Hogyan válasszuk ki a paradicsom - válassza az Inform

Hogyan válasszuk ki a paradicsom - válassza az Inform

  1. Ne habozzon, hogy illata a paradicsom - nem dugvány és gyümölcsök magukat. Érlelt a bokor - illatos. Az összegyűjtött zöld szinte nincs szaga. Igen, és vitamin bennük gulkin orrát.
  2. Ne vegye fel a paradicsomot, a szomszédos megkezdte rothadás a fiókba. Savanyú szag - egy biztos jel éber. Gondosan válassza házmester, hogy nincs horpadás, repedés és foltok a bőrön.
  3. Érett paradicsom - rugalmas, nem puha vagy kemény, mint azt sokan hiszik.
  4. Válasszon paradicsom közepes méret a fajta. Túl nagy „beszélni” kémiai-üzemű. Nem hasznot belőlük. Green, lédús színek csészelevél mutatja gyümölcs frissességét.
  5. Ha a szár eltörik csészelevelű - paradicsom éretlen. Nézze meg közelebbről, hogy az a hely, ahol volt. A gyümölcsöt, hogy csak a kertben, meg kell zöld.
  6. Ön választja ki a piacon? Már a vágott paradicsomot. Zöldes cellulóz sárga erek azt sugallja, hogy a növényi gazdag kémiai műtrágyák.

Paradicsom: előnyök és kárt a szervezetben.

A paradicsom gazdag C-vitamin, A, D és B6, valamint a kalcium és a vas. A sötétebb a növényi, annál inkább likopin - egy hasznos anyagot. Hőkezelés során az összeg növekszik. Azonban a sötét fajták a paradicsom nem alkalmasak mindenki számára. Azok, akiknek problémái vannak a gyomor-bél traktus választani a rózsaszín fajták. Ők kevésbé savas.

Hogyan válasszuk ki a paradicsom - válassza az Inform

Paradicsom kombinálva szinte minden étel, de az asszimiláció a karotinoidok, amelyek gazdagok ezek a gyümölcsök, meg kell adni a zsírt. Például behajt saláta napraforgóolaj vagy tejfölt. Van olyan vélemény, hogy ez lehetetlen, hogy összekapcsolják a paradicsom uborka. Ez nem igaz. Éppen ellenkezőleg, az uborka növeljék hasznos tulajdonságait. Emberek, akik fogyni szeretnének, napi fogyasztása saláta uborka, paradicsom, saláta és gyógynövények egy nagyon jó út. Van olyan vélemény, hogy szükség van, hogy tisztítsa meg a bőrt a paradicsom. Ha nincs betegség a gyomor-bél traktus - meg kell enni. Ez nem emészthető, de ezzel az a hatása, kefék a belekben. Paradicsom hasznos emberi szerveket, mint például a szem, a tüdő, a bőr és a májban. És megmenti egy másnapos. Iszik alkoholos italok, különösen a szeszes italok - enni friss paradicsomot. Ez csökkenti a szintjét mérgezés a test több alkalommal. És míg a tudósok vitatkoznak ez a bogyó, vagy zöldség, a mi feladatunk, hogy bevonja őket a napi étrendet. Végtére is, nem semmi, hogy van egy emlékmű a bogyó, vagy zöldség, hiszen ott van;)

Hogyan válasszuk ki a paradicsom - válassza az Inform

Hogyan kell tárolni a paradicsomot, hogy maradjon hosszabb ideig frissek

Hosszabb tárolt éretlen paradicsom vagy azok, amelyek a bőr nem sérült. Wrap minden gyümölcs szalvéta és tedd egy sötét hűvös helyen. Az ideális tárolási hőmérséklete 5-10 ° C-on Ez meghosszabbítja az élettartamát egy átlagos héten.
De a hűtőben - az ellenség paradicsom. Néhány nappal a kamrában válnak laza és elveszíti az illatot. Különösen, ha tárolni egy műanyag zacskóba. Tehát nem lehet későbbi használatra fenntartva. Minden mértékkel.
Ha azt szeretnénk, hogy kóstolja meg a friss, még a télen, akkor az egyszerű trükk.

  1. Válassza paradicsom hibátlan, törölje szárazra, és hajtsa a bank.
  2. Pour egy kis alkohollal (1h. L. 3 literes üvegben) és meggyullad.
  3. Ha az alkohol kiég - lezárjuk az üveget ón fedővel vagy tekerjük fel. Belül vákuum-tartályban. Még tartja a paradicsom.