Hogyan végezzen esküvő sétálni lóháton

Hogyan végezzen esküvő sétálni lóháton

Ló - az egyik legszebb és büszke állatok. Úgy tűnik, hogy mindig kíséri egy férfi. Egyszer régen, nélkülük az élet lehetetlennek tűnt. Most, a kommunikáció lovak hozza az életünkbe a szépség és a romantika. Esküvői menyasszony és a vőlegény lovaglás lovak már hagyománnyá vált, a romantikus kapcsolatot, hogy ebben az ünnepi és örömteli nap. Hogy tudta szervezni rendesen?ló lovaglás képesnek kell lennie arra, hogy válasszon. Ugyanaz a ló kihasználni, hogy egy kocsit, és vezetni lóháton, általában lehetetlen. van egy részlege a standard az angol Besorolás:

 • melegvérű ló (ló);
 • hidegvérű ló (nagy teherbírású);
 • póni;
 • vadlovak.

Nyilvánvaló, hogy abban az esetben, esküvő lovagló, amelyek csak az első lehetőség. Fajtájú lovaglás lovak bőségesen. Mi kiírja a leghíresebb.

Arab ló

Hogyan végezzen esküvő sétálni lóháton

Világszerte híres fajta. Visszavonva, mint a neve is mutatja, Ázsiában. Sok ezer arabok éltek egymás mellett ezek az állatok, javítsák a fajtát és vallásilag őrizte a vér tisztasága. A „vérbő arab lovak” gyakran található a történelmi regényeket. Ez a fajta került Európába a mórok a VII században, és hamarosan népszerűvé vált. Arab lovak különbözött szépség, kitartást és jó természetű. Számos európai fajták származnak arab. Lovak a fajta egyedi saját csontváz szerkezet: ezek kevesebb, mint egy bordát és három csigolya. Vannak öbölben, piros, szürke és fekete lovak.

Orlov ügető

Hogyan végezzen esküvő sétálni lóháton

Sok bűnök felhalmozódott a lélek Prince Orlov során a nyilvános szolgáltatás. Ez volt a kezén esett a végrehajtási sorrendjét a gyilkosság egy gondatlan király Petrusha III. Miután megkapta a lemondását, s eltér az eseteket és teljesen szentelte magát lótenyésztés. Úgy tűnik, a gróf volt méltó tehetség ezen a területen, és ő nagyon szereti a testvéreink. Köztudott, hogy maga után, kivéve Orlov ügető, elhagyta több fajta galamb és még csirkét.Fogja az új fajta, a gróf tűzte nehéz feladat: hogy a nagy ló, elegáns, egyformán jó, és a felvonuláson, és az eke és a kocsi. Az őse a fajta arab lovak Smetanka vásároltuk a török ​​szultán egy csomó pénzt akkoriban - 60.000 arany. Úgy hozta Magyarországra fegyveres őr két évig. Mindez idő ő vezette gyalog elutasításával minél közelebb van a vízi, potenciálisan veszélyes az egészségre a drága ló. Smetanka keresztezték a dán és holland kanca - a legjobb nehéz abban az időben. Ennek eredményeként, miután három generáció tenyésztők kapott legendás fajta Oryol.

Trakehner

Hogyan végezzen esküvő sétálni lóháton

Származtatott Németországban. Nagyon nagyra értékelik lovaglás szerelmesei. Ez egy sport-ló igásló. Talán öbölben, a fekete és a piros ruha. Alkalmanként - szürke. Magyarországon hozzuk 20 a múlt században, és azóta sikeresen tenyésztik sok ménes.

Ukrán hátasló

Visszavonták, miután az 1917-es forradalom. A kezdeményező a munka kezdetén az a fajta volt, Semen Budenny. Nagy sport ló. Jellemző a harmonikus kívül, gyorsaság, erő, állóképesség, és jó természetű. Szín: pej, varjú, szürke, ritkán fülemüle.

hannoveri ló

Hogyan végezzen esküvő sétálni lóháton

A fajta háromszáz éve. Bred királyságában Hannover, amely később része Alsó-Szászország. A leggyakoribb sport ló a világon. A népszerűsége egy bizonyos fajta határozza meg a nyertesek száma a különböző lovas versenyek. Van számos hannoveriek legnagyobb a világon, és már meghaladta a húszezer.

Jellemzők esküvői lovas

Először is, meg kell tanulni, hogy maradjon a ló. Angol hölgyek mindenkor hozzászokott lovak gyermekkora óta. Ezért lehetetlen nem csodálni a testtartás és a cikk szép nők, amikor a lovaglás. Ló és gyönyörű nő egy csodálatos pár. Úgy tűnik, hogy azok kiegészítsék egymást. Lehetséges, hogy üljön a nyeregben, mint egy hölgy, ha nem megtanulni ezt a gyermekkortól? Természetesen igen. Szinte az összes lovas klubok teljes gyorsított tanulás lovagolni az ifjú.

Szóval, mit kell Wedding lovas sikerült

 1. Látogasson lovasoktatás. Néha kínál esküvői nélkül lovas tapasztalat. Akkor kínálnak egy nagyon udvarias és nyugodt lovak. De ez csökkenti annak lehetőségét, síelés, úgy, hogy még jobb tanulni egy kicsit. Képesnek kell lennie:
  • ülni egy lovat;
  • leszállni;
  • Úgy érzem, abban a nyeregben.
 2. Válassza ki a megfelelő esküvői ruha. Lovaglási nem alkalmas szűk ruha, de ez csodálatos és gyönyörû.
 3. Vedd fel a lovakat. Sokkal jobb, hogy megismerjék őket előre, és még jobb barátok. Ezen túlmenően, a ló az esküvői kell elegáns. Egyetértett a tulajdonosok ezt a tételt, kérjen fotók a korábbi fotózásra.
 4. Legyen korcsolyázás programot. Azt, hogy csak egy rövid fotózásra lóháton vagy egy rövid séta a parkban. Ahogy az idő engedi, esküvői forgatókönyv.