Hogyan válasszunk jó hajszárító

Hajszárító - olyan eszköz, amely nem csak időt szárítására haj, hanem nézd lenyűgöző. És így, hogy teljes mértékben megbirkózni összes funkció, kell, hogy a helyes választás.Mik ezek?

Először is, úgy a meglévő főbb típusai szárítók:

 1. Háztartási hajszárítók, közepes méretű, és ideálisak otthoni használatra. A fő és néha az egyetlen funkció - egy hajszárító. De néhány modell rendelkezik további fúvókák, amely lehetővé teszi, hogy a stílus, és hozzon létre a különböző frizurák. Teljesítmény az ilyen eszközök általában átlag.
 2. Kompakt szárítók különböző minimális méretei és sok modell van egy lehajtható fogantyú, ami a legkényelmesebb tárolására. Egy ilyen eszköz könnyen és kényelmesen tartható kézben, és vigye magával az utazás során. Ezen kívül, a kompakt szárító használhatja még egy gyerek, mert van egy kis súly. De a készülék csak akkor használható szárítására és rendszerint nincsenek különleges kiegészítő mellékletek. Ezen túlmenően, a teljesítmény néha nem is éri el az átlagot.
 3. Professzionális hajszárító, mint a neve is mutatja, professzionális felhasználásra tervezték, de ez elég alkalmas otthoni. Van egy széles körű funkcionalitás, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a száraz hajat, hanem hozzon létre a különböző lerakási. A csomagolás magában foglalja több fúvókát, a készülék számos sebesség és opciók. A hátrányok ilyen típusú hordoz egy csomó súly, nagy méretű, és nem jobb ergonómia: kapcsolók adaptált szakmai fodrász és stylist, így a független sajtó a karok és a gombok nem lehet teljesen kényelmes.
 4. Egy külön faj lehet megkülönböztetni modern hajszárító hajformazok, amelynek célja, hogy egyszerűsítse a telepítést. Egy ilyen eszköz általában közvetlen fogantyú, amely a különböző fúvókák rögzítettek. De az ilyen modellek sokkal létrehozására alkalmas frizura, mert száraz a haj nem túl kényelmes.

Power - az egyik legfontosabb jellemzője:

Power - fontos mutatója. De ő, a közhiedelemmel ellentétben, nem befolyásolja a levegő hőmérséklete, és előtolási sebesség. Azaz, minél nagyobb a teljesítmény, annál gyorsabb a szükségességét a száraz hajat. De azt se felejtsük el, hogy a túlzottan erős légáramot képes jelentősen megzavarja vagy rontja a haj. Ezen túlmenően, a magas növekedési üteme a villamosenergia-fogyasztás, és igénybe vehetik a hajszárító gazdaságtalan. A maximális paramétereket vezethet feszültségkiesések és kiütötte a forgalmi dugókat.

Hogyan válasszunk jó hajszárító

A hőmérséklet és a nagy sebességű módot

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hajszárító? Először, megbecsülhető a működési jellemzői, hogy határozza meg olyan paramétereket, mint a hőmérséklet és a levegő sebessége. Meg kell kezdeni a nagy sebességű módot. A legtöbb modern hazai modell három sebesség: minimum, közepes és maximális.

Szakmai hajszárítók lehet szerelni számos körülmények között, de a tapasztalat azt mutatja, hogy három elég, még használható a szalon környezetben. Annak jelzésére, a sebességek használt szám 1-től 3 vagy több.Hogyan válasszunk jó hajszárító

Nem kevésbé fontos, és a hőmérséklet rendszerek. Standard változat - három. Rendelet rendszerint egy kar, gomb vagy kapcsoló. Továbbá, a legtöbb eszköz gombok szolgálnak fűtő hatástalanítására. Ha rákattint, akkor kap a hideg levegő és a maximális biztonságot és a természetes szárítás.

További jellemzők és tippek

A legnépszerűbb és gyakran szerepel a mellékletet készlet - egy koncentrátor és a diffúzor. Az utóbbi kiterjedt felület egy több nyílással, és néha még szerelve több „csápok”. Kezdetben fúvóka célja az volt, sűrű haj szárítása, feltéve, nagy területen, amelyen keresztül levegő van. De most diffúzorok széles körben használnak, hogy különböző csomagolásban, például gondatlan vagy térfogat hatást nedves fürtök.

Hogyan válasszunk jó hajszárító

A hub a legnépszerűbb és leggyakrabban használt fúvóka egy szűk kis tip. Ez lehetővé teszi, hogy irányítsuk a levegő egy bizonyos területen, így gyorsabb és hatékonyabb szárítás. Továbbá, a fúvóka lehet használni szóló, különösen a célzott rögzítő egyes elemek.

Hajszárító Hajformázók és lehet szerelni egyéb speciális mellékleteket, mint például:

 • A kefe kialakítására használjuk fürtök.
 • Half fúvóka vonatkozik egyengető kisebb fürtök kapott dauerolt. azt is tudja, hogy szüntesse meg a haját a gyökereket.
 • Fúvóka-fésű segítségével óvatosan száraz és egyúttal fésülni a haját, hogy nekik egy természetes mennyiség.
 • Fúvóka fogó használt curling és megteremti fürtök díszített.
 • Kefe természetes sörtékkel ragyogóvá teszi, és segít, hogy a haj lágyabb, ami egy könnyű, természetes mennyiség.
 • Brush visszahúzható fogak is használják curling, de minimalizálja tekergő haj kockázatokat.

Figyelembe véve a további funkciók közé tartozik a képességét, hogy az ionizáció fürtök. Ez csökkenti a haj felvillanyozó és teszi őket engedelmes és szelíd, hanem véd a negatív hatásokat a meleg levegőt.

Úgy tűnik, hogy ez az elem a tápkábel tekinthető kisebb, de ez nem így van, mert a hossza a huzal a készülék működése sok mindentől függ. Ha a vezeték rövid, van, hogy közel egy konnektorba, vagy használjon elosztót, amely megteremti néhány hiányossága. A hosszú drót összekeverik és bonyolítja a készülék tárolására. Az optimális hossza - 3 méter.

Hogyan válasszunk jó hajszárító

Értékelje a minősége a zsinór és a ragaszkodás a szárítóba. Kívánatos, hogy a huzal eléggé vastag és sűrű, de rugalmas. Nos, ha a hálózati kábelt, hogy csatlakozik az eszközhöz van forgatva: ez megakadályozza tekergő és megtörését.

más kiemeli

Hogyan válasszunk jó hajszárító

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan haj jobb, azt kell figyelembe venni számos más tényezőt:

 1. A mérete és súlya. Nagy és nehéz haj kínos tartani, és hosszú ideig használja a kezét is nagyon fárasztó.
 2. Form. Meg kell a lehető legkényelmesebb legyen. Ahhoz, hogy értékelik a kényelmet, hogy egy hajszárító a kezében, és tartani. Ha a készüléket erősen megfogjuk és nem csúszik, akkor lesz egy élvezet használni.
 3. Kívánatos, hogy előnyben részesítik a jól ismert gyártók, hanem túlfizet a márka még mindig kötelező.
 4. Rate zaj.
 5. Az anyag a héj erősnek kell lennie, és kiváló minőségű.
 6. A készlet tartalmazhat csere szűrők, amelyek a szennyeződés megelőzése a műszer.

Menj a boltba, és kap egy minőségi hajszárítóval!

 • Ha költözöm él az USA?

 • Látványosságok Karlovy Vary?

 • Tartalmaz egy finom sajttorta eperrel