Hogyan verte a lustaság és az apátia pszichológiai tanácsadás

A három fő oka a lustaság, és hogyan leküzdése érdekében. Nézd meg a gyakori probléma a pszichológus és érdekes tippeket, hogyan lehet leküzdeni lustaság és apátia helyzetekben, amikor meg kell szedned magad.Hogyan verte a lustaság és az apátia pszichológiai tanácsadás

Ahhoz, hogy megértsük. hogyan kell legyőzni a lustaság. meg kell állapítani az okot. Lustaság önmagában nem létezik - és ez annak a következménye, az egyik tünete az ilyen körülmények között.
1) az elégedetlenség. kedvelt business class;
2) energia bomlása;
3) a hiányzó nagyszabású elképzelés és megértése a jelenlegi cél vagy. A tudomány nyelve. energia stagnálás.
Sokan szembesülnek a lustaság és az apátia, elvesztette az élet értelmét, és lecsapjon az alkohol, illetve az antidepresszánsok. De ezek a hiányosságok nem segít kezelni a problémát hosszú távon csak súlyosbítja a helyzetet. Most tekintsük az egyes államokban. módon ki belőle és mechanizmusok elleni küzdelem lustaság minden szakaszában.

1. kedvelt üzleti

Business. amely nem vezet az elégedettség hazai igényeket. Ez nem örömet. lehangoló. Értelmetlen cselekmények. igénylő nyilvános -, hogy a belső törések. alázatban, hogy szükség van a több személyes elveket. érzelmi diszkomfort a munkakörülményeket. kapcsolatok csapatmunka és a vezetés. Pénzügyi elégedetlenség - mindezen tényezők közé tartozik a védelem immunitást funkciója a tudatalatti. blokkoló és ellenállás. Ennek következtében - a lustaság.

Nem elégedett a jelenlegi munka - elég, hogy visszavonul, és úgy érzi, mint egy hős (.. Bár ez a fellépés is szükséges bátorság és lelkierő, és ez az első csapást a lustaság és az első lépés általában a boldog és harmonikus életet). Fontos, hogy talál egy üzletet, a lélek és a türelem, hogy fektessenek be maradéktalanul. Az utóbbi feltétel nagyon fontos.

Sokan úgy gondolják, hogy. „Először is, a kedvenc dolog, hogy boldoggá. gazdag. szabad és így tovább. d., és csak akkor fogom tenni bele szív és lélek. " Sokan arra számítanak, azonnali eredményeket. de erőfeszítés nélkül. No 100 - százalékos koncentrációja erők. nehézségek leküzdésére. saját félelmeit nem a halakat a tóban.Az eredmények elérése megköveteli a sok erőt. hűség és a türelem a törekvés a cél. Sajnos. sokan nem rendelkeznek elég ebből. mert az emberek. célzó valamit. hogy a kedvenc dolog azonnal reagál szépen. Nem kezd ez a lehető legrövidebb időn belül. ismét alávetjük apátia és dobja fel a kezét.

2. Fáradtság, erőtlenség

Energia recesszió bárkivel megtörténhet. akkor is, ha azelőtt, hogy minden rendben. Volt sok erőt és energiát. Még a megszállás alatt kedvenc dolog.

Ok. egy közönséges fáradtság. mint a fizikai. és erkölcsi. A feladat, hogy csökkentse ezeket idő minimálisra - ezek eredménye lehet a helytelen táplálkozás. alváshiány. Dolgozom a hét minden napján. hiánya a szabadság. ülő munkát.

Kilépés. regenerálódásra. vakáció. figyelemelterelés. érzelmi kiadás. Hatékony változás táj. Travel. ennek következménye. Reboot tudat. Egy egészséges test - ép lélek. Tartalmazza az életedben sport. mozgás. Kellemes időtöltés. Ez elősegíti az energia áramlását és forgalomba életerő. És a legfontosabb - nem veszik a pillanatok energia csökkenése minden fontos döntéseket.

3. hiánya célú

De kevés újraéleszteni cirkulációs energiát. fontos, hogy irányítsa a helyes irányba. Legyen ez a vektor lesz egy nagyszabású elképzelés. globális. a fő cél. elérését, amely kapcsolatban van a nehézségek leküzdésére és a kapott eredményeket a köztes „részcél”. És. rossz. mit kell tenni egy hónap alatt. hat hónap. és a jelenlegi cél. amelyhez elkezdhetjük most.

A kitűzött célok elérése - ez a leginkább termékeny talajt a hazai növekedést. És a belső növekedés - a leghatékonyabb módja annak, hogy megverte a lustaság. Nagyszabású jövőkép és cselekvési terv lputi kis szakaszait elérése globális célt, és segít a napi rutin, hogy van értelme. és legyőzéséhez ad „szárnyak”, hogy ösztönözze az új győzelmeket. Ez növeli az önbecsülés és az önbizalom.

Ha egy személy nincs célja, és a terv megvalósítása - még a legmagasabb törekvéseit végül átalakult apátia. lustaság. álmosság. semmittevés, stb - .. az összes tényezőt. ami káros hatással lehet a siker és a belső állapot. Van egy mondás. „Semmittevés ellepték buta ötletek.”

Szóval elfoglalni magát. Ez az, amit - milyen szenvedélyes. nőnek. Tökéletesség. fejlődik. nem áll meg. tuhnite nem tetszik állóvíz. Higgy az erejét. zamahnites tovább. megvalósítani álmai fellépésével. fogja érezni magát, mint egy teljesen más ember, és megérteni. lustaság „támadás” senkinek. hanem, hogy a neki vagy sem - egy tudatos választás egyes.


Ne tegye ki a későbbi életében. Ne pazarolja az idejét.
Leküzdeni lustaság - ez könnyű. Okának megértése. dolgozik rajta. Törvény - ez az egész titok.

Tetszik? Ossza meg ezt a linket a barátaiddal!