Hogyan vegyek kapri_4

Hogyan vegyek kapri_4
Női capri első népszerű lett a korai 60-es években, amikor a csillagok, mint Meri Tayler Moore kezdett viselni őket. Ezután a nőstény capris tartották merész ruhát, az arány a női ruházat volt prűd: blúz, begombolt és szoknya térd alatt vagy a közepén a bokáját. Természetesen sok minden változott azóta, de a női capris még mindig divatos elem a női ruházat.A sokféle anyagból, hossza női capris készült sokoldalú szekrény elemet. Íme néhány tipp, hogyan kell viselni, és mit ne viseljen kapri nadrágok Női ebben a szezonban.

Először is nézzük hogyan lehetne nem viselnek capri nadrágot. Kissé bő capri nadrág többi részével divatos női ruhák: elegáns top, szép fülbevalót és magas sarkú teheti mindenki elfordítják a fejüket, miután.

Hogyan vegyek kapri_4
Azonban bő capris párosítva egy túlméretezett póló és sportcipő segít keresni frumpy.

Ez nem azt jelenti, hogy a Capri nem lehet alakítani egy aranyos, alkalmi viselet, valamint más részein divatos női ruha.

Egy hétvégére, vagy egy nagyon kellemetlen napig lehet viselni karcsú szabású nadrág capri egy blúz paraszt stílus vagy tunika, lapos cipőt és egy világos zsákot.

Hogyan vegyek kapri_4
Természetesen egy nő viselhet capris a dátum, vagy egy párt. Ebben az esetben jobb, hogy hagyjon fel a bő capris. És a többi divatos ruhát kell divatos.

Ha a munka olyan helyen, ahol nincs szigorú öltözködési, akkor viselni divatos capris munkát.

Hogyan vegyek kapri_4
Kiválaszthatja capri hossza lábszárközépig. Ezek nagyon divatos és lehet párosítani sok mindent. Mivel ezek az egyetemes, a nők bármilyen magasságú és építmények viselhet capri nadrágot. Először is, meg kell tennie, hogy értékelje a test alakját, és távol marad nadrág túl ragasztanak lábak. Az első a nadrág legyen sima, nem ráncos. Ráncosodását befejezheti.

A széles, egyenes capris jól néz cipő, lapos talp és egy kis sarok. Hozzátéve, néhány tartozékok hogy segítsen meg elegáns és szép. Bokaláncot lehet viselni, fényes cipő ízt a ruhában.


Hogyan vegyek kapri_4


Ezekben nadrág, akkor érzik magukat, és ezzel egyidejűleg a szakmában. Csak adj egy kabát vagy ing gallérja nézni az üzleti-szerű. Még jobb, ha hozzá egy elegáns blúz és sarok hogy hozzon létre egy női képet.

Capri néz szűk kabát ujja háromnegyedében. Rajongói sportos nadrág capri kombinálható pólók és sportcipők. A rugalmasság a nadrágot végtelenek, ha tudod, hogyan kell keverheted azokat.

Capri kapható bőr, selyem és farmer. Válassza az is, hogy elférjen egy konkrét esetben.

Hogyan vegyek kapri_4
És még néhány tipp. Válasszon egy egyszerű és sötét színeket. Sokkal jobb, ha capris véget ér közvetlenül a térd alatt, és anélkül, hogy a bilincset. Szandálokat lapos cipő vagy cipő, egy kis sarok. Kerülje visel magas sarkú capri nadrág.

Válasszon capri nadrágot, rugalmas pamut vagy selyem a vállalati party, akkor lehet kombinálni egy pulóvert vagy kabátot.

Hogyan vegyek kapri_4
Ha Ön egy kövér nő, ez nem jelenti azt, hogy nem lehet divatos ruhákat viselni és élvezni a nyár. Most egy csomó különböző ruházati létrehozott nagyobb a nők. Úgy néz ki, annyira jó és elegáns, hogy a nők is meg szexi és csábító. Sok top tervezők és ruházati vállalat a befejezéséhez. A tervezők már régóta felismerték, hogy a túlsúlyos nők szeretnék, hogy nézel ki, így az általunk kifejlesztett modell a különböző minták, így búcsút kanyargós nők formátlan ruha. Ezen a nyáron, akkor megengedheti magának, hogy viseljen szép és kényelmes, boldogok, hogy megfeleljen a nyári és élvezni az életet.

Hogyan vegyek kapri_4
Elegáns poncsó, néhány évtized után visszatért a divat. Ez tökéletes a nyáron, különösen jól egy ujjatlan ruha. Poncho lehet használni, ha a ruhát kell adni a hivatalos megjelenés. Jelölje hurkolt poncsó vagy készült könnyű anyagból, mint a pamut, és előnyösen pasztell színű. Poncho lehet viselni a nappali és az esti, úgy néz ki, elegáns, sötét ruha nélkül ujjú.

Hogyan vegyek kapri_4
Nyáron ez egyszerűen lehetetlen megtenni anélkül, hogy egy fürdőruhát. Jelenleg elegáns és szépen tervezett fürdőruha molett nők, akik sikeresen elrejteni a problémás területeket. Válasszon egy szilárd fürdőruha, jobb tömör anélkül, hogy nagyméretű képeket vagy kiegészítő szerkezetek. Használja sötétebb árnyalatú, hogy elérjék az illúziót karcsúság.


Hogyan vegyek kapri_4
Teljesség - nem egy mondatot, akkor viselni egy elegáns és szép ruhákat a meleg nyári hónapokban, hogy segít keresni benne, és úgy érzi, szép. A bizalom mindig a legfontosabb, úgy döntenek, például ruhák, amelyek jól érzik magukat.

Hogyan vegyek kapri_4
Ha nem kezelik a nők szenvednek anorexia, akkor lehetősége van arra, hogy egy hatalmas választéka nyári ruhát. Vannak különböző stílusú ruha nagyobb a nők, a tervezők különös figyelmet fordítottak rájuk ebben a szezonban. Íme néhány a legnépszerűbb stílus nyári ruha nagyobb a nők.


Hogyan vegyek kapri_4