Hogyan zuhany izzó a terhesség és a rigó

Douching kamilla otthon nagyon jó szájpenész. és elkészíti a főzet megfelelő öntözés lehet például a következő: két nagy evőkanál szárított kamilla, hogy egy liter forrásban lévő forró vízzel. öntsünk forró vizet, öntsük egy kis zománc tartályba, majd tegye a közepes hő. Amikor a levest forrni kezd, meg kell szobahőmérsékletre hűtjük, majd óvatosan betolni a fecskendőt keresztül nőgyógyászati. Kamilla zuhany csak akkor szükséges, lefekvés előtt, mert miután ezt a műveletet, akkor feküdjön le egy kicsit.Soda douching leginkább ajánlott szájpenész, valamint a fogamzás. Douching oldatot készítünk a következőképpen: Vegyünk egy fél-liter meleg vízzel, hozzáadjuk a szóda kiskanállal. majd öntsük az oldatot a fecskendőbe nőgyógyászati ​​és írja be a hüvelybe tiszta patak. A legjobb, ha elvégzi az eljárást douching reggel vagy este, de nem a nap közepén.

Annak érdekében, hogy megfelelően zuhany „klórhexidin”, nem kell használni izzó fecskendő vagy nőgyógyászati. Csomagolási forma a drog teszi douching nélkül ezek az elemek egyszerűen írja be a hegyét a permet a hüvelybe, és adja mintegy tíz milliliter alapok. Ezt követően meg kell venni, vízszintes helyzetben egy fél órát, hogy a gyógyszer volt ideje cselekedni.

A zuhanyozó előállítására, amelynek neve „Tsiteal” híg 50 ml a gyógyszer 500 ml meleg vízzel, majd óvatosan bevezetni az oldatot a hüvelybe, amely után kell öblíteni tiszta meleg vízzel. Zuhany, ez a gyógyszer otthon, akkor minden nap.

Ahhoz, hogy megfelelően Douche hidrogén-peroxidot, anélkül, hogy kárt a szervezetben, a peroxid kell keverni meleg vízzel egy arány 1: 3. Ezt követően, az oldatot öntjük nőgyógyászati ​​fecskendőbe, és egyik vége be van helyezve a hüvelybe, majd az oldatot irrigates a hüvely fala. A kezelés időtartama legyen legalább 10 percig, hogy a lány legalább némi hatása.

Douching „miramistinom” a következő: hegye az ampulla forró vízzel kezeltük, majd beinjektáljuk a hüvelybe legalább 5 cm, akkor az ampulla 3-5 alkalommal meg kell nyomni, ezáltal megtörténhet öntözés a hüvely falát. Vélemények a nők, akik zuhany ezzel a gyógyszerrel, általában pozitív. A drog nem okoz égő, szagtalan, gyakorlatilag színtelen. Mégis, ő ellenjavallatok, ezért zuhany „Miramistin” nem ajánlott az orvosi rendelvény nélkül kapható készítményeket is.Helyesen zuhany készítmény „Tantum Rosa” azért van szükség, hogy ha már vásárolt egy folyékony öntözésre, nem szükséges előre vízzel hígítjuk. A hegy a fiolát behelyezzük a hüvelybe és a keresztül nyomást gyakorol a fiola folyadék irrigates a hüvely fala. Ha vásárolt a por douching rózsák otthon, annak tartalmát kell feloldani 500 ml meleg vízzel, majd öntsük az oldatot egy körte rápennetc, majd használja azt más célra. Ez a gyógyszer zuhany még a végbél.

Zuhany vérfű nagyon egyszerű. Ehhez vegye 10 gramm száraz vérfű, öntsük át egy liter forró vizet, és tegye a tüzet, hogy az infúzió forraljuk. Amikor a folyadék forrni kezd, meg kell vegyük le a tűzről, és hagyjuk állni legalább három órán keresztül. Ezután az infúziós öntjük körte rápennetc a hüvely és használják öntözésre. Douching vérfű előfordul legfeljebb kétszer egy nap.

Ahhoz, hogy megfelelően Douche készítmény „Dekasan” kell melegíteni 50 milliliter oldatot olyan hőmérsékletre harmincnyolc fok, majd légfúvóval, hogy végezzen douching. A kábítószer lehet naponta háromszor. A túladagolás ez a gyógyszer nem lehetséges. de ez nem jelenti azt, hogy zuhany „Dekasanom” félóránként.

Douche réz-szulfát nem ajánlott. hiszen lehetőséget keresni égési hüvely nyálkahártyáját.

Helyesen Douche „Furacilinum” otthon a következők lehetnek: Egy tabletta A készítmény hígított száz milliliter forró vízben, hogy oldatot kapjunk kis sört, hogy feloldódjon tabletta, utána a kapott ügynök nőgyógyászati ​​fecskendőt és más célokra használt. Magatartási douching a „Furatselina” nem lehet több, mint négy egymást követő napon.

SDA zuhany készítmény szükséges a következőképpen: 500 ml meleg vízre van szükség, hogy feloldódjon, pontosan 30 csepp SDA, majd a kapott oldatot, hogy végezzen rápennetc. ASD zuhany is ajánlott, ha a nő akar teherbe esni.

Hogyan zuhany izzó a terhesség és a rigó

Hogyan zuhany izzó?

Helyesen vagy nőgyógyászati ​​zuhany izzó fecskendőt szükség az alábbiak szerint:

Kezdeni felkészülni a megfelelő megoldást, amelyet meg kell tartani, a meleg.

Ezt követően meg kell menni a mosdóba, ő fürdő legyen száraz és meleg, hogy képes ülni a szélére.

Legs kell hígítani a kezében, a küszöböt kell kenni vagina babakrém.

Tip körte beadandó a hüvelybe gyengéden, vigyázva, hogy ne traumatize a hüvely fala.

Ahhoz, hogy megfelelően zuhany, körte tip kell beírni mélységben körülbelül hét centiméter. Ha kényelmetlennek érzi ezzel, majd helyezze be a fecskendő csúcsát kell nőgyógyászati ​​mélységben öt centiméter.

A jet, hogy belép a hüvely, ne legyen túl erős, hogy ne mossa a hasznos baktériumok.

Miután a douching feküdjön le vízszintes helyzetbe úgy, hogy az oldat volt ideje felvenni.

Tisztázni kell, hogy a zuhany a terhesség alatt nem lehet, mert ez kárt okozhat nemcsak a test egy terhes nő, ami már meggyengült, de még mindig egy gyerek.

Hogyan zuhany izzó a terhesség és a rigó