Hogyan válhat egy érdekes ember, hogy mások

Hogyan válhat egy érdekes ember, hogy mások

Mint egy érdekes


A tudósok azt mondják, hogy minden ember kikelt egyetlen őse. Ha ez történik, az nem világos, hogy egyesek miért tartják érdekesnek, míg mások ingerli mások indukáló unalom és a csüggedés. Mit kell tenni, milyen tulajdonságokat önmagukban, hogy ki, hogy csatlakozzon a kohorsz képviselői a „homo interesikus”?
Mire van szükségünk?

Tegye fel magának a kérdést: hogyan lehet egy érdekes személy, egy jó ötlet, hogy megoldja: miért van rá szükség? Sajnos, nem minden született, hogy az élet a párt, vagy egy jeladó az eredetiség mások számára.

Valaki olvasott kalandregény, világít, a vágy, hogy megverte a hős, üti a fellebbezést. Van egy vágy, hogy nem őrült dolgokat, amelyek mind meg kell figyelni. De az ilyen érdeklődés lesz rövid távon olyan ember, és nem a kamat, mint mindig a kíváncsiság.

Mégis, a változások maguk is tenni. De ehhez az szükséges, hogy észre, hogy az érdeke, hogy valaki csak a spontaneitás, a tehetség és a széles lelki tulajdonságok.


Ösztöndíjak és érzelem

Szinte mindannyian egy közös gyarlóság - mi szeretünk beszélni magukat. De viszont egy érdekes ember, ez nyilvánvalóan nem elég. A legfontosabb dolog a kommunikációban - a képesség, hogy hallgatni és hallani mások. És ehhez csak egy dolog: a valódi érdeklődés a másik félnek.

Óvatosan hallgat az a személy, és tartja a beszélgetést, akkor nyer szimpátiáját és a tisztelet. De ahhoz, hogy fenntartsák a beszélgetést, meg kell lennie a tárgy. Ezt úgy lehet elérni bővítése látókörüket, és élénk érdeklődést minden új és szokatlan.

Csak egy kis része az adatokat közvetlenül a tárgyalópartnerek érzékelik szó. Érzelmi tónus, intonáció, gesztusok és a testbeszéd - ez az, ami vonzza a figyelmet. A történet azt mondta egy férfi érdekes, elfog jobb, mint a legmenőbb thriller. Ehhez tartsa rejtjük néhány bevált izgalmas történeteket.


Szélesítése kommunikációs kört

Érdeklődjön önmagában vonzotta az embereket nem csak a báj, a műveltség és az érzelem. Néhány elegendő ahhoz, hogy valami rendkívüli az ő megjelenése, és rögtön találják magukat a csúcs a figyelmet.

Egyesek a szokatlan ruhák, kísérletezik stílusok és színek. Mások összpontosítani hajvágás, hajfestéshez hihetetlen színek és felállító közülük igaz munkák. Egy egyszerűen eltávolítja a növényzet, árnyék nélkül a sajnálkozás.

Mindenféle piercing és a tetoválás is, nem hagyhatja, hogy felhívja magára a figyelmet. Mi annyira izgatott, és mit akar kifejezni ez az ember festett, mint egy indián pap, és el kell képzelni a vas több mint lemérjük mellvért Knight?Valószínűleg ez a kamat nem lesz hosszú életű. Ezt támasztja alá az a népi bölcsesség, hogy a hatás függ a találkozó odyozhki, de a fő látványosság még társított elme. Bár sok esetben, ahol az egyik és a másik ugyanaz biztonságosan.


Kedvenc tevékenység és a munka

Érdeklődjön az emberben is, akiket a munka vagy a hobbi. Lehet-e egy űrhajós érdektelen személy? Vagy színésznő, könnyen lakik a legszokatlanabb módon? A legszembetűnőbb példa - elnökünk. Ez érdekes, nem csak azoknak, akik tiszteli, de utálom ezt - is.

