Hogyan vonzza, kérjük, és megnyeri a férfi iker

Hogyan vonzza, kérjük, és megnyeri a férfi iker

Vonzzák a Gemini ember sokkal könnyebb, mint nyert. És mindez azért, mert a természet a Gemini ellentmondásos, felszínes és csak ritkán lesz csatolva valakinek. Lehetnek pesszimista, bizonytalan, ideges, de még mindig aktív, varázslatos, elbűvölő társalgó. De minden esetben, értékelni fogják a személyes szabadság és a függetlenség. Ez könnyű alkalmazkodni bármilyen helyzetben.Hogyan vonzza a Gemini férfi

Gemini ember vonzódik intelligens nők, okos, hogy képes legyen beszélni nekik mindent.

 1. Vonzzák Gemini könnyebben művelt lányok. Egy érdekes karakter, hogy van valami csábító és megfoghatatlan. Élvezik flörtöl.
 2. A foglalkozunk vele, rugalmas és nyitott. Légy jó hallgatóság számára. Boring tárgyalópartnerek nem tetszik.
 3. Mutasd meg neki ékesszólása, szintén képes vezetni a hosszú, érdekes beszélgetés, és rendelkeznie kell a ékesszólás.
 4. Ne keresd, hogy kötődnek hozzá neki, nem korlátozzák a szabadságát nem viselkedett túl kiszámítható. Minél több lesz a rejtély és nem kiszámítható, annál könnyebb lesz kedvére.

Hogyan legyen szíves egy férfi Gemini

Hogy tetszik a Gemini ember, nem lehet túl aktívan megmutatod neki a szimpátia, lő szemek, néz, de nem nézett rá, félt, hogy hiányzik egy szó. Ezek a rajongók sok volt, és nem valószínű, hogy ő is köztük volt észrevenni.

 1. Legyen képes, hogy kitűnjön a tömegből, nem lehet hasonló másoknak.
 2. Úgy szeretem, ha egy lány úgy néz ki, elegáns és szép. És ő karaktere egyesíti a nyugalmat és bizalmat.
 3. Számára fontos, hogy egy nő, hogy ossza meg érdekei, tapasztalatai, az érzelmek és a támogatott vágyait és törekvéseit. Azt akarja, hogy megtalálják Szétszórt, amely képes adni az ellátást, ragaszkodás és szeretet.
 4. Aktív érdeklődést tanulmányait, gyakran előfordul, ahol szeret pihenni.
 5. Az arány általában az arany középút, hogy nem szereti a túl szabadságszerető nők és unalmas homebody nem érdekelt.
 6. Lepte meg. Még jobb, azt mutatják, hogy van egy csomó közös, ha kombinálják olyan tulajdonságokat, mint a megbízhatóság, a szeretet gondolatok, vidám hajlam és a nem kevésbé mély belső békét.
 7. Ne nyissa ki azonnal előtte a vágyait, hadd átlátnak magam. Ez jobb megtartani a várakozást, és hogy adjon neki egy esélyt, hogy nyersz, ne legyen túl aktív. A természet egy kíváncsi természetű volt nagyon népszerű a titokzatos nő, különösen akkor, ha sok rejtelmeit, titkait. Azt akarja, hogy több időt tölteni a nő, hogy megfejtse azt. Csak a misztériumok kell igazán megéri, nem találták fel, különben érdeklődés nő gyorsan eltűnnek, ha azt észleli, a megtévesztés.
 8. Mint Gemini lehet báj, szellemes, intellektuális képességek, műveltség, egyedi, bájos mosoly, de aztán tartani a távolságot úgy, hogy ő maga kezdte aktív műveleteket.


Hogyan nyerjünk a Gemini férfi

A fő fegyver győztes Gemini ember kell egy szép mosoly, nyitott meg. Erre jegyben nagyon fontos szemkontaktust. És ha észreveszi, hogy a nő igazán boldog, hogy látja, mindig mosolygós és érdekli a történet, akkor biztosan úgy gondolja, a szerelemről.

 1. Azt akarja, hogy mellette egy intelligens és elegáns társ, aki tudja, hogyan kell a fejjel, és hogy van valami, hogy beszéljen vele. Glamorous képek a nők, ami nem valami beszélni a push.
 2. Női ő becslése a mentális fejlődés. Milyen érdekes lenne, mint a társa, a vonzóbb szemében. A legjobb eredmények beszélnek több mint okos mondatok tükrözik, megvitatása érdekes és szórakoztató témák, akkor is szavait idézve híres emberek.
 3. Vegyük azt, mi az, ne próbálja megváltoztatni. Gemini nem tetszik a nyomás, és úgy, hogy a szíve.
 4. A férfiak, az ikrek jól fejlett szaglás és imádja, ha egy nő illata kellemes. Csak ne használjon maró szagot, olyan módon, csak elidegeníteni tőle, és rossz benyomást.

Asztrológiai szolgáltatások által tervezett szakmai asztrológusok. És segít, hogy megtudja, konkrétabb és érdekes információkat, figyelembe véve az álláspontok mind a bolygók, szempontok alapján az egyéni horoszkóp. Megrendelés előtt láthatunk egy példát a horoszkóp.