Hogyan változtassuk meg a letöltési mappát google chrome hun

Szia kedves chitateli.Segodnya a bejegyzést szentelt az egyik legjobb böngésző Runet, legalábbis nekem ez a Google Chrome rus.

Hogyan változtassuk meg a letöltési mappát google chrome hun

Elkezdtem ezzel a böngészővel körülbelül 3-4 hónapja, de ebben az időben sikerült bizonyítani magát, mint egy böngésző elég gyors a szememben. Megértem, hogy lehet mondani, most azt mondja, hogy minden böngésző gyors. Én nem vitatkozni mindenkinek megvan a saját preferenciái. Valaki szereti a Mozilla Firefox, az Opera, hogy valaki például néhány barátom általában inkább az Internet Explorer. Minden embernek megvan az úgynevezett legjobb böngésző.Na jó most. Ha, mint én, használja a Google Chrome hun, akkor valószínűleg észrevette, hogy ha a letöltés, amit vagy mi van ez az első helyen kezd automatikusan letöltődnek, másrészt letölthetők a mappát a C meghajtón, ahol a Windows.


De azok számára, akik meg akarják változtatni ezt a helyzetet, és azt bemutatja a rövid pozíció.


Tehát minden nagyon egyszerű kell menni a böngésző is, és megtalálja itt, mint egy ikon a panelen:

Miután rákattint erre ki kell választania Options.

Ezután válassza ki a tételt Advanced.

Ha azt szeretnénk, hogy a fájlok ne kerüljenek az alapértelmezett mappa egy másik helyre, majd görgessen le az oldalt, és keresse meg a letöltés megkezdéséhez. Továbbá ez a Tallózás gombra. Kattintva lehet majd kiválasztani a helyet, ahová a fájlt menteni.

Akkor is, ha azt szeretnénk, minden egyes alkalommal, hogy válassza ki a helyet, ahol letölthető szükséges, hogy egy négyzetet a „megkérdezi, hová mentse az adott fájlokat letöltés előtt.”

Miután minden kész gombot kell megnyomni, hogy lezárja. Így minden alkalommal, amikor elindítja a Google Chrome hun fájlt tedd a helyére, hogy megmutatta neki, vagy felajánlja egy helyet, hogy mentse, hanem a kezdet újra az Ön által megadott mappában is.

Jelenleg én mindent. Találkozunk az oldalakon blogomban.

őr:
Ha azt tervezi, létrehozni és fejleszteni az üzleti, az üzleti portál Moneyplane segít ebben. A portál szentelt aktuális kérdések a modern üzleti

Mint a bejegyzést? Ellenőrizze, hogy ki a másik: