Hogyan válasszuk ki a paradicsom

Hogyan válasszuk ki a paradicsom

Úgy tartják, hogy a paradicsom - ez a „bennszülöttek” Dél-Amerikából (Ecuador). A név az általuk kapott ott ültetvények - növekvő őket indiánok. Európában Paradicsom megjelent viszonylag később, miután Amerika felfedezése. Mi használjuk őket dekoráció, közelében termesztik a virágokat, a gyümölcsök tekintették mérgező. A francia hívják szeretettel paradicsom - alma a szeretet. Jóval később kiderült, hogy az egyetlen mérgező szárak és gyökerek, valamint a gyümölcs elég finom és egészséges.A paradicsom gazdag ásványi sókban zöldségek. A szerkezet a paradicsom áll :. cink, kálium, vas, kalcium, likopin, C-vitamin, és a legtöbb más tápanyagok szereplő piros paradicsom, mint bármely más minőségű. De a paradicsom egy másik szín sokkal ízletesebb.

Paradicsom van terápiás hatása a székrekedés, gyomorfekély és a szív, égések, jótékony hatása a hím potenciát. Mivel a paradicsom alacsony kalória, gyakran szerepelnek az étrendben.

Hogyan válasszuk ki a paradicsom

A mai világban, a paradicsom nagy a kereslet, mert ezek is főzni rengeteg ételek -. Saláták, öntetek, szószok, szörpök, leves, stb piaci kínál nekünk sokféle termék. De paradicsom, sajnos, gyakran eladni rossz minőségű. Ahhoz azonban, hogy válassza ki érett, egészséges paradicsomot nem nehéz, ismerve a kis trükköket.

- jobb, hogy vesz egy közepes méretű gyümölcs (kivéve persze, hogy ez nem egy nagy paradicsom fajta). Ha egy fajta, amely jellemző az alacsony súly, a gyümölcs eléri a hatalmas „neki” méretű, nyilvánvalóan neki, hogy valami baj van;- először meg kell szagolni a terméket - a szaga a bűz megmondja minden magának;

- friss paradicsom ág nem száraz egy ideig;

- akkor érintse meg a paradicsom: minőség - rugalmas, de nem nehéz;

- nem szükséges, hogy a paradicsom, amelyeknek külső sérülés vagy deformáció - valószínűleg a mikrorepedéseken van egy hatalmas számú mikrobák;

- Ha a paradicsom sérült kocsány, nem éri meg választani tápanyagokat hiányzik;

- megjelenése eladó is van egy csomó mondani: ne vegye a zöldségeket egy személy piszkos kézzel és kötény - könnyű elképzelni, hogy a feltételeket, amelyek a paradicsom tárolják;

- vágott paradicsomot lehetővé teszi, hogy fontolja meg a belső állapotát a magzat. A kvalitatív gyümölcs belső kamrák nincsenek kitöltve, hogy a végén, a készítmény gazdag, intenzív megjelenésű;

- A fő feladat kiválasztásában paradicsom -, hogy nem fut a növényvédő szerekre. Ha a fogbél fény - zöld árnyalatú, sűrű csíkok, a paradicsomot egyértelműen nagy számban kapott műtrágyák;

- paradicsom jobban megőrizte szobahőmérsékleten, például közvetlen napsugárzás és a hideg elrontani ízietességüket.

Válasszon fajta paradicsom

Hogyan válasszuk ki a paradicsom annyi fajta? A választás függ a célra, amelyre vásárolt. A legnagyobb mennyiségű tápanyagot, és kiváló ízű földi paradicsom. Ezért ezek a paradicsom viszonylag drágább, mint a másik.

Az első, hogy megjelennek a értékesítése paradicsom Admiralty (korán érő, súlya körülbelül 200 gr.), Ez a fajta lédús, ízletes, és alkalmas az összes ételeket.

Női ujjak apró, hosszúkás gyümölcs alakja, a jó ízlés, inkább tárolni hosszú ideig.

Mint dekoráció ételek alkalmas koktélparadicsommal. Savanyú ízű cseresznye méretű, adnak egy gyönyörű kilátás nyílik a saláta és fűszeres ízű.

Az ismerős óriás „bullish szív” esetén alkalmazzák, elsősorban saláták, levesek, ketchup, sült, de a konzerv és pácolás jobb választani egy másik márka. Például, a „Fehér töltelék”.

Paradicsom „Neva”, mint a „Fehér töltelék”, kiváló íz, és a méretük miatt, fel lehet használni az összes ételeket. Emellett tökéletesen sima megjelenése, amelynek szabályos alakú.