Hobbi tehet egy ember elég érdekes. És ha ez még mindig az eredeti, a kamat garantált. De ez nem lehet elrejteni a lelkesedést, mert ha nem titok marad örökre.


Megtalálása és fejlesztése a tehetség

Nincsenek tehetségtelen emberek, a legfontosabb, hogy megtalálják, hogy a tehetség önmagában, és folyamatosan fejleszteni. Tehetséges és kitartó emberek mindig érdekes. Például, egy szerelő a ház osztály, mesteri daru felújítás, nem érdekes? És ha még mindig van humorérzéke, akkor biztos, hogy emlékszik rá.

Még a jól ismert bűnözők mindig érdekes, de nem a bűnözés, és hogyan tette őket. Természetesen ez nem vonatkozik azokra, akik a kezüket festett a vér. De az intézkedések más csalók lenyűgöző. De ahhoz, hogy kövessék példájukat még nem éri meg, mert ha azok rendszerint kiderül, hogy érdekes ember nem jó.


A humorérzék és a könnyedség magatartási

Könnyű viselkedés és a kommunikáció is vonzza a figyelmet a többiek. Mindig kellemes foglalkozni aki nem fixated felmerülő problémákat, és könnyen alkalmazható az élet. Szükségtelen a viselkedése okoz érdeklődés a vágy, hogy kommunikálni.

Kialakítása humorérzéke, akkor válhat érdekes ember legtermészetesebben. Pár viccek dobott egy találkozót egy idegen, a legtöbb esetben fog okozni az Ön számára. És arra a helyre, és ügyesen elmondott anekdota fogja hívni, hogy legalább kíváncsi minden társadalomban.

A humorérzék önmagában is nagyon erős ösztönzést. Velük, én nem igazán hiszem, hogy érdekes lesz másoknak. Érdeklődjön a saját nyilvánvaló, mert az ilyen emberek nem unalmas és komor.

Hagyja, hogy a problémát, vagy baj támadják meg, szemérmetlenül, hogy nem szükséges, hogy mutassa meg, hogy azok, akik közel vannak. Az emberek, persze, akkor szimpatizálnak, de nem lenne érdeke, hogy vonzza.


Legyen a saját maguk által

Valódi érdeklődés azok, akik mindig is magát. Az ember állandóan megpróbálja utánozni senkit, nem valószínű, hogy nagyon érdekes. Szintén aki könnyen esik hatása alatt idegen, elveszíti egyéniségüket.

Meg kell, hogy ellenálljon minden, ami elfogadhatatlan az Ön, bemutatva erős jellem. Ez a jellegét és elveit, hogy egy személy sokkal érdekesebb. Nem számít, ha néha meg kell törni a teljes áramlás érdekében, hogy ne szakadjon ki a kerékvágásból.

Engedve pletyka és félve a pletykát magát, akkor, a leginkább szükség van, hogy elveszíti a méltóságát. És ezek az emberek egyáltalán nem érdekes senkinek. Annak érdekében, hogy ne legyen, mint azt el kell utasítani kétségei vannak a helyességét tetteikért.

Célszerű és megfelelő hozzáállás. Nem szükséges, hogy magasztalják tehetségek és egyéb tulajdonságait. De lehet nem kezelteti magát illetően. Ha nem szerelmes magukat, kevés esély van arra, hogy valaki szeretni fog.

Nagyon jó, hogy megértsük magát találni az összes jó és rossz. Elemzése után, akkor meg kell próbálnia, hogy adjunk a előnyeiről és hátrányairól csökkentésére. De ahhoz, hogy megtalálja és meghatározza azok erősségeit, akkor nem kell állandóan duzzadó próbál hangsúlyozzák fontosságukat.

Ahhoz, hogy egy nagyon érdekes ember, őszinte, hogy tiszteletben tartja magát és másokat. És akkor nem marad visszafizetni természetben. És szüksége van, csak egy dolog: a tiszta vágy, hogy e cél elérése érdekében.