Hogyan válasszuk ki a tökéletes hajszín hasznos tippeket és tanácsokat lányok

Ideális hajszín alkalmasnak kell lennie nemcsak tsvetotipu, hanem a karaktert, az önérzetet.

Bármilyen stylist fogja mondani, hogy egy nő, „Ősz” típusú (barna szeme és arany piros bőr) megfelelő színű, és minden árnyalatokat. És ő nem tud állni neki!Annyira ismerős, 10 éves volt, a mintegy ápoláshoz, de most köpött egyáltalán, úgy döntött, egy hajfesték a tisztán női hangulattal és most festett „mahagóni”. És azt kell mondanom, ez a szín sokkal inkább tükrözi a természetét, hanem a megfelelő tsvetotipu árnyékban, és ez minden kétséget kizáróan.

Tehát, kedves hölgyek vajon mi hajszín válassza ki a ...

Hajszín: mi vagy te? Tippek Tippek, és hallgatni a belső hang is

Hogyan válasszuk ki a tökéletes hajszín hasznos tippeket és tanácsokat lányok
van egy elég mulatságos, hogy meghatározza annak tsvetotipa de hatékony módszer: vegye darab ronggyal vagy papír, különböző színben és vigye fel az arcra.

Nézd meg a háttér színét legtöbb hasznot a szemét, és arcvonásait. Válassz egy árnyékot a szem színét.

Egyetértek, ez nehéz.

Először is, hogy hol kap minden darab a megfelelő színű szövet, másrészt nem mindenkinek van egy „érzése színe.”

Én például, bár tanult művészeti iskolában, de már elfelejtett mindent.

Tehát, próbáljuk könnyebb.

Először is, menj át a szakmai lakkozó (általában tömegpiaci nem szükséges, hogy ne csak azt, hogy egy szép színes, hanem fényes egészséges haj). Nézd át katalógusok, válassza ki néhány kedvenc, egy szép és elegáns, az Ön véleménye.

Válassza négy színben: két valamivel könnyebb, mint a természetes hajszín és két kicsit sötétebb.

Radikálisan megváltoztatni a hajszín, ha okos, érett, elegáns nő - nem szükséges. Majd nézd vulgáris és szemöldök és szempilla, amely „kiesik” az általános színösszeállítás van, hogy állandóan kell az erőszaknak kitett, festés vagy elszíneződését. szükség van az Ön számára? Nem hiszem. Tehát, 2 tone, „egyirányú”, és 2 hang „a másik oldalon”.

Az a tény, hogy a természet gondoskodott számunkra, hogy minket ilyen kiváló és „színes”, és minden, amire szükségünk van most - hangsúlyozzák a hangsúly, hogy ez a sietség hiányzott.

Ami a haj: próbálja meg, hogy sötétebb vagy világosabb tónusú csak egy (jó, csak a kedvéért a kísérlet) - és látni fogja, hogy mi lesz kifejező szemek, mint a „szikra” minden arcvonások és lesz boldog mosollyal.

És ha néhány jellemzője az arc nem elégedett, ezt a problémát meg lehet oldani a segítségével nem csak a színezés, hanem egy modell fodrász.

Azonban most nem igaz.

  • Így négy szín választható. Most válasszon egy világosabb vagy sötétebb.
  • Konzultáljon egy ismerős fodrász, aki mindig vág vagy színes: van egy gyakorlott szem, és ő azonnal dobja azokat a lehetőségeket, ez nem igazán tetszik.
  • Ez maradt semmi: kipróbálni! Az alábbiakban néhány tipp, hogy nem ad semmilyen fodrász, mert ez az igazi titok!
  • Ha félsz, ha egyszer az életben akkor „villát” a superprofessionalnyh stylist, de keserűen kell ismernem, hogy nem Sergei Zverev nem tudja garantálni, hogy amikor ünnepélyesen viszont az arcát a tükörben, akkor nem lehet segíteni, de elragadtatott kiáltás a boldogság kiáltásait vesd magad nyakát.


Szakmai profi, de mondtuk fent a belső világunkat, és van, sajnálom, nem csak a fodrász, és még a pszichoanalitikusok út le van zárva. Tehát, a bizalom az intuíció és a festék!

