Hogyan válasszuk ki a paradicsom - receptek képekkel

Hogyan válasszuk ki a paradicsom - receptek képekkel

Az egyik legnépszerűbb zöldség van az asztalon a paradicsom, de nem minden nő tudja, hogyan kell kiválasztani paradicsom a piacon vagy a boltban. Természetesen a mai világban, paradicsom élvezte példátlan keresletet. Ez azért van így az az oka, hogy az egyik készül egy hatalmas különféle ételeket. Ez és a saláták, mártások, öntetek, gyümölcslevek és így tovább. A piac széles választékát kínálja zöldség adatok. De paradicsom gyakran eladni nagyon gyenge minőségű.Annak érdekében, hogy válasszon ki egy valóban egészséges és érett paradicsom tudnod kell néhány apró trükk, nevezetesen, hogyan kell választani paradicsom. Úgyhogy ezt megérteni.A legjobb, ha vesz egy közepes méretű paradicsom. Ha a gyümölcs a pultra jellemző az alacsony súly, de ez eléri a soha nem látott szintet, a paradicsom egyértelműen nem termesztett természetes körülmények között. Is, akkor biztosnak kell lennie abban, hogy illata a paradicsom. A szag megmondja, hogy mi műtrágya nőtt ez a növény.

Megjegyzés: a szál friss paradicsom. Ő egy ideig nem szárad ki. Továbbá ne felejtsük el, hogy megérintse a paradicsom. A kvalitatív állapotában paradicsom kell lennie, de nem nehéz.

Amikor kiválasztod a paradicsom zöldség ne vegyen bármilyen sérülés vagy deformáció. Jellemzően egy nagyszámú mikroorganizmus halmozódik fel a mikrorepedések. Sérülés esetén a paradicsom száron, amint az szükséges, hogy hagyjon egy ilyen terméket, mivel a tápanyagokat hiányzik belőle.

Ha lehetséges, kérje az eladó, hogy a metszést a paradicsomot. Minőségi paradicsom belső kamrák, amelyek nem töltötte a végére. Ha úgy találja, hogy a pépet a paradicsom egy zöld árnyalat és növényi erek sűrű ahhoz, lehetne azzal érvelni, a 100%, hogy a paradicsom művelt idejét segítségével nagy mennyiségű műtrágya.

Azt mondani, hogyan kell kiválasztani a megfelelő paradicsom. Szem előtt tartva ezeket a tippeket, akkor az asztalon mindig lédús, ízletes és egészséges paradicsom!