Hogyan válasszuk ki egy esküvő napján

Esküvő - fényes esemény, amelynek előállítását kívánatos lenne, hogy vegye figyelembe az összes árnyalatokat, beleértve azt a jogot, hogy válassza ki a dátumot az ünnepre.

Válasszon ki egy dátumot: elegendő idő felkészülni az esküvőre

Mielőtt dönt az esküvő napján, fontos figyelembe venni, hogy mennyi időt kell készíteni. Az itt tökéletes volt, a sokak ifjú, szükség félévente átlagosan. Fontos, hogy megfelelően értékelni erejüket, a lehetőségeket, mert tervez esküvőt a feszes menetrend minden bizonnyal átalakul egy rémálom, és az őrült versenyt. Egy ilyen hosszú felkészülési időt indokolt. Végül is, ez lehetőséget ad arra, hogy ne csak pénzt takarít meg, szervezni minden szempontból lassan is, de ez is egy lehetőség, hogy teszteljék a súlyosságát szándékok az egyes ifjú. Továbbá, ha tervez esküvőt előre akkor már élvezheti az egyedi állapotokat a menyasszony és a vőlegény.Azt is érdemes megjegyezni, hogy a népszerű helyszín esküvők, a legjobb fotósok, előadók, zenészek általában előre lefoglalni, amire szükség van néhány hónap, hogy a kiválasztott időpont illeszkedik az elfoglaltsága. Barátok és rokonok is tudja, hogy készen áll az esküvőre, és a menyasszony és a vőlegény is egyetért nyaralás munkahelyi szabadon utazni nászútra.

Esküvői terhesség alatt

Ha különleges körülmények regisztrációt igénylő házasság a közeljövőben, mint a menyasszony, hogy terhesség lehet tartani egy esküvő a következő hónapban.

Amikor kiválasztunk egy esküvő dátumát abban az esetben, terhes menyasszonyt kell hallgatni a tanácsát tapasztalt emberek:

  • nem kívánatos, hogy tartsa az esküvőt egy késői szakaszában a terhesség, ezen a napon meg kell tölteni minden nap a lábad, akkor gyorsan elfárad, akkor úgy érzi, a nehezét, nem az öröm, hogy álmodnak;
  • nem tudjuk elfelejteni időszak toxicitás, így nem választhat a nap az esküvő a terhesség kezdetén;
  • legjobb időszak válhat a második trimeszterben, amikor nincs kellemetlen toxicitás korai és nem sok tapintható hasi szomorúságra.


Elszámolása az egyházi naptár

Ha azt szeretnénk, hogy összekapcsolják az esküvő, és a regisztráció a regisztrációs hivatal esküvő a templomban, azt kell szem előtt tartani a speciális egyházi naptár. Elmondása szerint az esküvő nem folytattak böjtöl, nagy ortodox ünnepek, és kedden, csütörtökön és szombaton.

A jelenléte az esküvőn a közeli hozzátartozók

a hét napja

Hétvégén és pénteken a legkényelmesebb az esküvőre, mert hétköznap résztvevő elfoglalt munkát. Mivel a magas árak a kereslet minden esküvői szolgáltatás, beleértve a bérleti az étterem, ezúttal sokkal magasabb. De szerény költségvetésből esküvő végzett hétfőtől csütörtökig, nem fukarkodik a minősége és sokfélesége a kiválasztott szolgáltatásokat. Az egyetlen szervezeti kérdéseket kell vegyenek részt a vendégek előre - ez kivenni a munkáltató vagy hogy egy napot a nyaralás ideje.

A lehetőség, hogy a munkából

Leggyakrabban, a munkaadók fognak találkozni a személyzet és a képzést, és hagyja az esküvő és nászút. Még ezen a ponton meg kell egyezniük a hatóságok előre, lehetőleg mielőtt menetrendi nyaralás kiválasztása után az esküvő napját nem is volt váratlan meglepetés.

szezonális kedvezmények

Valószínűleg azért, mert a legtöbb fiatal kívánnak házasodni a meleg, téli esküvői szolgáltatások gyakran jó kedvezmények. Szintén a téli van egy jobb lehetőség, hogy tárgyaljon az optimális nyilvántartásba vétel időpontjában az anyakönyvi hivatal, megvenni a legelegánsabb ruhát, válassza ki a tökéletes hely esküvői séta, olcsóbb bérelni a bankett terem. Ezen túlmenően, a téli lesz elviselhetetlen meleg. Az egyetlen probléma lehet a téli időjárás, ami néha hozza meglepetés formájában olvadó hó vagy erős fagy.

nyári esküvő játszani gyakrabban, tehát van egy bizonyos hiány esküvői szolgáltatások. A lehetőséget, hogy tartsa egy ünnepség a meleg évszakban is kell fizetni bizonyos nehézségeket: tapasztalt esküvői ügynökség, a legjobb különteremmel, egy jó esküvői autó, stb Ők lesznek felkapta. Ezért kell aggódnia foglalkozik ezekkel a kérdésekkel kell a lehető leghamarabb.

Az őszi szezonban is kedvező az esküvő: Az időjárás nem meleg, sok esküvői szalonok kínálnak kedvezményeket, a mézeshetek lehet tenni bárhol, sok termék ára csökken, a bársony szezonban. Ezen túlmenően, az ünnepek alatt, akkor tudja gyűjteni a legtöbb esküvői asztalra vendégeket.

A gondos megválasztása esküvő időpontját is fontos, mivel lehetővé teszi, hogy vegye figyelembe a sok árnyalatok kezdeni a házas élet nem meglepetés, és jól előkészített ünnepe.