - Az utóbbi időben nem volt esernyő üvegszálas küllők.

  - És a legtöbb a divat acél küllők a végei szénszálas és a titán bevonat. Az ilyen tervek és könnyebb, és sokkal tartósabb, de az ár természetesen magasabb.

  Küllők kell kapcsolni homorú oldalával felfelé, és a kupola a ruhát csatolt egy küllős több helyen, és a végein labdákat blokkolók. Az erőssége a közös ernyő rúd függ arcok száma - minél több, annál erősebb, így nem számít, ha megy vásárolni egy esernyő átlátszó vagy színezett, különös figyelmet kell fordítani a több küllők.

  De nem ad pénzt. Lehet, hogy nem mindent tudni, hogyan kell kiválasztani egy esernyő, hogy nemcsak erős, hanem a hosszú kérjük Önt a megjelenését.

  A design az esernyő lehet kézi, félautomata, automata és a kettős gép. Az összes szerkezetek a legerősebb esernyő cukornád, hogy kézzel nyitható. Annak ellenére, hogy a nagy terület a kupola, úgy néznek ki, nagyon elegáns. Összecsukható esernyő illeszkednek egy pénztárca, nem kell, hogy készítsen a kezükben, de ezek kevésbé tartós.

  (Szavazás és legyen az első!)