Hogyan vissza a ex-barátja tanácsát, ha már van egy másik, nem akarja, hogy - az életem

Mi a teendő, ha vissza akar térni a srác vissza

Amikor elkezd cselekedni, és hogyan kell érteni, hogy van egy esélyt, hogy újjáépíteni az unió?

Ezt a kérdést meg kell kérdezi magától nem azonnal után szakítás, és csak ügyelve arra, hogy nagyon szeretem őt, és boldog vele. Lehet, hogy majd nem akar találkozni a fickót, annyira ... akkor add is. Minden embernek megvan a maga előnyei és hátrányai, és ha figyelni az első, és lehet, hogy nem jön vissza szállítják őket, sőt, ha megpróbálja elviselni a hiányosságokat nem szükséges kínozza magát, és épít felhő kastélyokat.Ők előbb-utóbb szétesik újra.

A szünet után meg kell húzni össze magad

Azt hiszed, hogy szereted őt? Vagy talán te tényleg csak fél attól, hogy egyedül, vagy úgy megszoktam, hogy egyszerűen nem veszi észre, hogy a szerelem elmúlik?

Bár akkor nem érti ezeket a kérdéseket, és nem érti, mit akar valójában, akkor nem vállal semmilyen kísérletet, hogy visszatérjen a szeretett. És azt kell magát. Nyugodj meg, gondolat legyen józan és tiszta, és semmi esetre sem elhamarkodott.

Adj magadnak időt gondolkodni.

 • Először is, azonnal a szünet után nem kell lépéseket tennie -, hogy hívják, vagy írjon SMS-t és próbálja meg „véletlenül” találkozik vele, vagy állandóan kérdezni, hogy az Ön közös barátok.
 • És másodszor, egy rövid szünetet a kommunikáció lehetővé teszi, hogy gondolja át, és döntsd el magad, hogy érdemes kipróbálni, hogy újra kapcsolatokat. Talán abban az időben az elkülönülés, akkor nagyon fáj. De egy idő után nagyon rövid idő alatt úgy fogja érezni, megkönnyebbült, és meg fogja érteni, hogy az elválasztás volt a helyes döntés.
a tartalom ↑

Hogy, hogy nem fut utána

Talán, ha elkezd élni az életed, akkor látni fogja, hogy mindent tökéletesen anélkül, hogy egykori szerelme. Ez történik, miután szakítás, mert nem mindig tudjuk pontosan megértsék, mit akarunk a kapcsolatot.

Talán megnézi a régi kapcsolat után szakítás egészen más szemmel és utasíthatja vissza őket.

Nem tetszik, akkor? - Egy nagyon fontos kérdés. Ezt a kérdést kell, hogy nagyon őszinte választ előtte.

cselekvési tervet, hogy visszatérjen

Végtére is, az ex-barátja, ez idő alatt megtalálja egymást, és nem csak egy, majd vissza, hogy nem lesz könnyű. És a legtöbb, ha nem lehetetlen.

Rovására a személyes életét. Mivel van ez tette ki? Van valaki a fejében? Vagy még mindig derít könnyek és tapasztal.

Igen, akkor találja magát egy úriember.

De nem több. Ez nem kell bizonyítania, hogy rokonok, nem beszélve az emberek, akik legalább úgy kapcsolódik a srác. Ha az ex rájön, hogy létezik egy másik személy az életedben. A történet egy barátom tudja, hogy boldog. Ő oldja meg a szív is örökre. Rosszabb, ha a beau jobb lesz, mint az ex saját szavakkal.

Ez segít, hogy újragondoljuk a tapasztalatok és egy kicsit zavart.

