Hogyan választ trükkös kérdés studopediya

Vagy itt egy másik kérdést: „Mi minden nyújtás az igazságot időnként. Mauger-is, ha azt mondják, valami, ami nem egészen felel meg a valóságnak? Adjon három példát, amikor tettél? „Véleményünk szerint ez egy könnyebb kérdés, mint az előző, mivel meghagyja nagyobb szabadságot a megbízható választ. Valószínűleg kell aux cérna humor: „Igen, persze, ez történik. Amikor a lányom SPRO-erő, ahol baba érkezik, azt kellett mondanom, hogy a gyerekek a káposzta. " Azt hiszem, a munkáltató elégedett lesz a válasz, mert egyrészt akkor igazat mond, másrészt, van humorérzéke - bizonyíték intelligencia. Nos, ha megkérdezi: „És még két példa,” - ez már meghatározható-lennym jellemzi munkáltató ?.

Végül az interjú (interjú) kell előre elkészített.

Az interjú során:

-megfelelő tisztázására és kiegészítésére a korábban kapott tájékoztatást a jövőbeli munkára;

-kérdezni, hogy kinek engedelmeskedtek, és aki engedelmeskedik;

-megtudja, milyen erőforrásokat van kapcsolva, de-nek dolgozni. Előfordul, hogy a munkáltató meghatározza a munkavállaló meghívott egy nagyon komoly probléma, nem biztosított a Real kormányzati források foglalkozni velük;

-megkérdezi, hogy meg kell adni a jogot, hogy újra sheniya és milyen mértékben;

-megtalálni a képzési lehetőségek és a Perzsa-pektivy növekedést;

-Kérdezd meg, hogy a munkahelyen;

-tisztázzák a jövő munkaidő, a munka és a ki-nye nap szabadság, az ebéd pe-reryva és hogyan az étel szervezett szünet;

-nagyon óvatosan, sietség nélkül, megtudni a további CIÓ fizetések és juttatások.

Miután vége az interjú megköszönni az a személy, aki interjút te. Kifejezve érdeke fűződik egy adott helyre és a vágy, hogy a munka ebben a szervezetben.