Hogyan válhat egy soknyelvű 10 tipp a Benni Lyuisa

Hogyan válhat egy soknyelvű 10 tipp a Benni Lyuisa

Mikor lett a soknyelvű - olyan személy, aki több nyelven beszél - én világom bővült. Tudtam, hogy kommunikálni az emberekkel és a helyekre, amelyek egyébként soha nem látott. Találtam barátok a vonat Kínában, mert a tudás a kínai, a politizálásnak arab és a lakosság a sivatagban, rájövök csodálatos dolog a világon a siketek keresztül jelbeszéd, táncolj elnöke Írország (női) gael, és még beszélt róla, az ír rádió . Interjút a termelők a szövetek Peru, megtanulta a részleteket munkájuk, mert a kecsua nyelvet, lefordították a különböző tevékenységek a portugál, magyar nyelven. Általában volt egy lenyűgöző évtizedben az utazás teljes a világ, és élmény a tudásomat.Benni Lyuis, akinek van egy idézet, az egyik legismertebb modern poliglottjainkkal aki utazott a világ másik felén. Ő felszólaló TEDx konferencia, ami szemináriumok és csodálatos hely „Tanulj meg egy nyelvet itt három hónap.” Ez az ember ütött, és inspirálta, hogy vegye fel a képzés most. Benny saját technikák és ötletek azok számára, akik a nyelvtanulásra, gyorsan és hatékonyan.

Akár foglalkozó képességeit?

„Vagy született egy genetikai hajlam az idegen nyelvek tanulását, vagy sem, nem? Tehát a legtöbb ember hisz, de ez tényleg csak egy kifogás. Néhány évvel ezelőtt volt egy szörnyű diák, amikor jött a nyelvtanulás. Én voltam a legrosszabb a tanulságokat a német az iskolában, és 20 voltam, csak az angol és képes beszélni. Még 6 hónap után én spanyolországi tartózkodás alig tudtam kérni egy járókelő az utat.

De aztán jött a fordulópont, és megváltozott a megközelítés, hogy a nyelvtanulás. Kaptam egy oklevelet C2 szint (legmagasabb szintű tulajdonosi) a Cervantes Intézetben dolgozott, mint egy profi fordító, és még interjút adott a spanyol rádió, ahol tanácsot adott azoknak, akik szeretnének utazni. Azóta megtanultam, több nyelven, és most a saját 10-én nyelv különböző szintjein (társalgási, hogy folyékonyan). A lényeg, hogy már van elég mentség, és mondd magadnak, hogy nincs ideje vagy lehetősége. Csak elkezd és a munka, időt és energiát, akkor büszke lehet az eredmény.10 tipp azoknak, akik tanulni idegen nyelveket

1. Ismerje meg a megfelelő szavakat

Sokan feladják az idegennyelv-tanulás annak a ténynek köszönhető, hogy a földről kell tanulni egy csomó szó. De, hogy egy dolgozó szókincs nem feltétlenül tudja minden szava. Tény, hogy a helyes megközelítés, 20% -a az erőfeszítéseket a nyelvtanulás lehetővé teszi, hogy észre 80% -át az anyag (emlékszik a Pareto-elv). Az angol (mint a legtöbb más) minden szöveges mintegy 300 ugyanazokkal a szavakkal. Akkor speciális kész kártyákat a szavak, valamint speciális programok tanítani a szavakat. A fő előnye az ilyen programok, hogy nem fog, mint abban az esetben a szótár tanulni szavakat egy bizonyos sorrendben. Például a program létrehoz Anki kártyák szó a témáról, és szüksége van egy másik intervallum ad nekik, hogy ha egy ismétlés.

2. Kommunikáció és még azt mondják hangosan idegen nyelven az első napon

Adj magadnak a jogot, hogy hibázik - csak most kezdik tanulni a nyelvet. Beszélj anyanyelvűek a Skype-on vagy Chatroulette. lefordítani bármilyen szöveget hangosan. Elfogadom, hogy tanítani nyelvet, akivel meg lehet beszélni minden nap. Így nem lesz a félelem, hogy akkor kiejteni a szavakat helyesen, vagy egyszerűen csak nem emlékszik minden megtanulták, amikor eljön az ideje, hogy kihasználják a tudás.

3. Először tanulni hasznos kifejezéseket

Képzeld el, hogy a tanulás a spanyol, és hirtelen kell menni Spanyolországba. Miért kell félni, ha már időt töltött a nyelvtanulást. Amire szüksége először? Kifejezések, amelyek segítenek tájékozódni, rendelni egy étkezés vagy szállodai szoba, megfelelnek a megfelelő embereket, a boltban vásárolni, amit akar.

4. A rádió hallgatása

Ez az első dolog, amit meg kell tenni, hogy, a nyelvtanulás. Írj magadról rövid szöveget, tedd a saját, vagy egy anyanyelvi és a komplement komponensek a tanulási folyamat. Ez egyébként tökéletesen illusztrálja a szinten haladást.

6. Ne rohanjon regisztrál tanfolyamok

7. A korlátlan lehetőségek az interneten

Gondolod, hogy kommunikáljon a hordozó önmagában nagyon drága? Tévedsz! Mivel sok online forrásokat, amely segít, hogy egy többnyelvű. Benny tanácsolja duolingo.com és italki.com. Az utóbbi közvetlen kapcsolatba anyanyelvű.

8. Legyen felkészülve, hogy kiad egy csomó időt, hogy tanulmányozza

Benni Lyuis azt mondja, hogy a nyelv szenteli napi 6-8 óra, akkor beszélni a nyelvet, a B2 szintet két hónap. Vagyis azok, akik képesek megbirkózni 1-2 órát egy nap, egy év alatt képes lesz bizonyítani kiváló eredményeket! Csak akkor kell kezdeni most.

9. Ne kifogásokat keresnünk

Kiderült, nem kell semmilyen különleges képességek, hogy megtanulják a nyelvet, de vannak speciális eszközöket és technikákat, amelyek segítségével könnyebb és gyorsabb. Benni Lyuis

10. Ne csak törekedni az ideális

Sok kezdő a korai szakaszban nem mutatja az eredményeket, hogy a gróf. Ennek eredményeként, a képzés csak befejezett, még nem kezdődött el. Hagyja magát hibák késésben vagy egyszerűen nevetni a saját hibáit, de soha nem adja fel! És akkor minden feltétlenül.