Hogyan vitatkozni egy nő - egy olyan világban, a harmónia és a bizalom

Függetlenül attól, hogy milyen ember kedve - beképzelt fajankó, az átlagos képviselője a férfi, nem hajlamos a konfrontáció, vagy gyenge és petyhüdt rag - időről időre, akkor nem kétséges, részt vesz a hosszú (vagy nem) a nők . Ugyanazzal a bizalom azt mondhatjuk, hogy a tanfolyam a kapcsolatot meg kell adnia egy csomó időt a társa a vitában, ami (legalábbis a szempontból egy nő) kell lennie a veszteség is.Ön egyetért azzal, hogy minden ember lehet ebben a helyzetben. Például, ha van egy nagyon rossz idő csökkentették nadrág, miközben azt is feltételezték, hogy kellett lennie rád. Vagy ahelyett, hogy egy „cikkcakkos”, akkor nem „cakk”. Vagy még annak ellenére, hogy a legjobb szándék, a szavak nagyon korai. Az egyetlen módja annak, hogy mentse az arcát a vita - mindig készen rá. Nem megy egy esti sétát a városban anélkül, hogy a pénz és a gyűrött pólót? Akkor miért kezdtél el rendezni a dolgokat, anélkül, hogy teljesen felkészült? Együtt női internetes portál iVillage és férfi internetes portál AskMen.com kínál néhány egyszerű tipp ebben az esetben.

Senki sem akarja, hogy a srác, aki szorított a sarokban, szidás saját nő, különösen, ha ez lehetséges, hogy elkerülje ezt. Bármilyen logikus érv az Ön által használt egy érv egy nő kudarc, azon egyszerű oknál fogva, hogy egy nő soha nem fogja elismerni, hogy valami baj van. Soha. Ne is próbáld, és megfeledkezik arról a lehetőségről. Nem számít, mennyire meggyőző vagy, vagy mennyi tévedett, meg kell érteni, hogy az igazság - ez nem az, amit szeretne hallani. Ezért a fő trükk az, hogy bizonyítva ártatlanságát magát, ugyanakkor meggyőzni a nőt, hogy ő is, persze.

Különböző emberek különböző elképzelni, hogyan kell kinéznie a győzelem a vitában, de a hadművészet változatlan marad. Íme néhány trükk segítségével, amely soha nem fogja elveszíteni a vita a szenvedélyét.

Hogyan vitatkozni egy nő: Ne emeld fel a hangod.

Nem számít, hogy mi okozta a konfliktust merült közted: hogy a vételi ajánlatot fagylalt tekintik akarta, hogy hízni, vagy éppen ellenkezőleg, az a tény, hogy elfelejtette megemlíteni a fagylalt, azt jelenti, hogy már vastag. A legfontosabb, hogy ellenőrizze, hogy a hang. Bármilyen szavakkal választhatja azt, hogy megvédje magát, mindig beszélnek halkan. Legyen nyugodt, és dühét fokozatosan semmivé. Amint elkezd beszélni ugyanazon a hangon veled, úgy, hogy nyert.Hogyan vitatkozni egy nő: Legyen az ember, aki hallja.

A férfiak egy híres ember, aki nem hallja. Legyen kivételt. Egy nő akar beszélni, és hogyan kell kiabálni? Tehát hadd csinálni. De ha ez a sor, hogy beszéljen a saját védelmében, használja a szavai azt, hogy világossá teszik, hogy már hallott, és ami a legfontosabb, hogy megértsük az ő álláspontját. Segítségével saját szavakat és kifejezéseket, és nem is kell, hogy jöjjön ki valami eredeti mozog, és ő majd úgy gondolja, hogy a leginkább figyelmes hallgató a kerületben.

Hogyan vitatkozni egy nő: Ne hagyja, hogy a szórt a vita tárgyát.

Nincs különbség, hogy mi volt a vita tárgyát: zenei ízlése, asztalfoglalás, filmek Dzhonni Deppa vagy az amerikai elnök üzenetet kongresszus - minden esetben, nem adja be a provokációnak, és ne változtassa meg a vita tárgyát. Győzelem vagy vereség a vita attól függ, hogy rendelkeznek azzal a képességgel, hogy nem ad lehetőséget, hogy a másik vitatkozó kifejezni egyet nem értésüket előre megbeszélt counterargument témában. A vita, hogy vigyázzon a leszámolás a vita tárgyát nem hirtelen egy leszámolás általában.

Hogyan érvelni a nő, elismerem, hogy tévedtek, és nyertél.

Gyakran előfordul, hogy a kifizetési a vitában, hogy nagyobb mértékben nem utal maga a vita, és a hatásait. Ő soha nem lenne képes nyerni a verbális konfrontációt akkor, ha először bevallani, hogy tévedtek. Légy büszke az ajtót. Vannak veszekedések, ahol nem számít, hogy nyer vagy veszít. Ezekben az esetekben csak magát megbotlik, és hagyja, hogy az ellenfél ugrik körül, mint szükséges. Előfordul, hogy a csapás okozza eszméletvesztés nagy rokonszenvvel a bírók. Mikor jön a során a szavazatok, a győzelem pontot kap.

Hogyan érvelnek, hogy a nő: játszani érzelmek.

Nagyon gyakran előfordul, hogy a nők alig várják a harcot csak azért, mert túláradó érzelmek. Kell magyarázni, hogy a férfiak vannak elhelyezve ugyanúgy. Tehát hadd menjen szabad. Azt tanítják a gyermekkorból visszatartani az érzelmeiket, hogyan fáj nekünk a tartozásait. Elfelejteni. Ahhoz, hogy megvédje az ő szempontjából a szívósság és méltóságát. Ebben az esetben nem kell félni, hogy azt mutatják, hogy a gonosz szavak fájdalmas az Ön számára. A nők esetében a szándékkal férfi, aki nem szégyenlős mutatni az érzéseiket a hőt az érvelés, a legjobb az emberek. És akkor mindig a győztes.

Hogyan érvelni a nő: Menj a személyiség.

Sok férfi az ilyen pillanatokban, azt mondják, van ujjukat a piros gombot, bármely pillanatban készen, hogy véget vessen a kapcsolatnak. Ez az elkötelezettség különbözteti meg egy férfit a csupasz fiatal. Ha a győzelem a vita megéri, hogy vessen véget a kapcsolat, vagy ha a visszatérés a normális élet elpusztításához szükséges a meglévő kapcsolat közted, majd hagyjuk, hogy menjen az egyén számára. Érdemes megjegyezni azonban, hogy a visszaúton nem. Újjáépíteni ily módon rendkívül nehéz.

Hogyan vitatkozni egy nő: A névvita.