Hogyan válhat anonim az interneten

A gombra kattintva Ön hozzájárul feldolgozása során a személyes adatok

Az utóbbi években már felkapott egyre növekvő állami ellenőrzés alatt polgárainak. Különösen sikeres a folyamat átlép az interneten, amit oly sikeresen kinyitotta a szemét Snowden kinyilatkoztatásait. Ha figyelembe vesszük, hogy nem csak az Egyesült Államok részt vesz ebben, és minden olyan országban, így vagy úgy, a kép még lehangoló.Az ezen események fényében teljesen természetes vágy, az állampolgárok, hogy biztosítsák a bizalmas adatok és a gyengülő felett magánéletükben. Az egyik intézkedés, hogy ellensúlyozza ezt az ő azonosítása a hálózatban, vagyis a névtelenség biztosítása érdekében. Arról, hogy hogyan kell ezt csinálni, meg fogja tanulni, ebben a cikkben.

Először is, meg kell foglalkozni a kérdéssel, és miért van szükség az anonimitás az interneten?

Sőt, az anonimitás - ez egy személyes választás, és sokan nem kell neki, és néhány, mint például a közéleti személyek egyszerűen nem engedheti meg magának, mivel a tevékenységének jellege. Tovább ugyanazok az emberek lehet sürgősen szükség van, a biztonságra, a társadalmi, civil vagy politikai tevékenységet. Amellett, hogy ezek a sarki vélemények, van a legtöbb felhasználó, aki egyszerűen kellemetlen, hogy mögöttük peep.Az anonimitás a hálózat lehetséges?

Ez azonban nem jelenti azt, hogy feladja. A helyzet hasonló a védelem a tolvajok. Bár nincs zár, hogy lehetetlen lenne, hogy nyissa ki, tudjuk, hogy a folyamatot, így nehéz és hosszadalmas, hogy nem egy, betörő, nem sürgős, mert nem veszi. Lássuk, mit tehetünk.

szervezési intézkedések

1. Szerezz magadnak egy másik számlára

2. Ne használja a belföldi szolgáltatások

3. helyének módosítása kapcsolat

programból

1. Proxies

TOR - egy hálózati útválasztók és szoftver, kifejezetten a felhasználók az anonimitás. Nagyjából elmondható, hogy használja ezt a technológiát, a kérését, hogy a helyszínen, és választ tőle eltelnie, kanyargós és nehéz utat a lánc a proxy szervereket, hogy az ügyfél szinte lehetetlen kiszámítani. Most aktívan pletykákat megbízhatatlanság TOR technológia, de ez nincs kézzelfogható bizonyíték, és nagy valószínűséggel ezek a pletykák kezdtek az érdekelt kormányzati szervek.

A legegyszerűbb módja annak, hogy használja ezt a technológiát -, hogy töltse le és telepítse a speciális építmények Firefox együtt az összes szükséges kiegészítő elemek, köztük a kiegészítőket NoScript, Torbutton és HTTPS Everywhere. Ez a program az úgynevezett Tor Browser Bundle, akkor itt letöltheti. Ezen kívül vannak más lehetőségei a TOR, amit írt:

következtetés

Ez a cikk nem minden tartósítási eljárásokkal anonimitás az interneten, de még ők is elegendő ahhoz, hogy jelentősen bonyolítja a feladatot a ellenzői, üldözők és a szabályozó hatóságoknak.

„Bármi, amit mond, felhasználható ön ellen a bíróságon.”

- ez nem csak az amerikai filmeket, hanem a modern, és különösen a jövő interneten.