Honnan lehet tudni, a srác, hogy szeret-e beszélni az érzéseiket a fiatalember

Honnan lehet tudni, a srác, hogy szeret-e beszélni az érzéseiket a fiatalember

első kapcsolatok

Honnan lehet tudni, a srác, hogy szeretem

Az első szerelem általában utoléri olyan hirtelen, hogy nehéz volt az első megbirkózni velük. Gyakran ez a feltétel súlyosbítja az a tény, hogy a „második felében” az arcát egy fiatal férfi nem tudja, hogy valaki a közvetlen közelében, úgy érzi felé érzéseit rejtett nehezen, amely joggal nevezhetjük titáni. Természetesen egyszerű stratégia, amely azonnal felismerhető az imádat tárgya a szeretet, megvan a maga előnye, vezetője, amely a gyors reagálást, ami a fiú álláspontja ebben a kérdésben. Azonban, ha az egyenes megközelítés valószínűleg az, hogy a gyerek, felkészületlenül ez a fordulat, negatívan reagálhat, így a fiatal hölgy egy nagyon kellemetlen helyzetbe. Ahhoz, hogy elkerüljük a hasonló eredmény javasolt az alábbi algoritmus óvatos célzó intézkedések megvalósítása a fenti célkitűzések.1. lépés: tapintás kölcsönös szimpátia

Mielőtt elkezdené a támadó, akkor kap annyi információt a lehető érdeke a fiatalok. Ehhez:

 • Megpróbálja kideríteni, kik az ő kommunikációs kört;
 • próbálja, hogy csatlakozzon hozzá, és óvatos, lógni a barátokkal, a fiatalember az ő hobbija;
 • szorosan nyomon a reakció-partnerekkel.

Most az a fontos, hogy tartsa magát a tárgyat felsóhajt. A nagy szerepe van itt a szemkontaktust. Nagy valószínűséggel, hengerelt több mint 80%, azt lehet mondani, hogy a fickó támogatja játék „bámul” nyilvánul együttérzését ezzel. Lehetséges, hogy a fiatalember érdeklődését további nyilvánul meg, hogy változtassa meg a pult közelebb, és talán még egy veled, erőfeszítéseket tesznek, hogy gyakrabban a baráti társaság közös.2. lépés összekapcsolása

Ebben a szakaszban a kapcsolatok fejlesztését a fickó, akinek a kép nem aludni, azt szeretnénk, hogy diszkréten is készülni a dob a platform:

 • kommunikáció vele már túl kell lépnie a „hi-bye”;
 • ezen probléma megoldásához, fontos, hogy megtudja, a lehető leghamarabb beszédtéma, hogy elfoglalja mindkét fél tudományos siker, időjárás, sport, stb.;
 • A zene a legerősebb tulajdonsága hozza egymáshoz az embereket, amennyiben vállalja a saját ízlése;
 • beszélgetést nem kell feszített, amely magában foglalja a megfelelően strukturált párbeszéd partner, amikor a beszélgetés nem érzi süllyedő folyamatos lavina a kérdésekre, és megvan az a képessége, hogy alaposan kifejtsék nézőpontok, és érezte, hogy az ő figyelmesen hallgatja, és nem rohant.

3. lépés: Flirt, mint egy holtbiztos módja, hogy vonzza a figyelmet

Mi továbbra is tartsák be a választott teendők: ebben a fázisban kell rendelkeznie a legelemibb készségek csábítás:

4. lépés elismerése

Itt a következő esetekben:

 1. Ha kezdetben a dolgok nem a terv szerint megy, és a fiatalember nem mutatnak együttérzést neked, akkor ne essen kétségbe, mert ez nem az utolsó fiatalember az élet útja a jövőben akkor biztosan találkozni méltó a figyelmet, hogy az úriember.
 2. Ha ezek után a tevékenységek, akkor biztos, legalább 99% -a, hogy az ember válaszolni fog neked cserébe, hogy nem tilos a taktikája nyílt és őszinte vallomás az ő érzéseit.
 3. Ha továbbra is teret hagytak kétséget afelől, hogy a szándék a fiatalember, majd kap egy régóta várt válasz lehetséges rendezi időpontig nem közvetlenül, hanem a burkolt formában, meghívott, hogy az ember több időt együtt, mintha véletlenül. Kezdheted kifejezések, mint például:
 • „Hi! Van egy kiváló kávézó a közelben lélegzetelállító menüt. Odamegyek enni. Volna kedve csatlakozni hozzám? "
 • „Mindig is szerettem volna, hogy vándorol át az elhagyott házban, de az összes barátom félnek odamenni. Szerintem te nem vagy gyáva, és sétálhat ott velem. Mit szólsz hozzá? "
 • „Már vártam az érkezését ez a zene csoport városunkban! Konvergálnak velem? "
 • „Vettem egy barát jegyet egy jó filmet, de hirtelen megbetegedett (hideg, változott a terv, a szülők nem engedélyezett). Tudtuk közelíteni rá van? "

Variációja hatalmas. Minden elismerés az esemény lehet: „Köszönöm, hogy időt! Veled jó volt! Ez elbűvölt, és akkor „- így a cél, hogy üldözi (” hogyan mondja a srác, hogy tetszik „), nem tekinthető elérni.