Hogyan válasszuk ki egy esernyő Férfi

Mit kell keresni, amikor kiválasztják ezt a tartozékot?

Az átlagember az egész életem lesz Ötven napernyők. Valaki elveszíti őket, valaki talál egy kényelmes és modern modelleket. Bár a második lehetőség valószínűleg közel a nők nem a férfiak. Képviselői az erősebb nem nem különösebben figyelni, hogy a modell és a design napernyők. A legtöbb esetben ezek az elemek által vásárolt férfiak alkalmával például a járvány nagy eső. Ennek megfelelően, az esernyő vásárolt első sarkon, néha hibás, és néha még a nagyon csúnya. Annak érdekében, hogy ne veszítse el a megvásárolt tartozék, amely védi az esőtől, meg kell, hogy kövesse néhány iránymutatást.Mi határozza meg a választás a férfi esernyő?

Egyesek először hívja fel a figyelmet, hogy a design az esernyő, de kevesen megnézi, hogy milyen típusú a nyitás, és ez - a legfontosabb dolog. Hogy milyen gyorsan megnyitja az esernyő attól függ, hogy mennyi vymoknet emberek.

A tartomány a férfi esernyők elég kicsi, de itt kell, hogy megfelelően dönteni. Minden férfi esernyők főleg osztva lehajtható és a „nád”. Minden ilyen típusú megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Esernyők formájában a nád nem mindig kényelmes, hogy magukkal, mert nem lehet hajtani. Azonban ők tartják a legmegbízhatóbb. Ezen kívül néhány embert a „ragad” tett egy stílusos kiegészítő, amely alkalmas bizonyos megrendeléseket.

Ami az összecsukható esernyő, ez kényelmes, mert lehet hajtani úgy, hogy illik még egy kis táskát, és nagyon kevés helyet. Azonban azt is vannak hátrányai, például a szél, gyakran kiszakad.

Amikor kiválasztunk egy esernyő kell figyelni, hogy mit is készülhet bármilyen anyagból. A legmegbízhatóbb és drága modellek készülnek a legjobb minőségű nylon, teflonbevonatú védett. Olcsó modell lehet térni a hagyományos poliészter vagy nejlon.

figyelmesen olvassa el, és a keret a férfi motorháztető. Meg lehet üvegszál, műanyag, fa, alumínium vagy acél. Anyag, amelyből készült a téma nagyban befolyásolja a súlya ennek a kiegészítő, valamint annak költségét. A legegyszerűbb szerkezetű acélból vagy alumíniumból.

Ha a választás esett a fém esernyő keret, meg kell, hogy alaposan tanulmányozza a küllők, amelyeket meg kell tenni, korrózióálló fém.

Ne feledje, hogy ez jobb pénzt költeni a vásárlás a minőségi termék és használja hosszú ideig, mint a szezonálisan változó kiegészítők annak a ténynek köszönhető, hogy használhatatlanná válnak.

Esernyő - a szükséges tartozék a középső szélességi ahol az őszi-téli időszakban néha több, mint hat hónap. Umbrella védi a személy eső, hó és a szél, és néhány használat napernyők és nyáron, védekezés a nap - ez nagyon igaz.

Hogyan válasszuk ki egy esernyő Férfi

Leggyakrabban, esernyők különböző méretűek és színösszeállítás - a fényes esernyő anyag van kiválasztva a nő. diszkrét hangok elnémítja egy férfi. Külön-külön, akkor válasszon ki egy esernyő-nád - egy elegáns kiegészítője egy úriember, és a hölgyek.

Ha fontos jellemzője az erő, majd ellenőrizze az eladó, az anyag, amelyből készült a küllők (frame) esernyő. Acél küllők vasalással nem törik, ha a szél sebessége 10-12 m / s. De még a legtartósabb esernyő nem fogja fenntartani a hurrikán (szélsebesség 15 m / s) - esernyők a gyártók általában nem adnak garanciát a termék működése ilyen körülmények között.

Ugyanilyen fontos, hogy válasszon egy esernyő praktikus és jó minőségű. Az anyag a kupola jobb választani poliészter - gyönyörű, erős és tartós. esernyő fogantyúval lehetnek műanyagból vagy fából - a minőség nem befolyásolja. Egy kézitáska öltöny esernyő három kiegészítései, a férfi portfolió - három, vagy két kiegészítést.És végül egy kis tanácsot - az esernyő száraz szobahőmérsékleten egy szabad összehajtott állapotban -, így a kupola anyag nem veszíti el formáját, még néhány szezon.

Esernyő. Sokak szerint - ez csak egy alapvető tulajdonsága, esős időben, de nem több. Valójában - ez egy fontos része a női kép, amely harmonikusan befejezni vagy teljesen elrontani.

Hogyan válasszuk ki egy esernyő Férfi

Kezdetben a napernyők nem használták, hogy megvédje az esőtől, és a megváltás a perzselő napsütésben. Úgy tűnt, mintegy a XI században volt a kiváltság képviselői a felső osztályok Indiában, Egyiptomban és Kínában. Tól zuhanyzó esernyő alkalmazni kezdte Angliában. 1750-ben, a normális szövet helyébe vízálló és napernyőkkel teli London utcáin. És mi használjuk őket, hogy ne csak a nők, hanem a férfiak, akik számára ez a tulajdonság egyidejűleg szolgált a nád. Összecsukható modell megjelent közel 2 évszázaddal később. 1969-ben az amerikai Bred Filips feltalálta az esernyő, amelyet el lehet rejteni egy kézitáskában.

Esernyők különböztetni egymástól az alapvető mechanizmusok nyitási és zárási és összecsukható. Automata esernyő kiold a gombnyomásra, félig nyitott esernyő gombot, de akkor meg kell tegye a kezét. Mechanikai a lehetőség csak a „kézi” munka. Összecsukható esernyő is 2-5 alkalommal. Az utóbbi esetben, elrejtheti egy esernyő is egy kis erszényt. De a lehetőség nem megoldható, mint esernyő romló gyorsan. Úgy vélik, hogy a legerősebb esernyő cukornád - nagy, praktikus, stabil és zuhanyozó, és a szél.

Ernyők lehet szokatlan formák - egy félkör alakú és négyzet, háromszög és kúp alakú, és néha lapos. De emlékeznünk kell arra, hogy ebben az esetben, a gyakorlatiasság háttérbe szorul.

Nőies megjelenés esernyők csipke, csipke, íjak és fodrokkal. De választani ezt a tartozékot gondosan kell és alá a megfelelő stílust, nem nevetségessé és régimódi.

A mod még mindig átlátszó esernyők, feltalált egy francia Madame Courage a korai 70-es években a múlt században. Átlátszó esernyő lehet teljesen vagy részben. Ez azok számára készült, akik még rossz időben akar dicsekedni kifogástalan smink vagy frizura.

Végezetül azt szeretném mondani, hogy a divat válhat abszolút minden esernyő, ha be van jelölve, hogy teljes a kép, és ezen kívül, hogy legyen a kiemelés.

Kiválasztása ajándék a közelgő újévi és karácsonyi ünnepek, célszerű, hogy hagyja abba tényleg szükség dolgokat minőségileg, például, hogy egy esernyő. Meg lehet adni a férfiak és a nők és gyermekek is. A lényeg az, hogy tudja, hogyan kell választani egy jó.

Hogyan válasszuk ki egy esernyő Férfi

Mit kell tudni, amikor kiválasztják egy esernyő, mint egy ajándék?

Először is, a napernyők ritkán egyetemes. Általában ők osztják tartozó férfiak vagy a nők, és ez tükröződik a design a motorháztető, a tervezés, a felhasznált anyagok.

Másodszor, el kell dönteni, hogy milyen formában kell egy esernyő. Megadhatja cukornád vagy egy esernyő összecsukható egy párszor. Classic Umbrella vonzza a rövidség egyszerű, klasszikus design, azonban ez kényelmetlen utazni szállítható, és nem elrejteni a táskában, ha szükséges. Esernyő kell folytatni a kezében, vagy a váll egy speciális kábel, ami szintén korlátozza a mozgást. Összecsukható esernyő (félautomata vagy teljesen automatikus) ebben a tekintetben sokkal előnyösen. Ez a kompakt, egy kis méretű, könnyen elfér egy kézitáskában. De ugyanakkor, és a gyenge pontja, mivel az összecsukható mechanizmusok gyakran lebontják, különösen, ha az anyag műanyag vagy törékeny küllők alumínium.

Harmadszor, fontos, hogy hány küllők és az anyag, amelyből készült. Ha gyakori szél régió, szükséges pénzt költeni egy esernyő, amely 8-16 küllők. Ők biztosítják tartósságát és megbízhatóságát az építkezést. A legmegbízhatóbb anyag a küllők és a keret - acél, tekinthető a legkevésbé megbízható műanyag, üvegszálas és alumínium. Ha úgy dönt, egy esernyő egy idős ember, meg kell vizsgálni a lehetőséget termékek alumíniumból vagy üvegszál. Ilyen egy esernyő, hogy nem tart sokáig, de ez nem lesz túl nehéz, például acél küllők.

Egy másik fontos minőség az anyag az esernyő lombkorona. Ahhoz, hogy használni a kupola (desc szilárdság):

· Poliészter hozzáadása nélkül pamut,

· Poliészter hozzáadásával pamut szál,

· Szatén impregnált védő vízzel (a la teflonbevonatú)

· Japán esőkabát szövet „nyersselyem”.

Kiválasztása esernyő, irányított és biztonsági tényező. Sokkal jobb, hogy válasszuk ki a tervezés, a küllők által védett műanyag kupakok. Ebben az esetben a sérülés veszélye minimum.

Fogja meg a fogantyút az esernyő, és dönt arról, hogy tartsa őt kényelmes. Nyitni és zárni a napernyő egy párszor. Ez segít megérteni, hogy a mechanizmus a nyitó és záró. Jobb, ha választani bizonyított termékek ismert cégek, amelyek sok éven termelő napernyők és sokat tud a kis dolgok, mint például a cég Pasotti Ombrelli (Olaszország), MAGLIA Umbrella (Olaszország), a Fox Ernyők (Anglia) és mások.