Hogyan válasszuk ki egy esernyő, hogyan kell gondoskodni egy esernyő, napernyő a divat

Esernyő - az egyik legrégebbi találmányok az emberiség. És ő volt a célja eredetileg védelem a nap. Japán szépségek mentett ernyője alatt a porcelán bőrt a leégéstől. Idővel az esernyő egy gyakorlati alkalmazás (a szempontból a lakosok esős régióban).


A legtöbb ember számára a világon esernyő ez csak egy funkció - üdvösség a kedvezőtlen körülmények között. Az egyetlen különbség a nyitó mechanizmus rendszer és a külső, esztétikus design. És ha egy esernyő egyes régiókban szinte állandó kísérője a modern ember, hogy miért ez a dolog nem az, hogy több funkciós?

A mi napernyők ott, akkor olvassa el alább. Most olvasd el a tippeket - hogyan válasszon egy esernyő, és hogyan kell gondozni őket.

Mit kell keresni, amikor kiválasztják egy esernyő

Először válassza ki a típus hozzáadásával az esernyő mechanizmus:

 • Mechanikai összetétel - manuálisan nyitja és zárja az esernyő;
 • Félautomata mechanizmus - a gomb megnyomásával, az egyetlen kupola, és növeli a hossza a nyél kézzel;
 • Automata szerkezet - gomb megnyomásával az esernyő teljesen feltárt. Ahhoz, hogy zárja be a motorháztető, a gomb hozzá egy kupola, és manuálisan csökkentse a hossza a nyél (amíg kattan).
 • Kettős automata - nyitó és záró az esernyő, ha megnyomja a gombot

A leggyorsabb és legkényelmesebb módja, hogy nyissa meg és hajtsa esernyő dupla gép. De meddig egy esernyő egy ilyen mechanizmus? Minden attól függ, hogy az anyag, amelyből a mechanizmus készül, a küllők.

Ha minden esernyők készültek nagyon jó anyag, akkor tovább tart, mint a mechanikus eljárás Emellett, mivel ez kevesebb, mint az összes részletet, hogy egy napon lesz tönkrement.

Azonban a kényelem fontos szerepet játszik, és az esernyő szolgálni gép is elég hosszú, megfelelő ellátást is.

Esernyőket osztva típusú hozzáadásával:

Ha a nád, minden világos és egyszerű - nincs link, nincs kiegészítéseket. Ennek megfelelően egy ilyen keret tart sokáig. Ismét nem mindenki készen áll, hogy viseljen egy sétapálcát egész nap várja az eső.

Összecsukható esernyő különböznek száma a térd, ami lehet 2,3,4. Minél több kiegészítései, annál nagyobb az esélye, hogy alkalmazzák javításhoz napernyők.

Úgy véljük, a legjobb megoldás két kiegészítést. De itt mindenki szabadon dönthet saját maga - hogyan válasszon egy esernyő.

Hány küllők kell egy jó esernyő?

Ez nem olyan egyszerű, mint a fent leírt. A száma küllők között változik a 8. és 32. A fő feltétel - a pár számot.
A kisebb tűk, annál könnyebb az esernyő, de ez kevésbé stabil szél. Minél több küllők, annál kisebb a terhelés az egyes. Hogyan lehet megérteni - hány küllő kell egy esernyő? Optimálisan - 8-16.

A legfontosabb figyelni az anyag, amelyből készült a küllők.

Ne pénzt takarít meg, és nem vásárolnak napernyők a vékony alumínium küllők. Ez viszont az esernyő kifordítva az első éles szél fúj, és a küllők egy kis szünetet.

Jelölje az esernyő lehet acél küllők (de ez lesz túl nehéz), szénszál vagy üvegszál, amely lehetővé teszi, hogy hajlítsa minden irányban, és megtartja az alakját. Kétségtelen, hogy az ilyen esernyők drágább, és néha sokkal, de hosszú lesz, és hűségesen szolgálja.

Milyen ruhát esernyő illik a legjobban

A leggyakoribb esernyő nylon vagy poliészter.Nylon olcsóbb, de tartós poliészter. Nylon elég hosszú, és az egyetlen hátránya minősül gyors kiégés színű. Ezért, ha azt szeretnénk, hogy válasszon egy olcsóbb esernyő, nylon, válasszon egy egyszínű, pasztell színű. Ő kiégés nem lesz számottevő.
Ha azt szeretné, esernyő igazi dekoráció, válasszon egy lombkorona poliészter, pamut szál. Ez a szövet tökéletesen taszítja az eső, és úgy néz ki, mint egy drága szatén vagy selyem.

Hogyan készítsünk arról, hogy az esernyő baldachin van varrva poliészter pamut? Annak érdekében, hogy ne tévessze, nyissa ki a motorháztetőt, és fordítsa a fény, és akkor tisztán látni az erek pamut fonalak. Ha nem, akkor szeretné eladni egy hamis.

Még drágább megoldás - teflon vagy esernyő nyersselyem. Ezek esernyők soha nem fog nedves miatt egyedi textúra a szövet. Pongee - drága szövet alapján természetes selyem és pamut anyagból nehezebb teflon.

