Hogyan válasszuk ki a paradicsom

Hogyan válasszuk ki a paradicsom
Hogyan válasszuk ki a paradicsom

Gyakorlatilag sem a nyári saláta nem lehet elképzelni anélkül, lédús és élénk paradicsom. Ezen felül, ezek kiváló konzerv, ami lehetővé teszi egész évben, sőt családok alacsony jövedelműek, hogy az asztalon egy csomó finom és egészséges ételeket, hogy növeli héja a hagyományos ebéd vagy hétvégén és nyaralás asztalra. Először azonban nem kell téved a választott zöldséget. Számos jelek és szabályok, amelyek lehetővé teszik, hogy meghatározza a minőségi paradicsom feküdt a pulton a boltba, vagy piaci standokon.Általában a paradicsomot kell egy egységes színű, sima, fényes és nem volt semmilyen látható sérülés, akik szívesen kihasználják a különböző baktériumok és a baktériumok. Ezen túlmenően, figyelni, hogy a színe legyen világos és lédús paradicsom és jelzik érett. Nagyon fontos, hogy az állam a mező paradicsom szár, a jelenléte itt a kár vagy természetellenes színek egyértelműen megerősíti a tápanyagok hiánya.Ha lehetséges, próbálja kiválasztani gyümölcs közepes méretű, mert a túl nagy méretű jelezhetik használni őket takarmányozási nehéz a műtrágyák. Kivéve itt is különböző Rózsaszín óriás, vagy például, Bull szív, tömeg per paradicsom, aki lehet 0,5 kg.

Válasszon egy pár gyümölcsöt, nem habozott, hogy illatukat. Ha az illata savanyú, ez egyértelmű jele elején a pusztulás, és ha ez teljesen hiányzik, ez azt jelzi, éretlen gyümölcs alatt nyírás. Ideális - vásárolni zöldséget egy ágon, mintha érlelt növényi nagykereskedő vagy készletben tartani, fióktelep abban az időben fog megrohadni.

Érezd paradicsom. Meg kell rugalmas. Ha a zöldség puha, az azt jelzi, az elején a folyamat a pusztulás, és ha szilárd, akkor biztos lehet benne, a korai betakarítás zöldséget. Ha lehetséges, vágja le a paradicsomot és figyelni, hogy a lédús pépet, ami az, hogy töltse az összes helyet (ha van üresség, ez annak a jele, hosszú távú tárolás zöldség, nyírási terhelés után, a fióktelep).

Ha azt szeretnénk, hogy egy salátát vagy más ételek készült bio paradicsom, amelyeket nem táplálja a nagyszámú műtrágya, majd figyelni, hogy a hiányzó test halványzöld foltok és kemény csíkok az irányt a kocsány mélység paradicsomot.
Az egyéb fontos részleteket, hogy meg kell figyelni, hogy megkülönböztesse a szervezet üzlethelyiség, hol fogsz vásárolni paradicsom és egyéb zöldségfélék. Eladó kell viselni speciális munkaruha, van egy szép és tiszta kezek. Figyeljünk arra a helyre, ahol a zöldségek tartják: meg kell tökéletes állapotban. Mindenesetre, a legjobb a piacon, hogy tölteni egy kis időt, hogy megtalálja a tökéletes eladó, ami nagy valószínűséggel fogják értékesíteni és a minőségi paradicsom.