Honnan lehet tudni, a srác, hogy szeretem - női kérdésekkel

Néha az életben kiderül, hogy van egy fontos személy az Ön számára. Te szoros és nagyon elégedett vele, de eljön az az idő, amikor azt szeretnénk, hogy beszélni érzések. Ezt meg kell tenni nagyon óvatosan, mert a hirtelen kinyilatkoztatás lehet egy srác, aki tetszett ijeszteni. Hosszú pull - szintén nem jöhet szóba, mert ha van egy olyan érzésem, hogy mindig zavarlak. Ha egy srác nem teszi az első lépést, akkor teszi!Az első lépés az, hogy végezzen „monitoring véleményét.” Kérjen magának vagy kérdezze meg barátját, hogy kérje az ő kapcsolata az Ön barátai. Ha a válasz igen, akkor továbbra is szerény célzást. Azt is megismerkedhetnek az emberek közel állnak hozzá - testvér, szülők, és hagyjuk egy pozitív benyomást magad. Bezárás feltétlenül emlékszik a kedves lány, hogy kíváncsivá tette őket. Ha a fickó megbízik a véleményét rokonok, akkor figyeljen meg.

Szükséges, hogy érdeklődést egy hobbi tetszett a srác, csak hogy megmutassa valódi érdeklődés. Ha elérjük a magasban, hogy szereti - ez azt jelenti okoz őszinte csodálattal kedvenc srác.

A fickó értékelni fogják minden segítséget jeleként figyelmet - ez lehet, hogy megtalálja az információt, vagy az iskola utáni órák angolul.

És ha megjelenik ugyanabban a helyeken, ahol ez az, amikor a srác egy jó hangulat, lehetséges, hogy ne okozzon az érdeklődését. Pozitív érzelmek, hogy megtapasztalja ezekben a pillanatokban, társul veled.

Ismét sietsz „ER”). Ma támogatás szükséges Sonia, aki nem tudja, hogyan kell elmondani egy srác, hogy tetszik neki:

Alátámasztják azt az igényt, hogy beszélni mindent, hogy aktívan vegyenek részt a vitában. Ne csak reagálni egy beszélgetés a dolgokat, ahol van egy laikus - azonnal észrevehető, és így néz kár.

A flörtölés nagyon fontos annak érdekében, hogy megmutassák a hozzáállás, hogy a fiatalember. Valld be, hogy nem fognak beszélni tanácsok és viccek egy férfival, aki teljesen közömbös az Ön számára. Ez a szabály alatt nem csak a lányok, hanem a fiúk. A flörtölés magában egy izgalmas beszélgetés viccek, nevetés és nem verbális jelek: Akkor mosoly, hullámosan göndör, üljön a nyitott helyzetben (anélkül, hogy átlépte a kar vagy a láb). Viselkedj természetesen és magabiztosan beszélni, a lelkesedését - ez segít, hogy kapcsolatba, és adjon neki megérteni, hogy ő szereti.

Hogyan kell viselkedni?

 • Ha elég bátor, mondja meg neki, hogy jobb. Ez csak akkor szükséges, hogy javítsa az időt, és beszélj vele, amikor nem voltak barátai, és bőven van idő a beszélgetésre. Meg kell nézni benne, és még jobb - a biztonság kedvéért. Kezdje a normál beszélgetés, majd megállt, és mondja meg neki, hogy tetszik neki.
 • Ha a bátorság nem elég, akkor kérd meg, hogy valahol itt (vagy segít valamilyen módon), de világossá tenni, hogy fog menni, csak a kettő. Még ha ő mondja, „nem”, akkor sokkal könnyebb lesz, hogy hallja: „Nem, nem tudok moziba menni”, mint „Nem, én nem, mint te.”


3. Ha nem meri mondani nyíltan, akkor próbálja ki a következő módszerek valamelyikét:

Köszönöm mindenkinek a tanácsot, ha valaki lesz még ötleteket nagyon hálás lesz. Azt szeretné, hogy megtörjön a jég hivatalos kapcsolatok, de nem tudom, hogyan kell csinálni.

Mi vagy te, egy orvos - ez nem komoly. Nos, ők mindig mosolygó ügyfelek, különösen a magánklinikák.

 • Te: Hogy a verseny?
 • Ő: Nem igazán, hogy őszinte legyek. Ez volt csak a harmadik helyen.
 • Te: Ne aggódj, te még mindig nagyon szeretem.

Persze, van esély arra, hogy a srác nem fogadja el a vallomását komolyan. Ez akkor történhet meg, mert ahogy azt a kifejezést: „Én nagyon kedvellek”: gyorsan, mintha futólag, azt mutatja, hogy te magad nem biztosította az jelentőségű. Vagy talán elvesztette a meglepetés, nem kitalálni, hogyan reagáljon, és egyszerűen úgy tesznek, mintha nem hallottam semmit. Ezért viseli a felismerés, egyértelműen kimondani a szavakat. Ha szükséges, el kell ismernem, még egyszer: „Valóban, mint én.” Itt és hasznos a próba a tükör előtt.


Megmutatni, hogy együttérzését az ember, fontos, hogy őszintén érdekli, ami fontos neki. Kérdezd meg a férfi mondani valamit magadról. Kérdezz a kedvenc hobbija, barátok, gyermekkor, azt álmodja, hogy azt akarja, hogy a valóság. Próbálja kérdezni mindent pozitív csevegni veled asszociáltak pozitív.

 • Ha nem a bátorság, hogy vegye fel, mondd meg neki minden először. Bármi is történik, a kín alatt.
 • Shy guy nehéz legyőzni a kínos, és az első lépést megkönnyíti az elején a kapcsolatot.
 • Részleges srác jön először, nem rohan magyarázatokkal.

Mindig emlékezni, kitartás, és bírságot csak taszítja Man.

Félek bevallani. Mit kell tenni?

Van egyfajta félelem a gondolat, hogy akkor lesz szükség, hogy bármit a kapcsolatok fejlődését.

 • Megérteni magát, miért akarja beismerni bármilyen kapcsolata egy férfival van szüksége.
 • Ha csak szeretné, hogy szórakoztassa a sebesült büszkeség, nem kell magyarázni.
 • Őszinteség nem mindig az út.
 • Próbálja meg legyőzni a félelmet, így könnyebbé válik a további párbeszédet.

Fokozatos akció fogja menteni attól, hogy beszéljen.

 • Aktívan kacérkodik és tushuysya a társaságában. Legyen vidám és hívogató.
 • Megakadt a szeme gyakrabban. Jól néz ki, még akkor is dacosan.
 • Beszéljen magabiztosan, nem motyogni, ne legyen ideges.
 • Pritronus hozzá pat vagy nézzen a szemébe.
 • Kiszámíthatatlan és az eredeti, a meglepetés és meghökkent.

Akár kell várni a következő lépés tőle, ha ő megértette a célzást

Ha a fiú vállalja, hogy a találkozón, ő nyugodt és boldog, akkor ő is akar lenni. Ha ő szórja a bókokat csodálja alakod, megkérdezi, hogy ez az egész az azt jelzi, hogy az erőfeszítések sikertelenek voltak. Ha a toll is kap szép képek, ő találta meg a számát, és kéri, akkor - egyértelmű, hogy a srác odavan érted. Örüljetek, a srác maga sem idegenkedik, hogy elkezd egy kapcsolat van.