Hogyan válasszuk ki egy esküvői ruha 1

Kép, Stílus »Ruházat» Hogyan válasszuk ki egy esküvői ruha

Esküvő - az egyik legünnepélyesebb nap az élet minden nő. Mindannyiunknak akar nézni tökéletes ezen a napon. De jön a menyasszonyi szalon, hogy válasszon egy ruhát, sokan egész egyszerűen elveszett. Mi szín, stílus, válassza ki a hossz? Kortárs menyasszonyi divat változatos, mint hogy ebben az óceán bőség nagyon könnyű eltévedni. Ezért ebben a cikkben, úgy döntöttünk, hogy gyűjtsenek néhány általános szabályok kiválasztására az esküvői ruha. Hogyan válasszuk ki a stílus, szín, stílus menyasszonyi ruha, hogy te vagy a legalkalmasabb? Mi ez legyen a hossza? Ezekkel a tippeket, akkor egyszerűen ellenállhatatlan ezen a különleges napon!Mielőtt elmész egy esküvői szalon

Bár sok esküvői szalonok dolgozó szakemberek, gyakran előfordul, hogy egy nő egyszerűen elveszik ott eredményeként vásárol egy ruhát, hogy úgy tűnik, hogy megy, de tényleg nem túl sok. Hogyan kerüljük el ezt?

Másodszor, határozza meg a testalkata és tsvetotip megjelenést. Lehet, hogy a „nyár” a nőies, az úgynevezett körte alakú szám? Talán tartoznak tsvetotipu „téli” és ez a szám annak tudható be, hogy milyen típusú a „homokóra”? Különböző karakterek illeszkedjen a különböző modellek, és ez minden bizonnyal figyelembe kell venni.

Kiválasztása ruha sziluettje

Ez a fő jellemzője az esküvői ruha. Négy fő Silhouette: Princess, A-Line, "hal" (sellő), vagy Birodalmat. Nézzük meg mindegyikük érdekében.

Ez a ruha egy nagyon teljes szoknya, amely illeszkedik az alsószoknya gyűrűkkel. Top jellemzően fűző nyitott vállát. Szoknya ruha indítható közvetlenül a derék, ez a megvalósítási mód univerzális. Alatta, elrejtheti vagy túl kanyargós csípő kiemelni őket éppen ellenkezőleg, ha nem fejezzük. Lányok csípő harmonikus illeszkedés ruha, teljes szoknya alatt kezdődik a derekát. Ellenjavallat alacsony derék - nagyon alacsony növekedés.

Ez a ruha tökéletes lány egy alakja egy homokóra, körte vagy téglalap. Azok típusú ábra azt az almát, meg kell nézni a többi modell. Princess - stílus, a legtöbb harmonikusan nézett szegény vagy közepes arcszín lányok az alacsony növekedés.

Ez a ruha, fokozatosan bővülő alja felé, és ez hasonlít a levél A. A teteje lehet nyitott váll, vagy elég zárt, vagy anélkül fűzővel. Ez lehet viselni alsószoknya, ha több nagyszerű modell, vagy a nélkül, akkor a ruha lesz szűkebb. Ez a stílus tekinthető szinte univerzális. Ez alkalmas a nők minden méretű és típusú figura. Ha tartja magát, hogy typecasting úgynevezett alma szoknya legyen elég dús, de a kezét, hogy a könyök kívánatos zárt szövet vagy csipke. Lányok egy téglalap alakú vagy körte ellentétes jobb választani egy stílust tárt karokkal és a vállát.Az előnye, hogy az A-vonal, nem csak annak az egyetemesség, hanem azt is, hogy nagyon előnyös, hogy nézd különböző díszítő elemek. Szoknya, varrott ebben a stílusban, gyakran díszítették hímzéssel. Top díszített legfinomabb csipke.