Teflon - puha, vékony szövet. Ez esernyő évekig, és soha nem fogod megbánni, hogy a kiégett egy takaros összeget az örömben, hogy az időjárás viszontagságaitól védett.

Hogyan válasszuk ki egy esernyő, ne hagyja ki a legkisebb részlet?

 • Fordítsa el a kart a kezében. Meg kell kényelmes az Ön számára, és nem tanácsot segít. Fogantyúk készült különböző formájú és használt műanyag, gumi, fa, természetes bőrből. Ha kiválaszt egy megjegyzés, hogy ezek közül bármelyik nedves lesz, és hogyan lesz kényelmes tartani az esernyő?
 • A végén a küllők és a tetején a dóm védeni kell sapkák.
 • A mechanizmus könnyen nyitható és csukható. Ez különösen fontos figyelembe venni, ha vásárol egy esernyő egy gyermek számára.

By the way, a legjobb gyermek esernyő - a nád mechanikus nyilvánosságra hozatalát.

Esernyő, amit cég a legmegbízhatóbb?

Az egyértelmű válasz: nem. De csak azért, hogy azt mondják, hogy még a legismertebb márkák bíznak az összeszerelés a termékek szorgalmas kínai. Ha az Ön számára nagyon fontos, hogy az esernyő a márka, figyelni, hogy a matricák, címkék - lesznek jelen (apró betűs) minden részében az esernyő, de a címkén egy ilyen ernyő lehet is írt «made in China». És ne félj a jelen, a lényeg, hogy tudja, hogyan kell kiválasztani a megfelelő esernyő.

Melyik esernyő most divatos?

A válasz egyszerű - kényelmes az Ön számára!

Komolyan és tartósan, válasszon egy színt. Classic - fehér, szürke és fekete színben. Általában mégis, akkor sok különböző esernyők hangulat.

Azok számára, akik szeretnék, hogy az Excel különösen, meg lehet vásárolni szokatlan esernyő. Mik ezek, írtunk itt.

Hogyan törődik az esernyő, így tovább tart

*** Ha még nem használt egy esernyő, nehéz lehet megnyitni.

Ennek kijavításához „gyakorolni a” mechanizmusa - nyitott és zárt tartás 10. Ha vannak rozsdafoltok, törölje őket, majd csöpög síkosítót, egy pár csepp. Ez az eljárás lehetővé teszi a rendszer megfelelő működését az év során.

*** Hogyan száradni rendesen esernyő?

 • Számunkra fontos, hogy a kupola fedél nem deformálódott. Egy teljes mértékben nyilvánosságra esernyő szövet van nyújtva, és akkor majd lóg be. Száraz esernyő egy félig nyitott állapotban van.
 • Ha az anyag valahogy adta zsugorodás, az esernyő mentheti a következő módon: a nyílt esernyő alá egy meleg zuhany. Expozíció hő és gőz lehetővé teszi a szövetet, hogy nyúlik egyenletesen a küllők. Szárítsuk a esernyő ismertetett ebben az esetben. Szárítás után a formát meg kell őrizni.

Gyenge szárított esernyő továbbra is át a víz. Ezen túlmenően, a szövet rozsdás foltok jelenhetnek meg olyan helyeken, küllők fold.

Hogyan tisztítsa meg a motorháztető alatt?

 1. oldatot víz és az ammónia: fél liter víz 50 gramm alkohol;
 2. víz, ecet, hozott egyenlő részből;
 3. rozsda citromlé eltávolítjuk, majd vízzel mossuk, és tartsa az esernyő gőz fölött.

Ne tisztítsa acetonnal esernyők, hígítót vagy benzint. Ezek az alapok tönkreteszi az anyagot.

Ne rohanjon, hogy dobja a régi, kifakult fekete esernyő. Újraéleszteni a szín is lehetséges, ha az ecsetet, hogy törölje, nedvesítés után azt a húslevest erős tea vagy kávé.

** Ha a téli nem kell egy esernyő, nem tartja az erkélyen. Ernyő ellenszenv alatti hőmérsékleten 10 fok.

** Ha szövet még kezdett eljárni, próbálja hogy meghosszabbítja az életet az esernyő: kibővített formában, törölje le egy szivaccsal megnedvesített alkohollal, és hagyjuk megszáradni. Ezt az eljárást követően, a kis lyukak, hogy húzza össze, és használjon egy esernyő lesz még egy ideig.

Ezek voltak néhány egyszerű tipp, hogyan válasszuk ki egy esernyő, hogyan kell gondoskodni egy esernyő.

De az esernyő már megszűnt egy egyszerű tárgy, ezzel a rossz időjárás. Egyes tervezők, feltalálók úgy döntött, hogy a hozzájárulás és a meglepetés a fogyasztó, hozzátéve, hogy esernyő újszerű elemeket. Amennyire ez praktikus és kényelmes, bíró magad - Rendkívüli napernyők.

Hogyan válasszuk ki egy esernyő, hogyan kell gondoskodni egy esernyő, napernyő a divat