Hogyan válasszuk ki a palánta paradicsommagvakkal igaz és jó a piacon, videó és fotók

Hogyan válasszuk ki a palánta paradicsommagvakkal igaz és jó a piacon, videó és fotók
Itt van, hogyan lehet gyógyítani az ízületek és haza! Segít 100%. Olvasd tovább »×

kertészek gyakran használja a saját magok növekedni palánták paradicsom. Ugyanakkor jelentős hátránya az ilyen termesztés, hogy nem lehet látni, hogy ez, hogy a minőségi betakarított magvak, hogy azok ellenállóak a betegségekkel szemben. Ha nincs lehetőség a növekvő saját palánta paradicsom, szükség van a vásárlásra szakosodott értékesítési pontokon.Néhány, minden könnyű - megy a piac és vásárolja meg a szükséges számú palántákat. De a paradicsom jól telepedett le, nőtt, majd hozta a jó és ízletes, meg kell választani a megfelelő csemete. Az akvizíció a palánták a saját, vannak előnyei piacon.

Hogyan válasszuk ki a palánta paradicsommagvakkal igaz és jó a piacon, videó és fotók

Pozitív aspektusait megszerzése palánták a piacokon

Az egyik vitathatatlan előnye a választás, hogy a piac gyakran nagy választéka növények és más növényi kultúrák, így mindig van lehetősége kiválasztani a leginkább elfogadható az ár és a minőség. De meg kell helyesen tette.A jellemzője a palántákat, amelyeket értékesített a piacon, egy részleges ellentmondásokat a tartalmát, és írt a csomagot. Gyakran előfordul, kertészek nőnek palánták paradicsom. segítségével a ugyanazt vetőmag. Ezek a fajták, természetesen, ellenáll a betegségek és a kártevők, gyorsan gyökeret eresztenek és növekednek, de hátránya, paradicsom palántákat van az alacsony hozamok. Emellett van egy nagy a valószínűsége vásárolni palántákat, amelyeket a betegségtől vagy legyengült palánták, amely nem lesz képes letelepedni egy másik helyen.

Megfelelő választás a minőségi palánták

Annak érdekében, hogy megfelelően válasszuk ki a jó palánta képesnek kell lennie arra, hogy meghatározza a minőségi palánták. A választás jó példányban szükség van ilyen jellemzőkkel:

  1. Age of csírák - nem több, mint 50 nap. Ugyanezen magassága kórokozóit és termel paradicsomot ugyanakkor meg kell választani egy jó paradicsom palántákat az azonos korú.
  2. A magassága nem több, mint 30 cm.
  3. Szárak kell vastag, a gyökerek - fejlett, anélkül, hogy a száraz fragmenseket.
  4. Azt is ellenőrizze a jelenlétét a hajtások a különböző betegségek és a kártevők. Ha a csemete paradicsomlevelekből csavart, görbült, ez egy közvetlen jel, hogy a növény lehet fertőzött a fertőzés. Stem mentesnek kell lennie foltok különböző színekben.
  5. Néha van olyan helyzet, amikor a kertész, hogy a magok gyorsabban nőtt kezeljük semmilyen megoldást, és kémiai összetétele. A fő megnyilvánulása az a tény, hogy a magokat a paradicsom palántát arra túltelített ilyen anyagokat, az, hogy elhagyja túl telített színe, és ezek csökkentette.
  6. Minden palántákat, amelyeket értékesített kell tartályokban talaj. Nem szükséges, hogy megszerezzék az anyag ültetésre azok az eladók, akik inkább nőnek magok táskákkal.

Hol jobb, ha vásárolni palántákat

Javasoljuk, hogy megszerezzék ültetési anyag paradicsom azoknak, akik megbízhatóan használható minőségű vetőmag. Ha ez nem lehetséges, meg kell vizsgálni, jól hajtások vásárlás előtt.

Ha az eladó tud mesélni a terméket bizonyossággal választ minden kérdésre vevő valószínűleg megnevezni palántákat a megadott minőségben.