Ez a stílus kapta a nevét tiszteletére egy közös modellt a görög női ruha. Levágta laza és felfújt, közel a mell alatti, derék. Köszönhetően könnyebbé, kényelmesebbé és képes elrejteni a has a terhes gyakran választani egy menyasszony. Tökéletesen Empire néz egy nő a számok arcvonások körte és téglalap. Eleinte azt hangsúlyozza, a szépség, a comb és a törékeny vállát, a második ad nőiesség.

Empire teremt könnyű, elegáns és ugyanakkor ünnepélyes módon. Ezért ez a ruha tökéletes azok számára, menyasszonyok, akik tervezik, hogy kiad egy szerény, de ízlésesen berendezett esküvői anélkül, hogy túl sok gond. Empire javasol minimalista esztétika: ilyen ruha nem javasoljuk a hatalmas díszek és buja, hosszú fátyol. De nem lesz jó nézni elegáns tiara, miniatűr ékszerek drágakövek és nemesfémek.

Fish (év)

Az illesztett stílus buja alján a térd- és gyakran nevezik a kis hableány. A sziluett ezt a ruhát azonnal beleszerettem jeles tervezők esküvői és gyorsan jött divatba. De a „kis hableány” lehet nevezni a legtöbb szeszélyes modell esküvői ruha, mert alkalmas nem mindenkinek. A legjobb dolog a ruha nézd meg a karcsú és magas lány alakja „homokóra”. Alacsony és kövér menyasszony az csak hangsúlyozzák a hiányosságokat. De ha a tulajdonos egy modell alakja, akkor feltétlenül próbálja ki.

Egy másik fontos jellemzője ez a ruha: ez kényelmetlen lehet ülni annak a ténynek köszönhető, hogy túl összenyomja a derék és a csípő. Ügyeljen arra, hogy üljön le egy székre néhány percig közben a szerelvény és szavazz az érzéseiket.

Válassza hossza esküvői ruha

Jellemzően a ruha legyen 2-3 cm-rel rövidebb, mint a stop szintet, különben lehet eltévedni benne. De sok modern menyasszony egyre vonakodnak modellezni esküvői ruhák rövid emlékeztető koktél. Bottom, lehet, hogy az a fajta feszes ceruza szoknya vagy a buja, mind alakú hercegnő. Ezek a ruhák tökéletes ünnepli egy esküvő szűk körben a rokonok, a tengerparton, vagy a vidéken. Alkalmas modellek ennél hosszabb vékony lány formás lábát. Fatou kell választani egy rövid és egy egyrétegű, vagy akár, hogy korlátozza a diadém vagy virágkoszorú.

ruha színe

Rég elmúltak azok az idők, amikor a menyasszony csak egy árnyékban egy esküvői ruha - a klasszikus fehér. Ma a bemutatótermekben megtalálja a leginkább egzotikus ruha színek: piros, sárga, narancs. Azok, akik még nem állnak készen egy ilyen radikális kísérletek, de azt akarja, hogy vizsgálja meg az eredeti, a tervezők azt tanácsolják, hogy a ruha pezsgő vagy elefántcsont.

Bármelyik színt ruhát választja, ne feledje, hogy meg kell kombinálni a tsvetotip. Ha tartozik egy meleg tsvetotipu, hogy a tavasszal vagy ősszel, akkor felveszi a kapcsolatot a divatos pezsgő szín és egyéb meleg színek. Ha tél vagy nyár, akkor kell figyelni, hogy az árnyékban elefántcsont vagy válasszon más hideg színek.

Az előnye, hogy a színes esküvői ruhák, hogy önmagában ez nagyon világos és emlékezetes tartozék. Néhány esküvői ruhák, koktél-szerű, akkor lehet feltenni, és egyéb rendezvények. Ez nem porosodik a szekrényben, mint elegáns, de haszontalan a mindennapi életben stílusú ruha hercegnő vagy sellő. Másrészt, vannak olyan lányok, akik álmodott egész életemben egy klasszikus hófehér ruhában. A legfontosabb, hogy hallgatni magát, és bátran megvalósítani álmaikat valóra!