Az ígért „titok” kiválasztására az ideális hajszín

Valószínűleg még meg kell beszélni tsvetotip. Szóval

Lány-Spring

A világos színek csak erősítik „pirosság”, hangsúlyozta veszteséges, és mindez mindig nyilvánvaló. Kiválasztásánál festék a haj, a tavaszi jobb lenne használni sötétebb árnyalatú, furcsa módon, egy vöröses árnyalatú. „Padlizsán”, „mahagóni” és mások, de a réz árnyalatok óvakodni kell.

Lány-Winter

Hogyan válasszuk ki a tökéletes hajszín hasznos tippeket és tanácsokat lányok
Ellentétben a tavasz, ez tsvetotip hideg: ez zöld vagy sárga-barna szem, „hideg” a bőr és a barna haj.

Ha problémája van a bőr haj jobb e átfestés, szélsőséges esetben, hogy ugyanazokat a színeket használja javallott tavasszal.

Világos korall és piros rúzs is ellenjavallt.

lány nyári

Hogyan válasszuk ki a tökéletes hajszín hasznos tippeket és tanácsokat lányok
Ironikus, hogy ez a „hideg” típus. Szeme szürke vagy kék. Bőrproblémák ezeknél a nőknél nem kell: ezek egyszerű és gyors tan, tan és ők viselik egyenletesen és hosszú ideig tart. Jellemzően a lány szereti Nyári pohazhivat szolárium és az év során, ami nem meglepő: a sötét haját, ő néz ki.

Tehát „Darkie”, sőt, ajánlott sötétebb árnyalatú fekete, de sárgás árnyalatú arany kell zárni. Ha nagyon-nagyon szeretnék - Sötét barna foltokban vörös.

Általában, ha a bőrön ezek a lányok és van néhány bőrpír, hogy tökéletesen álcázott hátterében a hideg, szürke-kék szeme és haja koromfekete (például). Szeplők, egyébként is tökéletesen szintbe a színösszeállítás.

lány őszi

Hogyan válasszuk ki a tökéletes hajszín hasznos tippeket és tanácsokat lányok
Erről a „meleg” a hölgy már említettük. Barna szem, aranyszínű bőre szeplős, barna haj. Stylist ajánlani ilyen lányok vörös és vöröses árnyalatú, de ahogy azt már kimutatták, hogy ennek tsvetotip, ez messze a határtól. Hogyan válasszuk ki a megfelelő hajszín ebben az esetben?

Például problémás bőr vörös haj hangsúlyozzák nagyon erősen. És ha hallgat a stylist, és „Ősz”, a másik lehetőség van, mintha nem. Ez az, amikor eljön az ideje, hogy hallgatni a belső „I”. Lehet, hogy nem akarja, hogy piros? Igen, szeplős szeretnék kiemelni néhány.

Kezdetnek, akkor próbálja nemcsak a festhető a kívánt szín, hanem vásárolni hasonló ruhát vagy kiegészítőket. Változtatni a képet, hogy hamarosan talál egy új (jó, vagy maradjanak meg - hirtelen összebarátkozni!). Minden az ügyet a bátorság. Add át magad érezni, hogy mi vagy valójában, és akkor hegyeket mozgat - nem az, amit valóban ott van, hogy válasszon valami sisak haj!

Számos „technikai” szempontok

Vásárlás egy profi sisak haj, ez fontos, hogy ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű fejlesztő. Ez értékesített az egyes műanyag zsákok és más koncentrációt. 6% - a legjobb megoldás.

Ha a haj lenyúlt a vállára, akkor egy színes doboz nem elég: ez jobb, mint átfestés nedokrasit. De túlzásba nem szükséges: szükségünk van az egészséges haj.

Ha úgy dönt, a haj színe világos elég, akkor van értelme játszani a biztonságos és tartsa őt a hajon 10 perccel hosszabb, mint azok színe miatt a garantált „vette”.

Javítsuk ki az gyökereket kell rendszeresen, attól függően, hogy az arány a természetes növekedés a hajad, de nem kevesebb, mint havonta egyszer. A közhiedelemmel ellentétben a „divatos” szőke, újból kinőtt gyökerek úgy tűnik, hogy azt mondják, hogy mások, hogy van egy pár hónapig rekedt egy lakatlan szigetre, és a fodrász veled, sajnos, nem volt az.

Festett egy sötétebb színű haj árnyalata lehet kevesebb. Elnavigálhatunk a templomok - van leginkább észrevehető.

És, persze, vigyázni a hajad! A kísérletezés lehet akár egy életen át, de fontos, hogy emlékezzen a maszkok, balzsamok, krémek és megfelelő szakmai gondossággal színes haj.