A legfontosabb dolog, amit meg kell érteni - az esély mindig ott van. De ne feledjük, ez - van ugyanazt az esélyt, hogy többé nem fogja látni egymást örökre. Ezért a legtöbb helyes stratégia, amit követnie kell - Vigyék. Képzeld el, hogy sajnálom, hogy néz a szemébe ex-barátja, ha abbahagyja nézni a megjelenését, és elvesztik a bizalmukat. • Be kell, hogy őszinték legyünk egymással és vele a titok van egyszerű. A férfi vagy fiú fél, hogy becsapják, amikor felfedezi a hazugságot, hogy biztos, hogy sosem lesz veled. A lényeg az, hogy a szavak a szíve.
 • Ha nem tudja, hogyan lehet az ex-barátja, tippeket a srácok nem segít. Ez a legjobb, ha a pszichológusok, hogy tud adni, ha valaki szereti.
 • Először is, meg kell nézni a maga részéről mit nem jön, és nem szeretné, hogy az ex-barátja. Végtére is, akkor is lesz egy alkalom más betegség.
 • Leginkább az idejét, és ne pazarolja azt a emlékeit elválás, ha úgy döntött, hogy visszatér, nem járnak keres.
 • Győződjön meg Ön is elsősorban az a tény, hogy már megváltozott, tudod, hogy a hiba vezetett a széthúzás, és akkor nem teszi lehetővé.
 • Felejtsd el azt a tényt, hogy a távozási kapcsolatok az oka egy fiatal férfi és vállalni a felelősséget, ha nem követi ezt a tanácsot, akkor húzza le ismét a kölcsönös sértések és vádakat.
 • Van egy fontos részletet. Ne feledje, hogy ha az ember vagy az ember akart beszélni veled a kapcsolatot, tudat alatt is hajlandó kompromisszumot kötni, és kész arra, hogy helyreállítsa a kapcsolatot, mint te.
 • a tartalom ↑

  Mi mást kell olvasni:

  Mit ne tegyünk?

  Hogyan vissza a ex-barátja tanácsát, ha már van egy másik, nem akarja, hogy - az életem
  Lányok szeretnek mindenféle jóslás és előjelek, de nem bízom bennük. Különösen nem keres összeesküvések, ezeket használják a csalók. Ez nem fog segíteni. Sajnos, a mágikus ezekben az esetekben még erőtlen, bár lehet, hagy némi reményt.

  Ne hagyatkozzon a barátai - ha úgy tetszik - ha lebeszélni minden gondolat újra találkozni vele. Home Health optimizmus és a vágy.

  Csak egy oka annak, hogy az ember soha nem jön vissza - tényleg beleszeretett egy másik. Ez az, amikor nem lesz esélye. Ezért, bár ez nem kell, hogy tegyen meg minden erőfeszítést, és mutasd meg, hogy valóban javítani.

  Függetlenül attól, hogy kell gondolni, hogyan kell visszatérni a férfi, akit szeretsz, segítségével a hívások és SMS-üzenetek?

  Nem valószínű, hogy ez lesz a jó stratégia. Ahhoz, hogy az ex-barátja gondolt megbékélés, ha kell, először is, tudom, hogy jól vagy, és nem szenved érte, másrészt - látni, hogy új megvilágításban. De emlékeztetni magad, még mindig lehetséges: ha szakított a szörnyű botrány után egy ideig a veszekedés küldjön egy üzenetet a bocsánatkérés, és köszönöm a jó dolgokat, hogy történt köztetek.

  Ha tud emlékezteti őt, hogy szép idő szeressétek egymást, és így érthető, hogy sajnálom, ami a törés (ebben az esetben semmilyen esetben nem könyörgött neki, hogy jöjjön vissza), ez nagyon is lehetséges, és rád néz, más szemmel, és fordulnak figyelem és azt akarja, hogy próbálja megújítani a kapcsolatot.

  A legfontosabb, hogy akkor is, ha nem működik, akkor elég ideges, ne aggódj. Bármi megtörténhet az életben nem kell reagálni mindezt vad hisztéria és a depresszió nem idegek maradt. Higgy jobb és szebb. Ez mindig lehetséges, hogy megfeleljen egy fiú vagy egy férfi, aki sokkal jobb, és természetesen egyáltalán minden fordulni, a lényeg, hogy tartsa.

  Tehát, össze azt a néhány pontot:

  1. Maga megváltoztatta a jobb.
  2. Gyere vissza az életébe, hadd tudják a létezéséről.
  3. Gondolkodjon pozitívan.
  4. Ne siess.
  5. Hívd csak alkalmanként.
  6. Hozd vele a kapcsolatot.
  7. hívja az egyik kis törvény!

  Nos, ő vissza, és hogyan szeretne viselkednek vele. Hirtelen megint kezdi. Itt van, hogy nőies ravaszságával.

  Kell először is nem hasonlítanak a múlt. Már van egy negatív tapasztalat, és minden figyelmeztetés azonnal létrehoz egy hatalmas negativitás az irányba. Sokkal jobb, hogy felejtse el a konfliktus. De ne felejtsd el, ahonnan elindultak. Annak elkerülése érdekében, tippeket.

  Ha volt egy konfliktus a kedvenc mozi, akkor jobb, hogy tartózkodjanak a látogató. Hasonlóan más helyeken.

  A legjobb cikket az oldalon: