Hogyan vitatkozni egy férfi!

Hogyan vitatkozni egy férfi!

HOGYAN vitatkozni MAN
„Mattot!”

„Azt mondta, megnyugodni, és fogd be a szád
Ez minden. Viszlát, a pokolba veled
Vagyok neked, mint a háborúban
És a háborúban, mint te. "


dal "Agatha Christie".

2.Tema. A vita tárgyát - a téma. Nem megy „az oldalsó”, és nem ad „hogy elvonja magát.” Ellenkező esetben a vita soha nem ér véget, és él.
1) Mit mondott?
2) Mit mondtál neki?
Próbálj meg nem „sétára a témát.”

3.Uverennost. A vitában nyer, akinek sikerült rázza a bizalmat a beszélgetőpartner. A kifejezés: „Talán, bizonyos szempontból igazad van, de ...” a nagy stratégiai fontosságú! Ez lehetővé teszi, hogy „elaltatni” éberség valamilyen módon megnyugtatni és adja meg a lehetőséget, hogy „bosszút”, amivel előre a „megcáfolhatatlan érv.” A megbeszélés lehet a bűvös szavakat: „Gondolkodjunk róla - együtt! És dönteni. "

4. §. Ne kritizálni, nem sértés, nem összehasonlítani. Men tartani a „szabályokat” és utálom, hogy „megsértette”. Ha élesen bírálta össze. Különleges düh köztelezettségeket összehasonlítás nyilvánvalóan nem a javukra. Hol vannak „tisztában van”, de „ismeri” nem akar. A bűvös szavakat: „szeretlek - hallani”. Pont. Akkor időt arra, „teljesítmény erősítés”, hogy fontolja meg a további lépéseket.6.Yumor. Ő - csodákat! Sokszor volt, hogy ki a „kényes helyzet” ez a mágikus varázslat humor. Ez volt az, aki kisimítja kellemetlen, éles pillanatok beszélgetés, érvelés, vita. Egy jó vicc (nincs epe!) - csodákra képes. Szellemes ember értékelni - kivétel nélkül! Az ő tekinthető véleményt. Nem semmi a TV-ben olyan sok humoros programokat. „Komédiások”, hogy egy szédítő karriert, keresni egy csomó pénzt, és fejlődjenek. Úgy tűnik, hogy bonyolult „vicc-vicc.” De ez - egy igazi művészet. Vékony. Aki birtokolja őket, kétségtelenül ez nagy előnyt jelent. A vitában is. Férfiak imádni szellemes nők kényesek, „így fel harc nélkül.”

7.Lovushki. A mágikus szavak. „Azt ígérted” lenyűgöző cselekmények. „A kölyök - mondta a fiú - nem!” És megígérte, hogy te jobban tudod, mint én. Ne kiabálj, ne igyon, ne dohányozzon, ne vitatkozz, szerelem, vásárolni, szakács, hogy, hogy a hold .... Belátása. És ... nem szükséges ... .chto ő régen „ígért” van.))

8. Érvek és tények.
„Azt mondják:” Adj! Adj! Adj! "
Kérdezi: "Dai Dai Dai !!!"
De én nem akarok itt;
Kizárólagosan - ott
Ezek a tények, érveket és tényeket
Ez a tény - és amennyiben az érveit?
Ezek a tények, érveket és tényeket
Ez tény. "
dal „Érvek és tények” Zöld Szürke.
Minden további nélkül. Van olyan nagy újság-magazin Érvek és tények! Egy ilyen érdekes és hasznos. Tehát az érvek és a tények jelen kell lennie a beszélgetés során. Érvek - cáfolhatatlan tények - valós vagy .... szinte. És mindent meg kell „tiszta”, nem hosszú, összetett érvelés. Nem „terjedt az ötlet a fa alatt.” Argumentum - beton, elfér ugyanabban a mondatban. Női könnyek - egy érv. Abszolút. ... de nem mindenki számára. Egyes férfiak, „a nők sírnak”, „zsémbes”, „nyafogás” - bosszantó. Minden egyes megközelítésre van szükség.

És végül, azt mondanám: